reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

A u nas jest co łaska, co może oznaczać nic :) I dobrze, niech każdy ta ile uważa za stosowne, wszak dla kogoś 200 złotych to mało, dla kogoś dużo. Swoją drogą za samą salę by się więcej za godzinę zapłaciło w niejednym miejscu..

reklama
My już po imprezce, temperatura wyśmienita, trochę popadało, ale to nam absolutnie nie przeszkadzało.. tyle, że dzieciaczki nie mogły później biegać po trawie, bo nogi mokre...
Z tymi cenami ślubów, to chyba jakie kpiny. U nas jest co łaska i każdy i tak poczuwa się, żeby dać więcej niż 50 zł. Nikt nie narzeka, a ludzie jak nie są pod przymusem, to z tego co wiem potrafią być hojni i to bardzo. Nawet jak po kolędzie chodzą,to nie chcą brać pieniędzy. Jak ktoś ma dzieci, to mówią, że to największy wydatek na maluchy i nie biorą.
U nas teraz nastąpiła zmiana proboszcza i ten nowy ponoć łapigrosz... to za długo tu nie pociągnie, bo się ludzie zbuntują.
Moje maleństwo coś dzisiaj spokojne, chyba włączę mu muzyczkę i poczekam na fale ;-)

cZesc:)

ja dopiero malego mojego spać położyłam,
cały dzień zalatany, zakupy , bawialnia,
i taszczyłam torby ale już zakupy z głowy,
mój nawet ie zadzwonił,
cały dzień prawie padało , także pogoda do D , ale za to jutro zapowiadali ładną pogode,
jezu jak nogi bolą , was też tak?

My za ślub płaciliśmy w 2009roku 1200zł to razem z organistą było. No, ale proboszcz w mojej parafi się ceni bo przecież marmurowy ołtarz sporo go kosztował :/

Kurcze już dwa razy próbowałam do was napisać, ale prze zasięg nie chce wysyłać ciekawe czy teraz się uda...

Aaaa tak w ogóle to zaczęłyśmy dziś 25tc :))

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ;)

No wlasnie i bądź tu mądry ile jest dobrze dać za ślub ... Wczoraj poprosiłam ciotki by uruchomiły opcje szeptane i sie dowiedziały - zobaczymy ;)

U nas wczoraj ładnie potem padało ale dalej ciepło a dzisiejszy dzien nie zachęca do spaceru na szczęście psina nie naciska leży obok mnie i chce sie pieścić ;))

Znowu P dzis pojechał malować a ja zostałam z tata w domku, tata odstąpia nocke jeździ na taryfie a potem ma urodzinki wiec dzis muszę go obsługiwać śniadanko , obiadek itd ;) prezent niestety mi nie dotarł na czas ;(
A jutro mój P ma urodziny ale to dopiero poimprezujemy w czerwcu juz razem z parapetowka ;) bo teraz malowanie a potem w weekend lecimy na Wesele ;)

No nic moje kochane brzuszki miłego dnia ;*

Hej:)

My wczoraj też grillowaliśmy, dobrze, że teście mają taras przy altance, bo przez jakieś 2 godziny strasznie lało, ale na szczęście nie zmokliśmy, później wyszło piękne słoneczko i można się było powygrzewać na leżaczku:)

A dzisiaj powtórka z rozrywki, tylko na działce moich rodziców, pogoda od rana piękna, więc może opalę trochę nóżki, żeby w końcu nie straszyły swoją bladością:-D

EM ka według mnie każdy daje na tyle ile go stać, nie macie się też co wygłupiać z jakąś wygórowaną kwotą:tak:

Miłego dnia mamuśki:tak:

reklama
dzień dobry laseczki :)
jak nie rozpocznę dnia małą kawą to jednak mi nie służy, już po śniadaniu. Dziś mam ostatnie nauki "Odpowiedzialne rodzicielstwo i Regularność poczęć" uf będzie ciekawie hehe :) a potem herbata i ciasto u cioci imieninowe, a miałam plan upiec po południu szarlotkę i na ciepło z lodami, ale trudno, może jutro.
Amaliee jak wszystko co zapłaciłaś dodasz to też nie mała suma wyjdzie. Ja akurat w moim dniu nie mam innych par do ślubu wiec dekoracja spada tylko na nas, a do tego księża maja umowę i trzeba korzystać z usług konkretnego centrum dekoracji, ale nie maja tak strasznie drogo. Myślę że w 250 zł z żywymi kwiatami się zmieścimy.
Emka dokładnie ile kogo stać i nie powinni odmówić z jaką byś kwotą nie przyszła.
a_nka jakoś b. dużo
Udanego dnia Piękne Panie :-)

Do góry