reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Czesc kochane - obudził mnie mój skacowany chłop ! I z rana wkurza!

Przeniosłam sie na kanapę bo tak sie wierci ! Na szczescie zasnelam zowu i obudziłam sie w lepszym humorze ;)

Dzięki dziewczynki ;* ale wczoraj to ślub koleżanki - mój jak bede na ostatnich nogach - sierpień - bede sie kulac po parkiecie ! ;)
Btw. Nie wiem jak złoże przysięgę bo wczoraj ślub w usc a ja juz na powitaniu pary młodej ryczałam jak bóbr !
Swoją droga Hahaha tak sie wczoraj bawiłam , ze zaraz po obiedzie chciałam podejść do auta po cos i słuchajcie 3 razy mnie chodnik zaatakował tzn 2 bitwy wygrałam ale on wygrał wojnę , pończochy stargane, kolano zakrwawione!! ;) zaraz zadzwoniłam po mojego i szukanie apteki na szczescie rosman był otwarty wiec P skatował mnie woda utleniona i opatrzył ranę - hehe 2 plastry musiały pójść na kolanko ! ;)
Wiec szaleć nie mogłam juz potem za fes, na parkiecie ;) ale dałam radę ;)

AnusiaSzymka No praca leciutka to faktycznie sama przyjemność ;)
Dzięki za wsparcie z ta spowiedzią ;)
Ale szopki odstawiają straszne , ja tylko do proboszcza do spi bede chodzić bo taki gość do rany przyłóż ;)

Hania zobaczysz najwcześniej druga połowa sierpnia bedzie Wasza ! Nogi w supełek i trzymaj mała;)

Koko hehe spoko ;)))

Darkangel witaj ;)

I wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka kochane ;*

reklama
A widzę, że naszej Tap Madl humorek dopisuje :-D:-D

Cieszę się Emka, że się wybawiłaś. Weselicha fajna sprawa. Chodnik całkiem nieuprzejmy, że Ci pod nogami tak się kręcił, trzeba było przemówić mu do tego betonowego łba ;-)

A teraz sprawa najważniejsza :-)

Zobacz załącznik 626949Chciałam złożyć Waszym pociechom i swoim zresztą tez :) najserdeczniejsze życzenia z okazji ich święta.
Niech nasze skarby nigdy nie zatracą tej magicznej dziecięcej radości, niech każdy dzień przynosi nam ich cudne uśmiechy i słodkie całusy. Niech co noc bajkowe sny przynoszą im coraz to nowe pomysły, a każdy dzień daje możliwość najwspanialszej zabawy!! Wszystkiego najlepszego kochane maluchy!!
Zobacz załącznik 626949

Ostatnia edycja:
Hania No juz potem chodziłam ze swoim bodyguardem;) coby nie dać zaatakować drugiego kolana ;)

Jakaś taka jak sierota byłam wczoraj ;) bo i do Kibla potem ze mna musiał chodzić bo było wc koordynacyjne tzn z kabiny raz jak wyszłam to jakiś chłopek załatwiał se potrzeby w pisuarze, wiec dla pewności juz potem biedny P musiał ze mna kursować wszędzie hehehe ;) ale chociaż niemarudzil za bardzo bo mu jak to na weselu polowali , ale za to cwaniak o 23 juz marudził ze do domu bo spać (wesele od 12:30), wiec mowię miał szczescia trochę ze ja w ciazy wiec było na kogo zwalić ze taki szybki powrót ;) a ja mogłam jeszcze siedzieć hehe - No ale reprymende rano dostał i za to ze "padl" za wcześnie, a dwa ze o 6 sie wiercil i marudził o tabletkę, miał tylko szczescie ze siku mi sie chciało ;)))

No a ja od 2 h zbieram sie pod prysznic ale tu jedna mama dzwoni, druga mama dzwoni, rosołek, chodakowska pierwsze 18 min bez obciążania brzuszka i jak nowonarodzona pędzę sie schłodzić pod prysznicem buziaki dla Was ! ;)

Witaj Wojowniczka - nie mialas juz raz wejścia u nas na forum ? ;)

Hejka :-)
Juz jesteśmy po zakupach i giełdzie, teraz do domku, obiadek zrobić dziś mamy fryty jak tylko je zobaczyłam od razu wiedziałam że dziś je zjem, kotlety i sałatka.
Coś mnie dziś brzuch u dołu pobolewa, po obiedzie położę się i nie ruszam.

EmKa super ze się pobawilas ale spotkań z chodnikiem nie zazdroszczę.

Miłego dzionka :-)

My dzisiaj na targach ogrodniczych byliśmy i parę krzaczków do ogródka wzięliśmy, jestem całkiem zadowolona ;-) później chcieliśmy się załapać na obiadek na mieście i tu już było gorzej- dzisiaj szał, z dziećmi całe rodziny i miejsca brak ale jakoś odnalazłam, szczęśliwa usiadłam a mąż stał w kolejce po zamówienie 40 min. On dostał swoją porcję od razu a ja czekałam kolejne 40 min. bo "wymyśliłam jakieś dietetyczne", jak to mąż się wyraził. Z głodu zjadłam z baru sałatkowego wszystkie ogórki małosolne, a co będę dziecko głodzić, no nie :-D

Hej Piękne :)
uf chyba was nie nadrobię, przeczytałam jedynie ostatnią stronę bo dużo napisałyście przez te trzy dni. Przepraszam z góry. Mój Ł. już wyjechał :( ale już tylko 3 tygodnie i wraca a potem ślub i wyjeżdżamy razem więc powinno zlecieć szybko :-D
Załatwiliśmy w tym czasie zaświadczenia w USC, protokół u księdza i menu na przyjęcie i zadowolona jestem bo zostało mi tylko uszyć sukienkę i znaleźć tort co by nam smakował i chyba będzie większość w miarę ogarnięta. Zna się któraś na kwiatkach? bo szukam odpowiednich coby były w kwiaciarni na koniec czerwca chyba bym chciała w kolorze fioletowym i dałoby się z nich zrobić wianek :)

Mam nadzieję że u Was dobrze, i te dni minęły Wam w spokoju :)
Przepraszam że tylko o sobie. Znowu mam czas więc będę czytała systematycznie :)

reklama
witajcie Wrzesnioweczki :)
meldujemy sie z polski :)

postaram sie od jutra byc w miare na biezaco!!

Bardzo dziekujemy za wszystkie glosy w konkursie - udalo sie wygrac chuste! To ktora nastepna? Ja obiecuje klikac codziennie :)

Wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczenia z okazji ich swieta!

AA i witam wszystkie Mamusie ktore do nas dolaczyly w ostatnich 2 tygodniach :*

Do góry