reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej Dziewuszki :)
Niedziela jakoś tak szybko zleciała od rana że nie było nawet czasu komputera włączyć. Rano kościół, potem obiad robiłam, zaraz po na nauki przedmałżeńskie i wracając skusiłam się na ciuszek dla maluszka więc później wstawię fotki :-) a na koniec byłam u Pani co piecze ciasta na wesela i trochę mnie zabiła ceną bo 45zł za blachę ciasta czy to sernik czy jakiś full wypas, więc szukam dalej dobrej piekareczki :-)
Dziewczyny współczuję tych choróbsk i u Was i u dzieci więc życzę wszystkim zdrowia. Oby jak najszybciej puściło :tak:
animka ja się czuję jakbym wiecznie była przejedzona z tym brzuszkiem hmm nie wiem czy to uczucie rośnięcia przechodzi, ale pewnie nie bardzo więc czas się przyzwyczaić prawda ;-)

reklama
Witam się niedzielnie
U nas pada cały dzień, wybraliśmy się tylko rodzinnie do kina na Rio2:tak: a tak to siedzimy w domu, bo leje.

hania
zdrówka dla was, taka pogoda wredna, raz chodzisz z krótkim rękawem, a na drugi dzień w kurtce i potem o masz

wesolutka na temperaturę to paracetamol możesz brać, a poza tym to pewnie tylko jakieś naturalne domowe sposoby

Dooda trzymam kciuki żeby było dobrze, musi być

joani u nas to samo, mały nie chce tatusiowi dac znać:-D

kara
super, że mimo deszczu spędziliście miło dzień

Ann_ ja wiem 45 zł to chyba nie dużo jak za blachę ciasta:sorry2:

Ann a to cena bez składników czy ze skł. bo to różnica? Moim zdaniem to tanio. Za porządne ciacho w piekarni płacisz od 25 zł za kg. Blacha z tego co pamiętam ma ok.2,8 kg wzwyż, zależy od składników.
Ja brzuch też mam jakby wypchany z przejedzenia i niezależnie od tego jaką "dużą" porcję zjem. W środku wszystko idziee co raz wyżej i to najbardziej odczuwamy jako "objedzenie" :-D

Ja za blachę ciasta 2 lata temu płaciłam 45 zł, ale już nie latałam z produktami, babka sama kupowała.
Nam też niedziela zleciała byliśmy u rodziców na kawie, byly siostry, dzieciaki się pobawiły, czas zleciał...
Chwilę posiedzę i idę spać...
Jutro mam dentystę, mam nadzieję, że nie będzie bolało...
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę.
I kciuki za jutrzejsze wizyty.

Hej :)
Znów 6 a ja na nogach..
Pogoda dziś nie zapowiada się na ładną. Może padać, niestety.
Dziś muszę popłacić rachunki, potem do koleżanki i matki, bo jakieś ciuchy dla mnie ma, już się nie mieszczę w spodniach, guma się wbija w brzuch, a inne szersze mam krótkie na lato, więc można powiedzieć, że nie mam w czym chodzić, więc mam nadzieję że coś będzie miała ciekawego :)
Obiad - mam zupę ale codziennie zupa? Coś muszę pomyśleć..

Wizytującym zaciskam &&.
Miłego dość pogodnego dnia życzę :)

Witam i ja :)

ohh weekend zleciał migusiem..
pogoda nie zachwyca no ale cóż zrobić.

sobota u nas była piękna :) słoneczko tak świeciło tak było przyjemnie :) na grilla pojechaliśmy 19 dorosłych i 7 dzieci :) szaleństwo hehe ale fajnie było posiedzieliśmy do 18 i na urodzinki :) Natka wyszalała się z dzieciakami po 3 w wieku takim samym mniej więcej 3 ok 6 lat i jedno malusie w wózeczku :) a na urodzinach szalała z frankiem co ma 4 lata.. odsypia do teraz hahah :D wczoraj prawie cały dzień spała dziś jeszcze śpi także musiała się boroczka zmęczyć :)

nie wiem co na obiad..

chorowitki biedne..kurujcie się kochane :* jak nic nie pomaga to do lekarza powiedzieć że antybiotyk ma dać.. Duomox to antybiotyk dla ciężarnych :* dzieciaczką też oby szybko przeszło ..:*

Dooda będzie dobrze trzymamy kciuki żęby nic nie wyskoczyło u Ciebie ale badania i tak bym zrobiła na wszelki wypadek :)

A_nka kurujcie się :*

Ann mnie się też wydaję że jak za blachę ciasta to nie dużo.. to chyba taka normalna cena :) ale zawsze warto poszukać może akurat ktoś robi taniej :)

oczywiście dla wizytujących &&& :*

Witajcie :-)
U mnie pada, a wręcz leje od rana i chyba tak zostanie więc dzień w domu. Ale mam po południu kosmetyczkę to się rozerwę. Muszę sobie zadbać o cerę coś oczyścić bo ślub wkrótce. Wiele nie porobię z maluszkiem w brzuchu, ale zawsze to coś :-)
Wiecie co do tego ciasta to odwiedzę jeszcze inną cukiernię. Bo przez ciotkę która z nich korzysta (zamawia ciasta do przedszkola dla dzieciaków) wiem, że za najdroższe mają 30 zł i chyba też za blachę. Jeśli tak to warto się zorientować. Za tort ta Pani bierze ok 280 zł za chyba 4 piętra, a torty ma owocowe. Jednak mi się marzy z takiej cukierni "Sowa", korzystałyście? Jadłam od nich połączenie pralinowego i cookie i był pyszny a do tego oryginalnie smakował. Jednak jak ta Pani mi opowiadała o tym torcie z owocami to zaczęłam się zastanawiać (omnomnomnomnomn :-D)

Zdrowia dla wszystkich chorych dziewuszek i dzieciaczków. Musi być dobrze :tak:

Hej dziewczyny :-)
U mnie też pochmurnie ale za to weekend był wyjątkowo pogodny. Jak maniaczka sprawdzam codziennie pogode w Maladze bo jedziemy już po jutrze i chyba "się zastrzelę" jeśli trafimy na niepogode. ;-):-p Tak marze o tym, żeby się wygrzać i poleżeć na plaży. Chociaż mój pokryty w całości jasnym meszkiem brzuszek wygląda troche dziwnie co zaczyna mnie nieco stresować w związku z paradowaniem w bikini.:sorry: Też tak wam się brzuchy "owłosiły"??
A tak w ogóle dwa dni temu zauważyłam że mam już siarę. Dziwaczne. Ale najbardziej podekscytowany i zaciekawiony tym zjawiskiem to był mój K. :-p

Dzewczyny, które zmagają się z choróbskami... zdrowiejcie szybciutko!! :tak:Ja odpukać nie byłam chora już od dobrych dwóch lat.

reklama
Ann Jeśli mogę.. co do ciast to warto szukać taniej :) byle żeby były dobre to trzeba mieć 100% :) a jeśli chodzi o tort to chyba bym nie brała jakiegoś takiego wymyślnego smaku bo po prostu nie wszyscy mogą, nie wszyscy lubią :/ myśmy mieli śmietankowo owocowy wszyscy się zajadali był fajny lekki i nie zapychający :) i wszyscy się zajadali :)

sonia ale zazdroszczę :) no to trzymam kciuki za pogodę .. jechać do ciepłych krajów i trafić na złą pogodę to już trzeba mieć pecha..
co do brzuszka to ja też mam mnustwo jasnych sterczących włosków hehe :) z nati miałam to samo tylko były dużo ciemniejsze :)

i uważaj na chorobę bo po takim długim czasie jak się przypałęta to wszystko naraz..

Do góry