reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hania jak tam pakowanie dalsze?

ania// u nas nauka sikania jakoś bezproblemowo przeszła, no ale majtek to musisz mieć na zmianę trochę

choco o szczawiowej to i ja bym zjadła

EM_Ka aaaa super, bardzo się cieszę i gratuluję

ja się wzięłam za sprzątanie i ogarnęłam mieszkanie, miałam jeszcze przemyć okna, bo przecież tak się kurzy, że mnie coś trafia, ale zostawię sobie to na poniedziałek

Kara szampan zawsze się znajdzie :))
Emka i maluszek - Wasze zdrowie!! No i za wszystkie wrześnióweczki jeszcze jeden toaścik :)
Zobacz załącznik 625646Zobacz załącznik 625647

Kochana bardzo Ci gratuluję!! Nie było innej opcji :)

Maltanka pakowanie słabo :)) prezesik przydzielił mi inne zajęcie więc jak narazie tylko on spakowany. Po zajęciach nadgonie bo mąż przypilnuje maluchy.

Ania u nas na weekend zapowiadają upały więc może u was też tak będzie.

A ja już czekam na kolejne zajęcia :)

Ostatnia edycja:
Ja mam dzisiaj pomimo tego ukropu takiego powera, że aż sama jetem zaskoczona, że wracam do normalności :-) Golonki zrobione, grochóweczka też czeka na męża. No i poleciałam do sklepu, bo zachciało mi się tego galaretkowca, więc galaretki tężeją :-)
Mężulek chyba karpika strzeli, jak zobaczy co tu narobiłam za pyszności... Oj chciałabym tak codziennie...
Frank dzisiaj nader aktywny, niczym mamusia. Chyba, że to po grochówce... :-D
Ja mam weekend, żeby przekonać M, aby wziął ze 3 dni wolnego i jazda nad morze, póki jeszcze mogę jeździć bez większych problemów. Tylko pewnie usłyszę, że mają full roboty i urlopu mu nikt nie da...ehh:eek:

Dziołszki My będziemy powoli sie zbierać także życze Wam miłego spokojnego weekendu :)
Uważajcie na siebie:)
Emka a Wy napewno świętujecie :D

miłych wyjazdów i wg trzymajcie sie :*
a no i nie piszcie za dużo :)

Dziewczyny, u mnie pracowity tydzień właśnie dobiegł końca:) wieczorami Was podczytywałam ale zazwyczaj byłam tak padnięta, że zasypiałam zanim coś napisałam:(

Zazdroszczę tych wyjazdów i odpoczynku w innym miejscu niż mieszkanie:) wesolutka zdjęcia cudne....:)
Ktoś pisał kiedyś że pranie kradną? Wow dla mnie to szok! hahaha jak tak można?!

EMka gratuluję zdrowego maluszka! teraz to już z górki:);*

Marciątko, super, że glukoza się przyjęła i nie musisz mieć powtórki tak jak ja:)

joani, Tobie zazdroszczę tego zapału do pracy!:):) ja tylko trochę ogarnęłam domek ale już zakupy zostawiłam na jutro:)

a_nka, Ciebie podziwiam od samego początku!:) radzisz sobie świetnie z Twoją dwójeczką dzieciaczków a za chwilkę przyjdą na świat kolejne dwa cuda i jeszcze ten kurs na prawko!:) Ja jestem troszkę przerażona tą sytuacją jaka mnie czeka:) czy poradze sobie z kąpaniem małej, skąd będę wiedziała, że zjadła tyle ile powinna, czy nie jest jej za gorąco/zimno? Wieleee pytań mam takich, na które nie znam odpowiedzi. Nawet dzisiaj zaczełam czytać o pierwszych miesiącach życia noworodka:p Wiem, że wszystkiego się nauczę po jakimś czasie :)

Chocolatequa, mam nadzieję że nóżki pięknie opalone:)

Nexiss, cieszę się, że kopniaczki poczułaś. U mnie w brzuszku dzisiaj coś dziwnie spokojnie ale za to wczoraj mała dawała mi popalić:) wydawało mi się, że wchodzi mi pod żebra:p

Dziewczyny czy któraś z Was miała "sesje z brzuszkiem"? Ja bym chyba chciała bo to fajna pamiątka:) chodzi mi o coś takiego: Brzuszkowa sesja w domu « Beata Wojtczak | Fotografia Dziecięca i Noworodkowa – fotograf dziecięcy Kraków, fotografia noworodkowa, sesje noworodkowe, sesje niemowlęce, sesje z brzuszkiem Kraków co o tym myślicie? Może troche za bardzo intymne te zdjęcia?;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczyny :)
Jak mi ten dzień zleciał uf. rano poszłam robić tą krzywą cukrową bo już miałam odłożyć na poniedziałek, ale myślę "nie zaplanowane to idę" no i poszłam, wiec zeszło mi z tym do 12 a potem kosmetyczka, miło spędzony czas ;) no i jak wróciłam zrobiłam obiad, dziś filet z flądry na parze z solą ziołową (nie spodziewałam się że tak dobrze wyjdzie) z ziemniaczkami i sałatą :) no i dopiero teraz skończyłam czytać Wasze poematy dzisiejsze :)
Pewnie połowę zapomniałam co napisać miałam :D
Marciątko nie wiem czy przeoczyłam, poszło Ci dobrze na tej krzywej? Bo ja dałam sobie pół cytryny i było nie najgorsze, tak że z głowy :)
joani jak jeszcze nie skończyłaś ciasta to mleko musi być na prawdę dobrze przestudzone bo mi się troszkę zważyło i mieszaj w trakcie bo galaretka ciężka i wszystko zostanie na dnie :)
Emka super że synek zdrowy, ktoś nam sprzyja :)
ania, a_nka odpoczywajcie, i wszyscy co wyjeżdżają hehe bo ja to tylko na tarasie :D
choco a_nka pisała o tych zakupach w temacie zakupowym może tam są linki od niej
nexiss super że mała kopie już, cudowne uczucie :)
Pastelowa ja myślałam o takiej sesji, ale raczej dla Smyka jak się urodzi :)
Rajo jak Ci się podoba w szkole rodzenia? Ciekawa jestem jak wrażenia :)

Ostatnia edycja:
Do góry