Anka no jak juz pisalam mi lozeczko turystyczne odpowiada, dwoch moich chlopakow w nim spalo. Jedyny problem to jest teraz jak maly wstaje i nie moze z niego wyjsc trzeba wstawac z lozka i go wyciagac, dla mnie to problem bo jestem za leniwa rano teraz kupimy dla malej drewniane lozeczko takie zeby potem jak bedzie wieksza zdjac szczebelki i zamieni sie w zwykle lozeczko a chlopakom wtedy podwojne kupimy. Ale to dlatego tez ze to turystyczne co mamy juz sie nie nadaje na nastepnego malucha i znalezlismy tanie drewniane lozeczko Z niechodzeniem do przedszkola sie nie przejmuj, kazde z nich ma takie dni. Moj Filip dzisiaj tez nie chcial isc ale to dlatego ze wczoraj tam narozrabial i mu mowilam ze jak znow bedzie nie grzeczny to dostanie w domu kare to wolal tam w ogole nie isc
Dooda ojej! Zeby to nie byla szkarlatyna ani nic innego nie fajnego.
Kara nie stresuj sie!!!!
Joani no jest ciezko, nawet bardzo ciezko ale ta milosc ktora sie ma do swoich dzieci nic nie zgasi nawet ciezkie dni tylko czasami trzeba sobie zrobic od nich odpoczynek zeby nie zwariowac (moim zdaniem)
Maddlena fajnie ze znalazlas RenatteT super ze sie jej udalo
Ja tez mialam problem ze spaniem dzisiaj, wiercilam sie i wiercilam co tez juz nie jest takie proste z tym brzuchem
Bubbles kciuki zacisniete
Dooda ojej! Zeby to nie byla szkarlatyna ani nic innego nie fajnego.
Kara nie stresuj sie!!!!
Joani no jest ciezko, nawet bardzo ciezko ale ta milosc ktora sie ma do swoich dzieci nic nie zgasi nawet ciezkie dni tylko czasami trzeba sobie zrobic od nich odpoczynek zeby nie zwariowac (moim zdaniem)
Maddlena fajnie ze znalazlas RenatteT super ze sie jej udalo
Ja tez mialam problem ze spaniem dzisiaj, wiercilam sie i wiercilam co tez juz nie jest takie proste z tym brzuchem
Bubbles kciuki zacisniete