reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

EmKa, teraz zajarzyłam jak Nexiss wspomniała :-) ty jutro ślubujesz :-D pewnie za wiele czasu w ten weekend nie będziesz miała więc i ja już teraz życzę wymarzonej pogody i pięknych zaślubin :-)

reklama
Dziewczyny :)) ale to nie Emka dziś ślubuje, tylko jej koleżanka :)) ale i tak udanej imprezy :D

A ja dziś 26tc zaczęłam :)) ale jestem szczęśliwa!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny :)) ale to nie Emka dziś ślubuje, tylko jej koleżanka :)) ale i tak udanej imprezy :D

A ja dziś 26tc zaczęłam :)) ale jestem szczęśliwa!!!!!

czytanie ze zrozumieniem się kłania :-D ale wtopa, sorki Emka źle przeczytałam.. ale i tak udanej zabawy życzę :)
btw. Emka a kiedy Wasze?

Hania gratulacje kolejnego tygodnia :)

Dobry :)

Emka miłej zabawy :)
Anka ucz się ucz :) a my będziemy trzymać kciuki :)

Galareykowiec gotowy :) ciekawe jak będzie smakować :) mój M zaszalał i zamiast tak jak w przepisie 500ml mleka i chyba 4 galaretki tak zrobił 8 galaretek i 2 litry mleka :szok:
bedziemy jeść do wakacji haha :)

pogoda jak narazie ładna mam nadzieję że jutro też taka będzie :)

miłego dnia i jak coś całego weekendu :* buziaki

heloł :p

Witam weekendowo ! Lenia mam strasznego i jakies zawroty głowy do tego.. Duszno mi i serducho wali jak młotem.. Chyba jakaś reakcja na zmiany pogodowe. Oby szybko sie unormowało, bo nie znoszę być taka d niczego, zreszta kto znosi :-D

emka moja praca leciutka, odkąd przeszłam na pół etatu, to głównie pilnuję szefowi porządku w papierach, fakturki, rozliczenia,płatności itp. Wczesniej pomagałam jeszcze trochę na ''produkcji'', ale tam też na siedząco, więc bez przemęczania się. Czasem mi tylko plecy i pupa dawały znać o sobie, a tak to luz. Z tą pracą to tak jest,że trzeba siły na zamiary przeliczyć, niektóre z nas będą latały jak na skrzydłach, inne są bardziej podatne na zmęczenie i osłabienie, a inne po prostu lubią leniuchować. Każda ciąża inna, tak jak każda kobieta.

hania powodzenia na testach i udanej jazdy :-D

katka szczerze współczuję sytuacji, postaraj się odizolować , a mamie życzę,żeby w porę się ogarnęła i zawalczyła o Was, zanim definitywnie wszystko straci. Postawy męża nie skomentuję... wierzyć anonimom , a nie swojej żonie.Może miał gorszy dzień,ale Daj mu porządną nauczkę, Wy musicie trzymać się razem, to Wasza rodzina jest teraz najważniejsza.

ania ja chętnie zaopiekuję się nadwyżką galaretkowca :tak:

aa emka jeszcze co do spowiedzi, to my też przed ślubem dopiero dostaliśmy.. Mój mąż 3 miesiące przed naszym ślubem był świadkiem u swojej siostry i ich proboszcz właśnie nie udzielił nam rozgrzeszenia ze względu na to,że mieszkalismy razem. KAzał się wyprowadzić do czasu ślubu, wtedy dałby rozgrzeszenie. Do komunii nie poszliśmy, trudno, ale taką farsę urządzać, to bzdura.
nie wiem, co komu miałam jeszcze... :-(

Pozdrawiam Was kochane i miłego weekendu życzę! My mamy bank holiday, więc poniedziałek wolny :-D Nacieszymy się sobą :-)

Ha ha ha ha ha :-D i znowu ujawnia się, że mi ciąża pół mózgu gdzieś wciągnęła :-) EmKa nie czytaj tego! :cool2:
Ania, ja też chętnie przygarnę galaretkowca, teleportuj trochę do nas ;-)
A ja dziś się głęboko zastanawiałam co zrobić na obiad z truskawkami (znowu), lunch w zasadzie odkąd jadam 3 obiady dziennie :szok: no a że wczoraj był makaron z truskawkami, to dziś na moje pytanie co można zrobić z truskawkami, mój wyparował ni z gruchy ni z pietruchy - pierogi?? a ja eeeee... przypomniałam sobie kiedy ostatnio robiłam pierogi - na święta z mamą, przypomniałam sobie kiedy robiłam SAMA pierogi w ogóle - nigdy :zawstydzona/y: no i się zaparłam, zawsze musi być ten pierwszy samotny raz z pierogami. I muszę przyznać, że wyszły bajeczne :-D mój facet myślał, że puszczę te pierogi jego mimo uszu, ja się zaparłam, a on się potem zajadał aż miło :) sama zjadłam chyba z 13 :szok: taka to moja pierogowa historia - nieprawdopodobna, a jednak :-D

Chyba jakaś EPIDEMIA na tego galaretkowca, bo u mnie też się chłodzi w lodówce. Zrobiłam w przezroczystej salaterce, wygląda pysznie.
Też jutro mamy gości. W tyg były moje imieniny i jurto rodzice i teściowie przychodzą na kawkę.

Ostatnia edycja:
Hej :*

galaretkowiec wyszedł pyszny :) oczywiście jeszcze zostało sporo hehe :) hmm.. jakiś pomysł na teleportację??:)
zrobiłam też wafle te takie wielkie okrągłe z masą białą czekoladową i czekoladowo-orzechową.. wyszły poprostu prze prze pyszne :D

Niuńka już śpi od godziny :) goście właśnie wyszli więc teraz odpoczywamy :)

a jutro o 10-11 jedziemy do centrum tam znajomy klub motocyklowy i chrzesny od Natki organizują dzień dziecka + moto serce :) piękna sprawa :) byle pogoda dopisała :) a mała się wybiega :)

Koko poszalałaś z pierogami hehe :) ja tam nie przepadam za owocami na ciepło :p

anusiaszymka fajna praca lekka więc można pracować do momentu jak siły będą :)

idziemy odpoczywać :) muszę jeszcze Męża i brata zapchać do kuchni żeby ogarneli i pozmywali i wsio :D

Miłego wieczorku:*
Dobranoc :*

Dzień minął tak szybko... a mieliśmy dzisiaj leniuchować tylko a załapaliśmy się przypadkiem na imprezę, która z resztą świetna była. Mamy takich znajomych spontanicznych- dzwonią i mamy być ...tam, natychmiast, z dobrym humorem :-) Panowie oczywiście raczyli się trunkami, po czym stwierdzili, że dokończą przybijać jakieś deski przy patio- tylko dwie 5-metrowe i oczywiście ile panów, tyle "mądrych głów" i nie mogli dojść do porozumienia, który sposób lepszy- co się naśmiałyśmy z naszych konstruktorów, to nasze :-)
Ja oczywiście jak królowa, nawet napoi nie pozwolili mi samej nalewać, tylko pełna obsługa- śmiesznie się czułam, ale zaczęło mnie to potem bawić.
Szczerz mówiąc sama poszłabym na jakieś weselicho, póki siły są i się trochę pokiwała, więc emka,szalej za dwie ;-)
A ja będę oryginalna i na kolacyjkę zafunduję sobie .................................................................................
kefir truskawkowy :-D
Miłego wieczorku truskawkowe mamy ;-)

reklama
Hey:)
Mogę do Was dołączyć?? Termin mam na 24.09 ale przewiduję początek września. To moja druga ciąża. Teraz jestem od 2 tyg na zwolnieniu mam więcej czasu i z chęcia bym pouczestniczyła w forum:)
pozdrawiam

Do góry