Dziewczyny, u mnie pracowity tydzień właśnie dobiegł końca
wieczorami Was podczytywałam ale zazwyczaj byłam tak padnięta, że zasypiałam zanim coś napisałam
Zazdroszczę tych wyjazdów i odpoczynku w innym miejscu niż mieszkanie
wesolutka zdjęcia cudne....
Ktoś pisał kiedyś że pranie kradną? Wow dla mnie to szok! hahaha jak tak można?!
EMka gratuluję zdrowego maluszka! teraz to już z górki
;*
Marciątko, super, że glukoza się przyjęła i nie musisz mieć powtórki tak jak ja
joani, Tobie zazdroszczę tego zapału do pracy!
ja tylko trochę ogarnęłam domek ale już zakupy zostawiłam na jutro
a_nka, Ciebie podziwiam od samego początku!
radzisz sobie świetnie z Twoją dwójeczką dzieciaczków a za chwilkę przyjdą na świat kolejne dwa cuda i jeszcze ten kurs na prawko!
Ja jestem troszkę przerażona tą sytuacją jaka mnie czeka
czy poradze sobie z kąpaniem małej, skąd będę wiedziała, że zjadła tyle ile powinna, czy nie jest jej za gorąco/zimno? Wieleee pytań mam takich, na które nie znam odpowiedzi. Nawet dzisiaj zaczełam czytać o pierwszych miesiącach życia noworodka
Wiem, że wszystkiego się nauczę po jakimś czasie
Chocolatequa, mam nadzieję że nóżki pięknie opalone
Nexiss, cieszę się, że kopniaczki poczułaś. U mnie w brzuszku dzisiaj coś dziwnie spokojnie ale za to wczoraj mała dawała mi popalić
wydawało mi się, że wchodzi mi pod żebra
Dziewczyny czy któraś z Was miała "sesje z brzuszkiem"? Ja bym chyba chciała bo to fajna pamiątka
chodzi mi o coś takiego:
Brzuszkowa sesja w domu « Beata Wojtczak | Fotografia Dziecięca i Noworodkowa – fotograf dziecięcy Kraków, fotografia noworodkowa, sesje noworodkowe, sesje niemowlęce, sesje z brzuszkiem Kraków co o tym myślicie? Może troche za bardzo intymne te zdjęcia?