reklama
joani
Fanka BB :)
Byłby głupi... bo pierwsza miłość po latach daje zawsze wielkie rozczarowanie i nie jest ideałem , jaki nam by się wydawał ... każdy się zmienia. Raczej nie kupuję tej wersji i tego sie trzymaj, że ochłonie i przyjdzie. Tego ci życzę z całego serca.
EM Ka
Hania no co Ty na pewno nie jest u niej ze niby co mialby zostawic swoja kochajaca zone za chwile 4 dzieci dla bylej czytaj aprobaty rodziny, z ktora i tak nie utrzymywal kontaktow ... no prosze Cie, nie dajmy sie zwariowac ... pewnie chce sie przygotowac na ewentualna smierc babci...5 glebokich wdechow, poczytaj swoje wypowiedzi sprzet kilki dni. niekochajacy maz nie inwestuje tak w rodzine, zone i nie jest zdolny do poswiecen ...
pewnie wynajal pokoj w hotelu i zalewa robala sam!!
pewnie wynajal pokoj w hotelu i zalewa robala sam!!
joani ja tez tak uwazam, raz puscila go bokiem to teraz tez moglaby to zrobic watpie by faceci tak ryzykowali. I mysle, ze mame wyobraznia poniosla bo ona jednak lepiej pamieta jak on za tamta szalal ja bylam tylko podrotstkiem ktory nie wielka uwage poswiecal kuzynce i jej chlopakowi.
Ale ziarnko niepewnosci zasiala we mnie, chociaz wcale tego nie chce
Ale ziarnko niepewnosci zasiala we mnie, chociaz wcale tego nie chce
kurcze brzuszek mi ciazy, wezme chyba relanium i sie poloze bo nic innego nie wymysle. Zatluke gada jak wroci, przysiegam.
Ale najpierw bardzo mocno go wysciskam. Dziekuje wam z calego serca tak balam sie byc sama wieczor jest najgorszy teraz dopada mnie ten caly strach o niego. Oby byl bezpieczny.
Dobranoc moje dobre duszyczki
Ale najpierw bardzo mocno go wysciskam. Dziekuje wam z calego serca tak balam sie byc sama wieczor jest najgorszy teraz dopada mnie ten caly strach o niego. Oby byl bezpieczny.
Dobranoc moje dobre duszyczki
EM Ka
spij dobrze kochana na pewno bedzie wszystko dobrze :*
Hej :*
Boże dziewczyny co tu sie dzieje ? przykro mi z powodu waszych rodzin.. ale tak to jest.. ja mam gorszy kontakt teraz z moją matką niż z teściową.. ale to też zależy jak komu sie chepnie..
A_nka jak się czujesz?? brzuszek wporządku? jakiś kontakt z M?
ja też uważam że zapija gdzieś smutki.. za dużo na głowę się zwaliło.. jeszcze to spotkanie z rodziną.. nie powiedzieli mu coś w stylu że nigdy nie będzie dobrym ojcem mężem bo nie umie zadbać o resztę rodziny? nie zwalili na niego choroby babci?? że nie kontaktował się nie przychodził??
bo ja miałam kiedyś taką sytuację że wypomnieli że jak bym przyszła odwiedziła dziadka to by nie zmarł.. ( a ja się poprostu bałam, bo miałam sen że się żegna ze mną i nie chciałam żeby do tego doszło więc nie poszłam.. i to była moja wina.. miałam 15 lat) ludzie sa ułomni i często sami nie wiedzą co mowią..
Mam nadzieję że się u Was wyjaśni wszystko..
a może potrzebuję chwilę żeby poukładać wszystko, moj M jak byłam w ciąży z Nati to też miał takie coś nie odzywał sie był zamknięty w sobie fakt nie wyprowadził się ani nic.. trwało to 4 dni myślałam że zwariuję a później przyszedł z bukietem kwiatów i powiedział że wszystko sobie poukładał i że teraz już będzie tylko lepiej.. faceci też maja czasami taki czas.. głowa do gory :*
Boże dziewczyny co tu sie dzieje ? przykro mi z powodu waszych rodzin.. ale tak to jest.. ja mam gorszy kontakt teraz z moją matką niż z teściową.. ale to też zależy jak komu sie chepnie..
A_nka jak się czujesz?? brzuszek wporządku? jakiś kontakt z M?
ja też uważam że zapija gdzieś smutki.. za dużo na głowę się zwaliło.. jeszcze to spotkanie z rodziną.. nie powiedzieli mu coś w stylu że nigdy nie będzie dobrym ojcem mężem bo nie umie zadbać o resztę rodziny? nie zwalili na niego choroby babci?? że nie kontaktował się nie przychodził??
bo ja miałam kiedyś taką sytuację że wypomnieli że jak bym przyszła odwiedziła dziadka to by nie zmarł.. ( a ja się poprostu bałam, bo miałam sen że się żegna ze mną i nie chciałam żeby do tego doszło więc nie poszłam.. i to była moja wina.. miałam 15 lat) ludzie sa ułomni i często sami nie wiedzą co mowią..
Mam nadzieję że się u Was wyjaśni wszystko..
a może potrzebuję chwilę żeby poukładać wszystko, moj M jak byłam w ciąży z Nati to też miał takie coś nie odzywał sie był zamknięty w sobie fakt nie wyprowadził się ani nic.. trwało to 4 dni myślałam że zwariuję a później przyszedł z bukietem kwiatów i powiedział że wszystko sobie poukładał i że teraz już będzie tylko lepiej.. faceci też maja czasami taki czas.. głowa do gory :*
reklama
Ania// za pewne chorobe babci na niego zwalil. Oni zawsze o wszystko jego obwiniali.
Brzuszek juz lepiej, chodz A. nadal sie nie odezwal to chociaz telefon wlaczyl.
Mimo tabletek niewielew nocy spalam. Ale troszke sie wyciszylam
Brzuszek juz lepiej, chodz A. nadal sie nie odezwal to chociaz telefon wlaczyl.
Mimo tabletek niewielew nocy spalam. Ale troszke sie wyciszylam