reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się i ja po długiej nieobecności, soory że nie nadrobię ale brak czasu, nie mam nawet weny na pisanie, wchodziłam pare razy a jak już miałam pisać to zapominałam co;/

A więc tak co u mnie? Majówka zleciała jako tako, bez pogody ale było miło..

W poniedziałek pojechałam na Ip do swojego lekarza bo oczywiście przypałętała mi się jakaś infekcja... chciał mnie zostawić w szpitalu ale niestety nie wyraziłam zgody, małż na drugim końcu polski a ja sama z córką to inaczej nie dało by rady. Wyszłam z receptą na 100 :D ale najważniejsze że mogę leczyć w domu, przepisał mi Clotrimazolum 500mg 2 szt, bierze się co 4 dni, i Monural do picia też co 4 dni, dostałam 2 saszetki a jedna kosztowała 30 zł;/ ale po jednym zastosowaniu czuć różnice. Skierowanie na mocz dostałam dziś byłam zanieść do laboratorium i już będę miała w swojej karcie na wizycie, ja wizytuję się 15 maja, pewnie znów bez Usg;/ I pewnie teraz dostane skierowanie na Nieszczęsną glukozę...;/;/

Z zakupami narazie stoje w miejscu, czekam aż mąż wróci i będzie trzeba rozejrzeć się za jakimiś mebelkami do Małej do pokoju, narazie to co kupilam leży w kartonach.. Na kolejne zakupy się jakoś zebrać nie mogę...

Lecę na galerię dodać zdjęcie:)

reklama
Anusia w emotkach coś na pewno się znajdzie :-D:-D:-D

Katka dobrze, że jest lepiej :-)

Ania// jeszcze czekasz za Zobacz załącznik 623127?

Witam nową użytkowniczkę.

Ps. Wesolutka zdrówka dla małej.

Idę młodemu robić kluski lane :-D

Witam
Właściwie weszłam tak na szybko, żeby sprawdzić, czy są wiadomości od Ani//, ale widzę, ze nie. O której będziesz dzwonic?
Kusiak bąbowe zdjęcie. Faktycznie, prawdziwy facet na tronie. Chociaż ja się przyznam, że też lubię poczytać na kibelku:-D.
Wesolutka głosik oddany. Zdrówka dla Oli.
Anusiaszymka oby humor twojej Marysi nie opuszczał i żeby nie męczyła Cie za bardzo:tak:;-).
A_nka co to będzie później, skoro panny już tak wariują? A zamierzasz je ubierać identycznie,. czy nie?
Dooda gratuluję udanej wizyty.
pjakpatka z teściami to chyba indywidualna sprawa. Każdy ma innych. Jedni narzekają, inni wręcz przeciwnie, bardzo sobie chwalą.

U mnie na obiad dziś karkóweczka.
Franek się rozpycha i kopie jak szalony. Śmiałam się do mężą, że chyba ma ADHD (tfu, tfu, oby nie)
Kupiłam sobie dzisiaj sukienkę na lato, taką sportową trochę i trzy bluzki na krótki rękaw. Tanie były, więc poszalałam...
Antek nadal kaszle. Chyba jutro też nie pójdzie do przedszkola.
Mam wielką GÓRĘ prasowania. Zaczęłam, ale jakoś końca nie widać...

Maddlena jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. Pewnie ze cztery komplety kupię takie same, ale reszta raczej różne :-p

Tak pytam. Bo jesli beda identyczne, to tak sie zastanawiam, czy wtedy ma sie problemy z rozruznieniem dzieci, czy sie po prostu wie, ktore jest ktore.
Kurcze, Ania// sie nie odzywa. Martwi mnie to...

Mnie też to trochę martwi... Ale może po prostu świętuje i z radości zapomniała do nas napisać

Maddlenka możesz zawsze śmiało pytać :-D

No właśnie ja też boję, że gdy panny będą do siebie podobne i dodatkowo identycznie ubrane to nie będę nigdy wiedziała która jest która :cool2:

Dlatego parę kompletów kupuje identycznych, a resztę różne.

Ja tez kurcze cały czas zaglądam zobaczyć czy mogę już emotkowego szampana wystawiać...
A po Ani// ni widu... :-(

Ja znam ludzi z blizniaczkami. Dla mnie one sa identyczne i nie wiem ktora to ktora ale rodzice i rodzenstwo wiedza takze Wy tez pewnie bedziecie wiedzieli :)

Ania odezwij sie!

Cześć dziewczyny! :-)
Witam się i ja po 2 tygodniowej nieobecności. Może nie do końca taka znów nieobecna byłam bo czytałam was codziennie ale urlop w PL spędzłam bardzo aktywnie i nie miałam kiedy pisać. Jutro wracam już do Norwegii więc znów będę się udzielać. Całe szczęście, że już do domku wracam bo stęskniłam się za moim K. niemiłosiernie i ogólnie czuje się mega zmęczona codzienną lataniną.;-)
Byłam dziś na usg. Wszystko w najlepszym porządku ale szczegóły opiszę zaraz na wizytowym. :tak:

reklama
Jestem dziewczyny...

wyników dalej nie ma.. hodowla nadal trwa ... ale już zrobiłam larmo..
bo przez święta i dni wolne oni hodowli nie robili... i rozmawiałam z położną ona dała mi numer do siebie i w piątek przed południem znowu dzwonić i upomnieć się żeby zadzwoniła do labolatorium i się dowiedziała czegoś...
jestem poprostu załamana. :-(

Do góry