reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hania jak tam pakowanie dalsze?

ania// u nas nauka sikania jakoś bezproblemowo przeszła, no ale majtek to musisz mieć na zmianę trochę

choco o szczawiowej to i ja bym zjadła

EM_Ka aaaa super, bardzo się cieszę i gratuluję

ja się wzięłam za sprzątanie i ogarnęłam mieszkanie, miałam jeszcze przemyć okna, bo przecież tak się kurzy, że mnie coś trafia, ale zostawię sobie to na poniedziałek

Kara szampan zawsze się znajdzie :))
Emka i maluszek - Wasze zdrowie!! No i za wszystkie wrześnióweczki jeszcze jeden toaścik :)
Zobacz załącznik 625646Zobacz załącznik 625647

Kochana bardzo Ci gratuluję!! Nie było innej opcji :)

Maltanka pakowanie słabo :)) prezesik przydzielił mi inne zajęcie więc jak narazie tylko on spakowany. Po zajęciach nadgonie bo mąż przypilnuje maluchy.

Ania u nas na weekend zapowiadają upały więc może u was też tak będzie.

A ja już czekam na kolejne zajęcia :)

Ostatnia edycja:
Ja mam dzisiaj pomimo tego ukropu takiego powera, że aż sama jetem zaskoczona, że wracam do normalności :-) Golonki zrobione, grochóweczka też czeka na męża. No i poleciałam do sklepu, bo zachciało mi się tego galaretkowca, więc galaretki tężeją :-)
Mężulek chyba karpika strzeli, jak zobaczy co tu narobiłam za pyszności... Oj chciałabym tak codziennie...
Frank dzisiaj nader aktywny, niczym mamusia. Chyba, że to po grochówce... :-D
Ja mam weekend, żeby przekonać M, aby wziął ze 3 dni wolnego i jazda nad morze, póki jeszcze mogę jeździć bez większych problemów. Tylko pewnie usłyszę, że mają full roboty i urlopu mu nikt nie da...ehh:eek:

Dziołszki My będziemy powoli sie zbierać także życze Wam miłego spokojnego weekendu :)
Uważajcie na siebie:)
Emka a Wy napewno świętujecie :D

miłych wyjazdów i wg trzymajcie sie :*
a no i nie piszcie za dużo :)

Dziewczyny, u mnie pracowity tydzień właśnie dobiegł końca:) wieczorami Was podczytywałam ale zazwyczaj byłam tak padnięta, że zasypiałam zanim coś napisałam:(

Zazdroszczę tych wyjazdów i odpoczynku w innym miejscu niż mieszkanie:) wesolutka zdjęcia cudne....:)
Ktoś pisał kiedyś że pranie kradną? Wow dla mnie to szok! hahaha jak tak można?!

EMka gratuluję zdrowego maluszka! teraz to już z górki:);*

Marciątko, super, że glukoza się przyjęła i nie musisz mieć powtórki tak jak ja:)

joani, Tobie zazdroszczę tego zapału do pracy!:):) ja tylko trochę ogarnęłam domek ale już zakupy zostawiłam na jutro:)

a_nka, Ciebie podziwiam od samego początku!:) radzisz sobie świetnie z Twoją dwójeczką dzieciaczków a za chwilkę przyjdą na świat kolejne dwa cuda i jeszcze ten kurs na prawko!:) Ja jestem troszkę przerażona tą sytuacją jaka mnie czeka:) czy poradze sobie z kąpaniem małej, skąd będę wiedziała, że zjadła tyle ile powinna, czy nie jest jej za gorąco/zimno? Wieleee pytań mam takich, na które nie znam odpowiedzi. Nawet dzisiaj zaczełam czytać o pierwszych miesiącach życia noworodka:p Wiem, że wszystkiego się nauczę po jakimś czasie :)

Chocolatequa, mam nadzieję że nóżki pięknie opalone:)

Nexiss, cieszę się, że kopniaczki poczułaś. U mnie w brzuszku dzisiaj coś dziwnie spokojnie ale za to wczoraj mała dawała mi popalić:) wydawało mi się, że wchodzi mi pod żebra:p

Dziewczyny czy któraś z Was miała "sesje z brzuszkiem"? Ja bym chyba chciała bo to fajna pamiątka:) chodzi mi o coś takiego: Brzuszkowa sesja w domu « Beata Wojtczak | Fotografia Dziecięca i Noworodkowa – fotograf dziecięcy Kraków, fotografia noworodkowa, sesje noworodkowe, sesje niemowlęce, sesje z brzuszkiem Kraków co o tym myślicie? Może troche za bardzo intymne te zdjęcia?;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczyny :)
Jak mi ten dzień zleciał uf. rano poszłam robić tą krzywą cukrową bo już miałam odłożyć na poniedziałek, ale myślę "nie zaplanowane to idę" no i poszłam, wiec zeszło mi z tym do 12 a potem kosmetyczka, miło spędzony czas ;) no i jak wróciłam zrobiłam obiad, dziś filet z flądry na parze z solą ziołową (nie spodziewałam się że tak dobrze wyjdzie) z ziemniaczkami i sałatą :) no i dopiero teraz skończyłam czytać Wasze poematy dzisiejsze :)
Pewnie połowę zapomniałam co napisać miałam :D
Marciątko nie wiem czy przeoczyłam, poszło Ci dobrze na tej krzywej? Bo ja dałam sobie pół cytryny i było nie najgorsze, tak że z głowy :)
joani jak jeszcze nie skończyłaś ciasta to mleko musi być na prawdę dobrze przestudzone bo mi się troszkę zważyło i mieszaj w trakcie bo galaretka ciężka i wszystko zostanie na dnie :)
Emka super że synek zdrowy, ktoś nam sprzyja :)
ania, a_nka odpoczywajcie, i wszyscy co wyjeżdżają hehe bo ja to tylko na tarasie :D
choco a_nka pisała o tych zakupach w temacie zakupowym może tam są linki od niej
nexiss super że mała kopie już, cudowne uczucie :)
Pastelowa ja myślałam o takiej sesji, ale raczej dla Smyka jak się urodzi :)
Rajo jak Ci się podoba w szkole rodzenia? Ciekawa jestem jak wrażenia :)

Ostatnia edycja:
Do góry