reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

joani ja jak pochodzę to mnie bolą nogi i plecy, a brzuch to czasami mam tak, że muszę na chwilę usiąść, jak poczuję takie naciągnie

DOODA to super, że czujesz maluszka, pewnie jeszcze nie raz się odwróci ps. udanych imprez:tak:

powiedzcie mi czy w ciąży można stosować Etiaxil pod pachy? zapomniałam zapytać lekarza, a nie chce mi się dzwonić do niego z taką pierdołą:sorry2:

reklama
Mój lekarz mówił, że mamy nawet ponad 20 skurczów dziennie, o których nawet nie wiemy, bo to normalne. Może też odzywają się podczas chodzenia i wtedy bardziej czuć.. nie wiem :-)

Joani u mnie lekarz mówił, że to organizm daje znać by się nie przemęczać właśnie :tak:

Mama już gotowa do wyjścia :-) czuję się nieźle i już ponoć ględzi, że co ona w domu będzie robić.

Natalia życzę Wam by jutrzejszy dzień był dla Was niezapomniany.

My ślub braliśmy 25 grudnia, było nieziemsko...
Eh ale ile to już czasu minęło...

A mąż oświadczył się w moją 19 na molo w Sopocie. Ja nie miałam o niczym pojęcia i ślub i zaręczyny nie były mi w głowie. Więc pobraliśmy się dopiero ponad dwa lata później :-)

To były piękne chwile, magiczne.

Ostatnia edycja:
animka, hahaha usmialam sie z umywalki i japonek :D:D

katka, nie jestes sama, masz nas :*

mnie tez ssie z glodu ostatni, ale mam non stop ochote na kanapki... co tam z obiadu.. :p

joani, ja mam tak jak bardzo dlugo spaceruje z ola to potem wieczorem napina mi sie brzuszek. Ale wtedy lykam magnez i jest ok.

My tez z dlugim stazem, w maju minie 10 lat odkad jestesmy razem, a w lipcu 5 lat od slubu :)

Hania, teraz tez bedzie magicznie, kolejne maluszki niebawem z Wami.
U Was w szpitalu maz moze byc obecny przy cc?

mnie też się brzuszek stawia biore magnez i jest lepiej :) najgorzej jak muszę podnieść brzdąca albo schylić sie i wstać hehe :)
staruszka :D

wesolutka a są wg takie szpitale że przy cc mąż może być?? bo nie słyszłam o takich jeszcze u nas napewno nie można.. chyba że prywatnie przy zapłacie za cc ale tego nie wiem..

joani też tak mam, na szczęście mija po odpoczynku

A ja nie mogę doczekać się wieczora - mamy wreszcie szukać mebli i czegoś do pokoju dla Malucha :)

ania, u nas (w Krakowie) w jednym szpitalu na nfz moze byc maz obecny. Ostatnio sie dowiedzialam, dlatego pytam. Tam gdzie ja rodzilam i bede rodzic nie ma takiej mozliwosci ;) w ogole jak znieczulenie zewnatrzoponowe dstalam to maz musial wyjsc :)

wesolutka to widzisz nie wiedziałam :) fajnie..
w katowicach nawet przy amino nie pozwalają mężowi być przy wkłóciu a co dopiero przy cc.. a to daje tyle wsparcia.. :)

reklama
Haha, no mezowie bardzo przezywaja i wczuwaja sie w role (chociaz przy cc to chyba nie mieli by sie czym wykazac?) :) Moj sie zapieral ze nie bedzie przy porodzie, a jak przyszlo co do czego to nogi mi podciagal do brzucha, zeby mloda wyprzec ;) Podawal mi wode - mimo ze mialam kroplowke :D a w ogole to ja nic nie widzialam, wiec potem maz mi zrelacjonowal - łoo a widzialas lozysko jaki kawal miesa itp ;-)

Do góry