reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja teściowej nie mam, a teścia nie znam i nie poznam,

Poprzednia tesciowa miała niestety synusia mamusi u fartuszka do tej pory :p ale już to nie moja sprawa

Marciatko no my dalej osobno ale coraz rzadziej się widujemy, a wszystko przerasta mnie,
On mówi że mieszka w laniewie i na to wygląda że jak ka nie przyjade to on nie

Ostatnia edycja:
reklama
Rajo ja mialam polpasca jak w ciazy z Nela bylam i jedyne co na to lekarz kazal kupic to pudroderm.

Polpasiec nie jest grozny dla kobiet w ciazy. wiec jezeli przechodzilas ospe to nie masz co sie martwic

u nas dziewczyny katastrofa, nie mam nawet sily pisac ale boje sie ze moje malzenstwo sie zakonczylo

Ostatnia edycja:
Artur rano zabral czesc swoich rzeczy i tyle go widzialam. dzwonie, pisze ale tel nie odpowiada. ja nawet nie wiem gdzie on moze byc

w najgorszych snach nie myslalam ze wszystko tak sie skonczy
dzwonilam do brata, kolegow ale jego u nich nie ma

Nie mam sily, mama po 16 zabrala dzieciaki do siebie a ja szaleje....

Ostatnia edycja:
kurcze :confused: Hania a to przez tą sytuację co pojechaliście do rodziny w sprawie tej chorej osoby z rodziny meza?

Ann chyba tak, on sie do mnie od wczoraj po poludniu nie odzywal. Ostatnie co powiedzial to ze nie nadaje sie na meza i ojca

Co ja mam myslec gdzie szukac kogos kto chyba nie chce byc znaleziony

A jaki ma telefon sa takie opcje zeby szukać po sygnale ... Albo apkikacjach ...

A swoją droga jak wróci wyślij go na terapie bo facet musiał złapać niezła traumę skoro sie pozbierał i zostawił Cie z 2ka małych dzieci i to w dodatku w ciazy nawet na kilka godzin , nie zdając sobie sprawy z tego jak Ty sie bedziesz denerwować.
Hania a jest sygnał ? Jesli jest pisz do niego ze go potrzebujesz, ze dzieci potrzebują, a o rodzinie lepiej nie wspominaj w ogóle...
Ma jakiegoś przyjaciela, ulubione miejsca ? Moze do pracy pojechał i tam ma możliwość spać ? Ewentualnie rano sie tam wybierz do niego zeby sprawdzic...

Nie martw sie niczym bedzie dobrze! Pewnie musi se wszystko przemyśleć

candy my sie niewiele klocimy, raczej zgodna para jestesmy.

Jedynie wczoraj poklocil sie ze swoja rodzina i tyle. Do piekli mu do zywego. Ale oni zawsze tak robili...

Emka telefon jest zupelnie wylaczony, tych znajomych na ktorych mam namiary obdzwonilam ale nikt sie z nim dzis nie widzial. Pisalam na poczte email i do pracy i na prywatny, wyslalam multum smsow,

I czuje sie jak szmaciana lalka doslownie tak

Musiało go bardzo ruszyć to spotkanie u rodziny.
ale tak jak pisze Emka najważniejsze żebyś w tym momencie go upewniła że go kochasz i potrzebujesz.
Trudno się nie martwić ale musisz dla siebie i maleństwa siepostarać

reklama
ja nawet nie wiem co mu powiedzieli bo nie wchodzilam z dzieciakami do nich, wiadomo jak ktos umiera to nie potrzebuje halasu dzieci, a i nie chcialam by takie sytuacje przezywali. Dominik niby nie rozumie, ale Nela juz sporo kuma..Bylam na podworku z maluchami, a oni w domu sie poklocili. Potem jego siostrzyczka dolozyla i tyle. Pojechalismy do domu

Ostatnia edycja:
Do góry