reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej Dziewuszki :)
Niedziela jakoś tak szybko zleciała od rana że nie było nawet czasu komputera włączyć. Rano kościół, potem obiad robiłam, zaraz po na nauki przedmałżeńskie i wracając skusiłam się na ciuszek dla maluszka więc później wstawię fotki :-) a na koniec byłam u Pani co piecze ciasta na wesela i trochę mnie zabiła ceną bo 45zł za blachę ciasta czy to sernik czy jakiś full wypas, więc szukam dalej dobrej piekareczki :-)
Dziewczyny współczuję tych choróbsk i u Was i u dzieci więc życzę wszystkim zdrowia. Oby jak najszybciej puściło :tak:
animka ja się czuję jakbym wiecznie była przejedzona z tym brzuszkiem hmm nie wiem czy to uczucie rośnięcia przechodzi, ale pewnie nie bardzo więc czas się przyzwyczaić prawda ;-)

reklama
Witam się niedzielnie
U nas pada cały dzień, wybraliśmy się tylko rodzinnie do kina na Rio2:tak: a tak to siedzimy w domu, bo leje.

hania
zdrówka dla was, taka pogoda wredna, raz chodzisz z krótkim rękawem, a na drugi dzień w kurtce i potem o masz

wesolutka na temperaturę to paracetamol możesz brać, a poza tym to pewnie tylko jakieś naturalne domowe sposoby

Dooda trzymam kciuki żeby było dobrze, musi być

joani u nas to samo, mały nie chce tatusiowi dac znać:-D

kara
super, że mimo deszczu spędziliście miło dzień

Ann_ ja wiem 45 zł to chyba nie dużo jak za blachę ciasta:sorry2:

Ann a to cena bez składników czy ze skł. bo to różnica? Moim zdaniem to tanio. Za porządne ciacho w piekarni płacisz od 25 zł za kg. Blacha z tego co pamiętam ma ok.2,8 kg wzwyż, zależy od składników.
Ja brzuch też mam jakby wypchany z przejedzenia i niezależnie od tego jaką "dużą" porcję zjem. W środku wszystko idziee co raz wyżej i to najbardziej odczuwamy jako "objedzenie" :-D

Ja za blachę ciasta 2 lata temu płaciłam 45 zł, ale już nie latałam z produktami, babka sama kupowała.
Nam też niedziela zleciała byliśmy u rodziców na kawie, byly siostry, dzieciaki się pobawiły, czas zleciał...
Chwilę posiedzę i idę spać...
Jutro mam dentystę, mam nadzieję, że nie będzie bolało...
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę.
I kciuki za jutrzejsze wizyty.

Hej :)
Znów 6 a ja na nogach..
Pogoda dziś nie zapowiada się na ładną. Może padać, niestety.
Dziś muszę popłacić rachunki, potem do koleżanki i matki, bo jakieś ciuchy dla mnie ma, już się nie mieszczę w spodniach, guma się wbija w brzuch, a inne szersze mam krótkie na lato, więc można powiedzieć, że nie mam w czym chodzić, więc mam nadzieję że coś będzie miała ciekawego :)
Obiad - mam zupę ale codziennie zupa? Coś muszę pomyśleć..

Wizytującym zaciskam &&.
Miłego dość pogodnego dnia życzę :)

Witam i ja :)

ohh weekend zleciał migusiem..
pogoda nie zachwyca no ale cóż zrobić.

sobota u nas była piękna :) słoneczko tak świeciło tak było przyjemnie :) na grilla pojechaliśmy 19 dorosłych i 7 dzieci :) szaleństwo hehe ale fajnie było posiedzieliśmy do 18 i na urodzinki :) Natka wyszalała się z dzieciakami po 3 w wieku takim samym mniej więcej 3 ok 6 lat i jedno malusie w wózeczku :) a na urodzinach szalała z frankiem co ma 4 lata.. odsypia do teraz hahah :D wczoraj prawie cały dzień spała dziś jeszcze śpi także musiała się boroczka zmęczyć :)

nie wiem co na obiad..

chorowitki biedne..kurujcie się kochane :* jak nic nie pomaga to do lekarza powiedzieć że antybiotyk ma dać.. Duomox to antybiotyk dla ciężarnych :* dzieciaczką też oby szybko przeszło ..:*

Dooda będzie dobrze trzymamy kciuki żęby nic nie wyskoczyło u Ciebie ale badania i tak bym zrobiła na wszelki wypadek :)

A_nka kurujcie się :*

Ann mnie się też wydaję że jak za blachę ciasta to nie dużo.. to chyba taka normalna cena :) ale zawsze warto poszukać może akurat ktoś robi taniej :)

oczywiście dla wizytujących &&& :*

Witajcie :-)
U mnie pada, a wręcz leje od rana i chyba tak zostanie więc dzień w domu. Ale mam po południu kosmetyczkę to się rozerwę. Muszę sobie zadbać o cerę coś oczyścić bo ślub wkrótce. Wiele nie porobię z maluszkiem w brzuchu, ale zawsze to coś :-)
Wiecie co do tego ciasta to odwiedzę jeszcze inną cukiernię. Bo przez ciotkę która z nich korzysta (zamawia ciasta do przedszkola dla dzieciaków) wiem, że za najdroższe mają 30 zł i chyba też za blachę. Jeśli tak to warto się zorientować. Za tort ta Pani bierze ok 280 zł za chyba 4 piętra, a torty ma owocowe. Jednak mi się marzy z takiej cukierni "Sowa", korzystałyście? Jadłam od nich połączenie pralinowego i cookie i był pyszny a do tego oryginalnie smakował. Jednak jak ta Pani mi opowiadała o tym torcie z owocami to zaczęłam się zastanawiać (omnomnomnomnomn :-D)

Zdrowia dla wszystkich chorych dziewuszek i dzieciaczków. Musi być dobrze :tak:

Hej dziewczyny :-)
U mnie też pochmurnie ale za to weekend był wyjątkowo pogodny. Jak maniaczka sprawdzam codziennie pogode w Maladze bo jedziemy już po jutrze i chyba "się zastrzelę" jeśli trafimy na niepogode. ;-):-p Tak marze o tym, żeby się wygrzać i poleżeć na plaży. Chociaż mój pokryty w całości jasnym meszkiem brzuszek wygląda troche dziwnie co zaczyna mnie nieco stresować w związku z paradowaniem w bikini.:sorry: Też tak wam się brzuchy "owłosiły"??
A tak w ogóle dwa dni temu zauważyłam że mam już siarę. Dziwaczne. Ale najbardziej podekscytowany i zaciekawiony tym zjawiskiem to był mój K. :-p

Dzewczyny, które zmagają się z choróbskami... zdrowiejcie szybciutko!! :tak:Ja odpukać nie byłam chora już od dobrych dwóch lat.

reklama
Ann Jeśli mogę.. co do ciast to warto szukać taniej :) byle żeby były dobre to trzeba mieć 100% :) a jeśli chodzi o tort to chyba bym nie brała jakiegoś takiego wymyślnego smaku bo po prostu nie wszyscy mogą, nie wszyscy lubią :/ myśmy mieli śmietankowo owocowy wszyscy się zajadali był fajny lekki i nie zapychający :) i wszyscy się zajadali :)

sonia ale zazdroszczę :) no to trzymam kciuki za pogodę .. jechać do ciepłych krajów i trafić na złą pogodę to już trzeba mieć pecha..
co do brzuszka to ja też mam mnustwo jasnych sterczących włosków hehe :) z nati miałam to samo tylko były dużo ciemniejsze :)

i uważaj na chorobę bo po takim długim czasie jak się przypałęta to wszystko naraz..

Do góry