reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja też mam tą unikatową grupę jak ty 0- :-) czyli miałaś już raz, skoro jest taki zapis, że nie ma przeciwciał. Mi lekarz mówił, że chyba w każdym trymestrze się robi, ale nie dam sobie ręki odciąć- stąd wynikałaby ta liczba 3, co mi po głowie chodzi ;-)

reklama
No to jak mi da w poniedziałek to zdążę zrobić przed końcem II trymestru i w III też mi da skierowanie jeśli jest tak jak mówisz :)
Nie ma co się martwić :)

co do golenia to jeszcze jako tako daje rade,
i też gole całość an gładko,narazie męża angażuje żeby ocenił czy jest ok,i tak pozostanie bo on boi się że pozacina

Witam się słonecznym porankiem :)

może dzisiaj pogoda jako tako się polepszy :)

Jeśli chodzi o golenie to ja tam sobie radzę z Natusią do samego końca sama się goliłam a miałam dużo większy brzuch niż teraz więc myślę że nie będzie problemu :) i też całość golę .. nie wyobrażam sobie inaczej :) fakt dłużej zajmuję czasu ale cos za coś :) najlepiej jest się golić systematycznie to ułatwia sprawę :)
A pamiętam jak już zbliżał się termin porodu to codziennie się podgalałam na wszelki wypadek jak by mała wychodzić zachciała hehe bo jakos nie wyobrażam sobie żeby pielęgniarka czy położna to robiła...:)

Ja miałam raz badanie na przeciw ciała i więcej sie raczej nie zapowiada :) ale my z M mamy oboje 0RH+ także jest jak najbardziej wporządku :)

1544974_445639595537108_1991153152_n.jpg A to tak na miły dzień :D

powodzenia na wizytach &&& :*

Załączniki

• 1544974_445639595537108_1991153152_n.jpg
    1544974_445639595537108_1991153152_n.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 48
Mam nadzieję, że dzień dzisiaj lepszy będzie, bo wczorajsza pogoda nie była dla mnie zbyt łaskawa.... cały dzień chodziłam śpiąca, nic mi się nie chciało i myślałam, że zemdleję. Już sama zaczęłam się martwić, że coś nie tak, ale po prostu taki dzień.
Od rana energia wróciła. Zbieram się na przelot outletu dziecięcego, chociaż sobie obiecałam, że tylko na kombinezony mam patrzeć, bo resztę już mam aż w nadmiarze na pół roku... ale wiecie jak to jest :-D
Potem w końcu do fryzjera idę, bo już pas startowy znacznie się powiększył, więc dzień piękności przede mną. Mam dzisiaj "studniówkę", tak mi suwaczek wyświetla. O ludzie, to szybko zleci mam nadzieję :-D
Jak ktoś wizytuje, powodzenia życzę :-)

Witajcie:)
W końcu troszkę słońca zawitało w kona i od razu humor lepszy:)
Co do golenia jeszcze sama sie obsłuże a na koniec mąż będzie musiał i raczej już tylko na to czeka :-D
Joani no no studniówka to teraz wielkie odliczanie - szybko już teraz zleci:)
A moje dziecko chorę zmagamy się od jakiegoś czasu z nawracającą infekcja dróg moczowych.
Dobrego dnia :)

Joani hihi jak Ty masz dziś studniówkę to ja jutro ;)

Co do golenia to ja nie daję już rady, za dużo gimnastykowania a ja jednak nie bardzo mogę się tak wyginać i nadwrężać brzuszka. Obowiązek przejął mąż i jest oki :)

My dziś mamy pierwszą jazdę, wczoraj całą noc bałam się zasnąć. Moja sis też i praktycznie do 4 rano przesiedziałyśmy w kuchni nad kubkiem herbaty.

Teraz w domku rozgardiasz bo młoda do szkoły się szykuje, Dominik rozwala zabawki. Nela już w przedszkolu, a Artur w pracy.

No nic ja zajrzę na faremkę evencik zrobić i lecę na zakupy :))
Miłego dnia!!

Cześć dziołszki :)
Dziś musiałam się wspomóc budzikiem, muszę jechać do pośredniaka zawieźć zaświadczenie, zerknę po drodze na chwilę do Lidla bo tak to mi zwykle nie jest po drodze.
Potem ploty z kumpelą i po powrocie muszę w końcu zrobić pranie.
M sobie wczoraj zażyczył aby mu upiekła ciacho porzeczkowca, przepis dostałam, wczoraj był w sklepie po pozostałe składniki, zobaczymy co mi wyjdzie.

W nocy myślałam, że nie wyrobię. Nie mogłam sobie znaleźć pozycji do spania. Na kolację trochę zjadłam białego serka z dużą ilością cebuli, źle bo mi ona zaszkodziła i na noc już wiem że jej nie mogę jeść. Czułam się ciężko po niej.
Dodatkowo mała tak mnie zaczęła kopać ok 1-2 że szok, wieczorem to mało co się ruszała to nadrabiała w nocy, ze snu mnie aż wyrwała tak tukła. Jak się uspokoiła to zasnęłam, ale nie na długo bo M się po 3 zachciało przytulanek. Ale o dziwo 8 a ja w miarę wyspana.

Hania zazdroszczę Ci tej jazdy, sama już bym za kółkiem zasiadła, ale nie mam 4 kółek.. Trzymam && :)

Wizytującym zaciskam &&.
Miłego dzionka :)

Witajcie
U mnie było słoneczko i się schowało, planów na dzisiaj brak, tylko wizyta o 18.00.

Ann_
to ja miałam tak jak ty na początku robioną grupę i przeciwciała, nie było i w wyniku zaznaczyli, że zalecana kontrola dopiero po 28 tyg.
joani oj tak to jest, że niby się idzie tylko po jedną rzecz, a wychodzi ze sklepu z kilkoma;-)

reklama
A dziś wraca mój tata. (babcia- to jego mama była) i młoda do poniedziałku znów wraca do siebie ;-)

Miałam wam coś jeszcze napisać ale wyleciało mi z głowy... Cóż pamięć ciężarówki...
A na kursie się śmieli, że zdałam bo jakby nie patrzeć mam dwa mózgi :-D a wiadomo co dwie głowy to nie jedna ;-) ale oni nie wiedzą, że ja mam trzy głowy :szok::-D

Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za wsparcie wczoraj !!!! Przytulam Was mocnoooo!!

Do góry