reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam sie dzis pierwsza ;)
U nas śliczna pogoda - moze uda sie jakiś spacerek ;)))

Mam nadzieje ze bole poprzechodzily dziewczyny i wszystko juz ok?

Ktoras z Was zaczęła juz weekend majowy ? ;)
My dopiero od środy ;))))

Wczoraj udany dzien załatwiliśmy na mieszkaniu wszystko - z budowy prosto do scc kupiłam sobie ta sukienkę ;) wiec jestem spokojna i co ważniejsze idealnie kolorystycznie pasuje mi do torebki ktora juz mam ;)

Miłego dnia kochane i duzo słoneczko przesyłam jesli gdzies go brakuje ;)

reklama
natalina i od nas wszystkiego co najlepsze na nowej dordze zycia - żebyście byli zawsze tak szczęśliwi jak wczoraj :)

a mnie dopada stresik przed jutrzejszymi polowkowymi. Juz nawet plec nieistotna, ale mam nadzieje ze maluszek zdrowy i serduszko tez!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja :) my dziś zaczynamy 22 tydzień - leci ten czas jak szalony :)
pogoda u nas całkiem, całkiem, choć chmury też jeszcze bardziej całkiem całkiem hehe :)
Wczoraj cały dzień padało, więc się troszkę pokisiliśmy w domku :)
A dzieciątko tak szaleje w brzuszku, że cały brzuszek mi się rusza już od kilku dni :)

Pozdrawiam niedzielnie :)

Witam niedzielnie :-)
My juz prawie konczymy zakupy, juz mi nogi do D wchodza.
Rano jeszcze slonce świeciło, teraz chmurzyska przyszly ale narazie nie pada.
Brzuch mi dzis wysadzilo ale nadal nic nie czuje.
Jedzimy jakis obiadek zrobić i polenimy sie w domku.
Milego pogodnego dzionka :-)

hey :)

pogoda dziś u nas piękna także kożystaliśmy hehe :) byliśmy dziś w kościele na mszy przybranych pradziadków Natalki mieli 50 rocznecę ślubu wow :szok: ciekawe jak to jest :)
teraz juz po obiadku M sobie śpi a natka szaleję :)

wczoraj szaleliśmy na play station gralismy w "bazz!" świetne :)

wesolutka będzie wszystko dobrze nie stresuj się :) ja to mam nadzieję że jutro w końcu zadzwonią nam z wynikami... mijają 4 tygodnie ! :D
a stres nie do opisania już.. a dziś mi się śniło żę poszliśmy do lekarza robił usg i dziecko przestało rosnąć od 16 tygodnia ;/ ale nie stresuję się aż tak bo ostatnie usg było w 18-19 tygodniu i maleństwo ładnie rośnie :)

buziaki kochane :* odezwę się jutro :)

zaczynamy 21 tydzień jupii... :D

Witam sie i ja :-)
U nas pogoda piekna i nawet cieplo, bylisy u moich rodzicow na obiadku, a pozniej na lodach ktore malej bardzo smakowaly bo sie strasznie zaczela wiercic hehe :-) teraz nie stety zostalam sama bo M. na nocke pojechal :dry: heh kto to widzial w niedziele robic :confused:

Wesolutka trzymam kciuki za badanie :-) bedzie dobrze zobaczysz :-)

Choco heh zgadzam sie ze ten czas leci jak nie wiem co, ani sie nie obejrzymy a tu wrzesien bedzie :-p

Milej niedzieli :-)

Uff a myślałam ze zrobie wiecej ale juz nie mam sił, ogarnianie kuchni, potem ze 3 prania bo pogoda ładnie dopisała .. Dopiero teraz cos nam przywiewa, juz sobie wyniosłam pranie do środka... Obiadek zrobiony, pyszny rosołek i drugie, juz pozmywane posprzątane , miałam dodatkowa robotę bo mój chciał byc fajny i zrobił lemoniadę - przyskajac wszędzie gdzie sie da łącznie z oknami ... No ale był ubaw chociaż (;
Pranie ręczne zrobione jedno , jeszcze czekają mnie sweterki tylko i dzis mam w nosie resztę, leże i pachne do konca dnia ;)))

Mój Mężuś znów chory, wyleguje się w łóżeczku, a mi coś się w głowie poprzewracało i zaczęłam sprzątać - chyba z nudów. No zrobiłam co chciałam i od razu lepiej się czuję hehe :) a jak mi koleżanka mówiła, że w ciąży na poprawę humoru najlepsze sprzątanie, to nie wierzyłam :) Byłam na krótkim spacerku, bo sama nie lubię chodzić, a nie mam z kim dziś uderzyć na dłużej... oby Mężuś szybciej zdrowiał ;)

Witam się niedzielnie :)

Natalina dużo szczęścia na nowej drodze!

Choco zdrowia dla męża!

My wczoraj mieliśmy bardzo niefajne zdarzenie-jak wracaliśmy z basenu wyleciała nam pod auto sarna - maska i zderzak pogiete, reflektor do wymiany... Sarna wstała i sobie poszła... Nam niby nic się nie stało, ale tak się wystraszyłam że oczywiście się popłakałam.... :/ niezbyt mile zakończenie soboty :/

Poza tym dziś stwierdziłam że mój Mikołaj to ma dobry gust muzyczny - byliśmy w kościele i za każdym razem jak zaczynał grać organista który strasznie fałszuje, Mikołajek zaczynał kopać :) chyba pierwszy raz w ciągu tel krótkiego czasu dostałam tyle koniaków :D

reklama
Emka to poszalalas kobito :-p heh skad ty masz tyle sily na takie roboty ? ja to sie smieje ze juz sie starzeje :baffled:
Wczoraj mialam gosci po mszy za tescia i wieczorem juz nie mialam sily sprzatac wiec wszystko zostawilam na rano, a ze rano pojechalismy do moich rodzicow na obiad to wszystko zostalo na teraz heh i zastanawialam sie czy nie zostwic tego znowu na rano ale jakos sie zmobilizowalam i posprzatalam wszystko... Jakos wieczorem opadam z sil i wole rano wszystko zrobic...

Choco hehe zebysmy blizej seibie mieszkaly to bysmy razem poszly bo ja wlasnie tez nie mam zkim isc :-p:baffled: M. w pracy...

Heh cos sie bardzo chmurzy... chyba znowu burza bedzie :dry:

Do góry