reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry :-)
Hania, powodzenia na jazdach, ale czad :-)
Maltanka, kciuki za wizytę, ja też dziś współwizytuję :-)
Tak jak i wielu z was i nam się przydarzyła niezgodność serologiczna... Razem z badaniem grupy miałam coombsa a potem powtórka była (jakiś miesiąc temu) i wszystko póki co ok :)
Co do golenia, to ja się zawsze mobilizuję przed wizyta u lekarza. No więc wczoraj umordowałam się przy tym strasznie, a męża tylko poprosiłam o ocenę, na co on stwierdził: "Może być" :szok: jak tak dalej pójdzie bez lustra się nie obejdzie albo bez jego pomocy :-)
A u nas pogoda lepsza, ale bez fajerwerków. Zaraz się muszę zabrać za obiad bo o 13 musimy już wyjść z domu. Po drodze do lekarza mamy jeszcze spotkanie więc cały plan dnia trzeba ustalić ;) a dziś robię spaghetti, a co :)
pozdrowionka!!!!

reklama
Hania dziecko a dziecko jest różne, ja mam dwie dziewczyny a są od siebie bardzo różne, starsza bardziej delikatna, płochliwa uwielbia muzykę, ruch, taniec, twardo stąpa po ziemi np miś to miś jest pluszowy i nie gada. Młodsza wie czego chce, od małego zosia samosia, kocha zwierzęta i zabawę klockami lego, plasteliną, ma super wyobrażnie np. ostatnio podniosła kamyk i nakarmiła nim misia bo głodny. Z chodzeniem też sąróżne Sanka odstawiła wózek koło 14 m-cy koło domku, a 18 już całkiem, Sam gdyby mogła to cały czas jeszcze woziła by tyłek w spacerówce a ma 2,8, co prawda dla mnie teraz wygodniej wsadzićją w wózek i go pchać niż je obie gonić :-p

Kasia super opis z misiem ;) twoja starsza córa to już taka mała kobietka nie da sobie wcisnąć głupot :)

A młodsza ma wspaniałą wyobraźnię :)

I widzę, że u Was z chodzeniem też podobnie jak u nas więc już nie wydziwiam :)

Dzięki :*

Cudowne jest to, że każde nasze dziecko jest inne, :)

Jak Was czytam dziewczyny to nabieram większej ochoty na więcej dzieci :-) to cudowne :tak:
Wiecie co już dwie noce po kolei śni mi się dziecko i za każdym razem w tym śnie okazuje się, że nie mam dla niego żadnej wyprawki i nie mam go nawet czym przewinąć i umyć :(:( to dziwne hmm

Moja rodzinka juz gadala ze pomiędzy moja Wiki a moja siostrzenica będzie taka sama różnica wieku jak pomiędzy mną a moja młodsza sis, czyli rok i 2 mce. I że ponoć będą takie same spięcia jak miałam z sis. Ale ja mówię że to niemożliwe bo to juz będą kuzynki i nie będą mieszkać razem, a nadzieja ze mogą jeszcze być przyjaciółkami :-)

Ann ja mam same dziwne sny :-p Powiem Ci, że ja też chciałam jedno, przez moją chorobę, ale znajoma lekarka mnie przekonała i bardzo się z tego cieszę. Jak patrze na dziewczyny jakie zrobiły się papuszki nierozłączki, wszystko razem, wszędzie za rękę, poprostu aż się łezka wzruszenia kręci w oku.

Nexxis między moimi pannami 2 razy tyle bo 2 lata i 4 m-ce i tak jak pisze do Ann wszędzie razem, spięcia są w domu, ale poza nim dwie kochane siostrzyczki

Ann_ to pewnie się zdziwiła babka ps. co do snu tzn. że ze wszystkim zdążysz;-)
kasicka ła podrzuć tej energii trochę
Bubbles będzie dobrze daj znać jak odbierzesz wyniki
hania trochę dziwne z tym domkiem powiem ci i z tym, że dopiero za 10 lat wam sprzedadzą, a jakbyście chcieli od razu kupić? przecież i tak dostaną pieniądze, to po co im ten dochód przez 10 lat, a potem tylko za pół ceny wam odsprzedają, coś mi się nie chce do końca wierzyć w te pól ceny ps. zobacz ile mój ma i też mi czasami nie chce sam chodzić, a najlepiej jak wracamy z przedszkola, już teraz ze mną jak idzie to prosto na schody, ale jak z mężem wraca to do windy prosto, bo jest zmęczony:/

reklama
Do góry