reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dooda witamy po powrocie i zaciskam &&& za jutrzejszą wizytę :-)

Animka za twoje ktg także &&& :tak:

Joani za wynik twojej glukozy też zaciskam kciuki :)

A ja uciekam spać u nas była taka duchota, że ledwo na zajęciach wysiedziałam nogi i ręce masakrycznie mi puchną ehhh

Jutro łóżeczka Panienek przyjdą i nie wiem gdzie ja to wszystko będę trzymać :-D

Miłej nocki dla mam i maluszków ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia jutro trzem paniom :-) ja idę na glukozę a mam taką ochotę na lody, ale już muszę się powstrzymać, co by 12 godzin bez jedzenia było. Ponoć od jutra ma być trochę chłodniej, to trochę odsapniemy, bo te ostatnie dni, to pot po tyłku leci....
Hania, jak już będziesz jeździła, to przynajmniej klima będzie i tylko oby bez większych idiotów na drodze się obyło, aby cię nie denerwowali ;-)

Trzymamy kciuki za Wasze wizyty i badania animka, dooda i joani pamiętaj aby zabrać cytrynę i coś do czytania na krzywą :)

Ja załatwiłam sobie do sypialni fotel bo plecy mnie dobijają jak siedzę na internecie, ale w planach i tak mam nowy razem ze stoliczkiem tylko muszę się zdecydować na taki abym od razu mogła Małego w nim karmić to będzie 2 w 1 :) No ale to już nie na dziś dobranoc wszystkim Mamusiom i Dzidziusiom :)

Jak widać już nie śpię... Dziecko czkawke dostało, zaczęło sie rozpychac do tego i budzik niepotrzebny się okazuje...;-) jak ja tylko wytrwam tyle godzin bez jedzenia?
Miłych snów wam jeszcze życzę :-)

Witajcie mamusie :)

u nas weekend szybko przeleciał :) wróciliśmy w niedziele wieczorem zmęczeni słońcem :) ale lala kąpała sie w basenie opaliła się fajnie wybiegała więc wypad udany :)
wczoraj M wolne więc czasu brak na pisanie..:) rano jechaliśmy do sosnowca do dermatologa z małą dała maść jakąś na sterydach i to zabliźnione coś ma zejść :) jedno szczęście że nic poważnego :)
potem pojechaliśmy do ikei co by nabrać jakiś wizji na remont :) pare dobrych wyjść się znalazło :D a w między czasie brat moj zrobił nam niespodziankę i wpadł w odwiedziny :) także nie nudziło nam się :) jeszcze do teściowej wieczorkiem:) wg tak mi się ie chciało jechać wczoraj do teściowej.. ciągle tylko M wspominałam że zjadła bym ciacho jakieś ze śmietaną albo truskawki ze śmietaną .. a jak pojechalismy w końcu ja patrze a tam cisto śmietankowe z truskawkami :D to mi teściówka dogodziła hehe

Nexiss gratuluję ruchów :) a M jeszcze poczuję spokojnie :)

Emka kurcze super że wszystko Wam się tak fajnie układa :) gdzie tak szybkie bierzmowanie robią??:)

co do płatności w kościele.. to myśmy za ślub płacili 350 zł a za chrzest 50zł.. ale co najdziwniejsze.. bo bralismy ślub w małym kościółku więc potrzebne były zgody.. M nie płacił nic.. a ja musiałam 30 zł zostawić..
strasznie mnie denerwuję temat kościola.. tylko problemy robią ze wszystkim...

Joani powodzenia z glukozą :) dasz radę :)
ładnie cię mały budzi :)

Mamusie no i z okazji wczorajszego świeta Wszystkiego Najlepszego !! :D :*

powodzenia na wizytach :)

Hejka porannie :)
Ja zaraz się zbieram na wizytę :)
Właśnie piję sobie len mielony ponoć dobry na zaparcia. Rano weszłam na swoją kłamliwą wagę i się złapałam za głowę, jak szpitalna waga pokaże to samo to będzie masakra.
Wczoraj z okazji dnia matki pojechałam do mojej, była też moja siora z mężem i córeczką, ja upiekłam szarlotkę i były truskawki z bitą śmietaną, mmmm.
Ale mi teraz nie służą, zjadłam miseczkę i mnie wzdeło.. także sobie daruje..
Pogoda się zepsuła, słonka nie widać a w nocy padało przez co temp spadła, teraz z 15 st. i chyba deszczu ciąg dalszy będzie.
Dziś muszę się pójść dowiedzieć o tą szkołę rodzenia, zapisać już chyba (są między 26 a 28 tc) i zaczynają kolejne 17.06. a kończą końcem sierpnia więc w sam raz. Tyle, że dwa razy muszę tam dziś iść, teraz na wizytę i na 14:30 do tej szkoły.. nio cóż przejdę się..

Wizytującym zaciskam && :)
Miłego dzionka :)

Dzień dobry ;)

My już też nie śpimy, Pannice od 4 w brzuszku szaleją więc obudziły matkę. Wyprawiłam już męża do pracy, gwiazdę do przedszkola a młody śpi więc i ja jeszcze się położę :)

Po 12 szwagierka przychodzi do Domiśka, a ja idę na zajęcia i potem do Tesco body i pacace kupić Elenie, Oli i Dominikowi ;)

Dziś chyba już nie będzie u nas takiego upału. Narazie jest super przyjemnie.

Nexiss, a to wredna waga nooo :)) nie przejmuj się zrzuci się po porodzie.

Miłego dnia Wam dziewczyny życzę ;) i za wizytujące &&& zaciskam

Ostatnia edycja:
Witajcie
U mnie nadal gorąco, zapowiadają na dzisiaj 30 stopni. A młody coś mi dzisiaj wstał z podetkanym nosem, nie wiem czy to od klimatyzacji w samochodzie? czy po basenie, ale jak wychodziliśmy z basenu ciepło było i bez wiatru. Na dzisiaj planów żadnych nie mam, więc biorę się za sprzątanie.

Dooda
kciuki za wizytę

nexiss oj ja to nawet nie chcę patrzeć na wagę

joani i jak po glukozie

hej Dziewczyny :)
U nas dziś pada, ale nie wygląda to na taki pochmurny dzień, może przejdzie w trakcie i w sumie jest nawet ciepło.
Mnie jakoś Mały nie budzi w nocy, fakt kręci się, ale to chyba jeszcze nie to co by mnie zbudziło, za to tato od rana wierci w suficie bo montuje żyrandol w korytarzu no i to już inna sprawa eh. Plany na dziś to tylko szkoła rodzenia po południu i poza tym chyba spokojny dzień mnie czeka.

ania// wspaniale że wyjazd się udał i odpoczęliście :)
nexiss kg zrzucisz po porodzie jak będziesz biegała za maluszkiem :)
joani oby krzywa się przyjęła i obyło się bez powtórki :)

Udanego dnia Mamusie, kciuki za wizyty &&

reklama
Dziękuję za kciuki, bo mi chyba pomogły. Miałabym powtórkę z rozrywki... po godzinie słabo mi się zaczęło robić, ręce trząść i poszłąm powiedzieć- zmierzyły mi ciśnienie-80/45 a tętno 99, więc jak tu czuć się ok... Kazały mi się położyć i jakoś dotrwałam tą następną godzinę. Jak wcześniej robiłam, nic takiego mi się nie przydarzyło, a teraz jednak niespodzianka... Zjadłam później bułkę (dobrze, że wzięłam ze sobą) i jakoś przyjechałam do domciu.
Spać mi się chce po tej wczesnej pobudce, więc się kładę. Obiad dzisiaj mąż niech kombinuje.. a miałam tyle planów :-)

Do góry