reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny a ja mam do Was pytanie - co mogę kupić mojemu S na pierwszy dzień ojca? Chodzi mi a jakąś pierdołę :p ja od niego na dzień mamy dostałam takiego małego pluszaka do kluczy. Myślałam może o bodziaku "Córunia tatusia" albo coś w tą stronę. Macie może jakieś pomysły? :p

reklama
no ja nic nie kupuję mala kiedys sama mu coś da jak bedzię starszaaa, ja na dizeń mamy doczekalam się w koncu pierwszego prezentu od synka odbite kolorowe stópki taki obrazek:))

Masakra, nie wiem jak u Was ale ja spieram się od wczoraj z takim bólem w krzyżu, że szok, ledwo chodzę, nie mogę długo stać ani długo chodzić bo zaraz mnie to dopada i tak dopóki pójdę spać, jak się położę to nie mogę nawet nogi podnieść choć trochę tak boli... straszne, a to dopiero 6 miesiąc...

A właśnie szłam do kuchni, włączam światło i spaliła się żarówka tym samym wywaliła korki w całym mieszkaniu i trzeba było na korytarzu włączać. Już myślałam, że poszło wszędzie i to nie moja wina :p

Ja się zbieram do spania, odpocząć, ten kręgosłup niech odpocznie..
Dobranoc dziewuszki :)

Ja jutro mam pogrzeb babci :( mąż nie może z pracy się wyrwać, szwagierka dopiero w domu o 14 będzie, a pogrzeb o 13 i nie idziemy z Dominikiem :(

Będą źli to trudno, ale małe dziecko nie wysiedzi na mszy w kościelw ni nie wystoi na cmentarzu :(
Co o tym myślicie? Warto dzieciaka ciągnąć na drugi koniec miasta busem i godzine w kościele go tachać a potem na cmentarzu?

I tak martwie się czy szwagierka jutro do młodego zdąży przyjść bym na jazdy mogła iść :(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

słoneczko pięknie świeci więc dzisiaj spacerek zaliczymy :) w końcu :)

naszło mnie z rana na ogórkową i wywar już się gotuje hehe :) i mamy obiadek na dwa dni :)

Nexiss kiepsko z tymi krzyżami postaraj się więcej leżeć.. albo poduchę dawać pod plecy.. też mnie czasem boli ale nie aż tak .. Niech M pomasuje Ci plecki przynajmniej na chwile pomorze :) albo pod ciepły prysznic żeby troszeczkę wygrzać :)

Haniu przykro mi z powodu pogrzebu.. Ale ja bym chyba nie ciągła małego.. w kościele może i by wysiedziała czy by pobiegał sobie ale na cmentarzu.. chyba bym nie chciała żeby widział takie rzeczy.. jeszcze jest za mały na to.. A ty kochana zapal sobie świeczkę w domku pomodl się i zaraz będzie Ci lżej *

Też muszę coś pomyśleć na prezentem na dzień ojca :) hmm...

powodzenia na wizytach :) &&& :*

Witajcie
U mnie zapowiada się piękne słoneczko.
Zakupy już zrobiłam, biorę się za ogarnianie mieszkania i obiad.

Marciątko
dasz radę, ale wiem że to pewnie trudne tak leżeć, ni cały czas spać ni oglądać telewizję

Ann_ Ty weź nie strasz, bo ja na razie nie chce myśleć, że to już tylko patrzeć jak na nas przyjdzie pora

hania a nie mogą go sprzedać, bo nie ma chętnych, czy z innego powodu?, sprawdź to, a za ten domek płacilibyście odstępne, czy na takich samych zasadach jak mieszkanie, jak tak to może i kusząca propozycja. ps. oj coś wiem na temat tych chol.... kredytów

nexiss i jak się dzisiaj czujesz? mi tak dokucza kość ogonowa i nogi czasami

hania a nie może cię ktoś z rodziny zabrać samochodem? no ja byłam na pogrzebie swojej babci, ale czułam, że muszę iść, ale jak masz jechać busem z brzuchem i dzieckiem to nie wiem, czy to dobry pomysł

Hej dziewczyny :)

Melduję się z ośrodka- nawet ta glukoza nie jest taką tragiczna jak myślałam- jeszcze tylko 40 minut, pobieranie krwi i mogę iść do pracy ;)

Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania ale staram się was czytać na bieżąco... Ale oczywiście nie pakistan ci komu miałam napisać...

U nas pogoda dziś zapowiada się super, aż szkoda spędzić cały dzień w biurze...

Hania moim zdaniem Dominik jest za mały na pogrzeb... Gratulacje rozpoczęcia jazd!

Kusiak nie stresuj się- dzieci zawsze mają okres buntu nie ważne jak dobrze są wychowane...

Powodzenia dla wizytujących i miłego dnia dla wszystkich!

reklama
Cześć dziewczyny.
Przepraszam że tak wyskakuje jak Filip z konopi, nie nadrobię was ;( Ale jeszcze tylko 2 tygodnie i L4 :-)

maltanka mam do Ciebie pytanko. Możesz mi polecić jakieś większe sklepy z rzeczami dla maluchów w Lublinie ? Ja znam tylko Baby Fant.
Czas na zakupy bo nadal nie mam nic.

Do góry