reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

joani ja jak pochodzę to mnie bolą nogi i plecy, a brzuch to czasami mam tak, że muszę na chwilę usiąść, jak poczuję takie naciągnie

DOODA to super, że czujesz maluszka, pewnie jeszcze nie raz się odwróci ps. udanych imprez:tak:

powiedzcie mi czy w ciąży można stosować Etiaxil pod pachy? zapomniałam zapytać lekarza, a nie chce mi się dzwonić do niego z taką pierdołą:sorry2:

reklama
Mój lekarz mówił, że mamy nawet ponad 20 skurczów dziennie, o których nawet nie wiemy, bo to normalne. Może też odzywają się podczas chodzenia i wtedy bardziej czuć.. nie wiem :-)

Joani u mnie lekarz mówił, że to organizm daje znać by się nie przemęczać właśnie :tak:

Mama już gotowa do wyjścia :-) czuję się nieźle i już ponoć ględzi, że co ona w domu będzie robić.

Natalia życzę Wam by jutrzejszy dzień był dla Was niezapomniany.

My ślub braliśmy 25 grudnia, było nieziemsko...
Eh ale ile to już czasu minęło...

A mąż oświadczył się w moją 19 na molo w Sopocie. Ja nie miałam o niczym pojęcia i ślub i zaręczyny nie były mi w głowie. Więc pobraliśmy się dopiero ponad dwa lata później :-)

To były piękne chwile, magiczne.

Ostatnia edycja:
animka, hahaha usmialam sie z umywalki i japonek :D:D

katka, nie jestes sama, masz nas :*

mnie tez ssie z glodu ostatni, ale mam non stop ochote na kanapki... co tam z obiadu.. :p

joani, ja mam tak jak bardzo dlugo spaceruje z ola to potem wieczorem napina mi sie brzuszek. Ale wtedy lykam magnez i jest ok.

My tez z dlugim stazem, w maju minie 10 lat odkad jestesmy razem, a w lipcu 5 lat od slubu :)

Hania, teraz tez bedzie magicznie, kolejne maluszki niebawem z Wami.
U Was w szpitalu maz moze byc obecny przy cc?

mnie też się brzuszek stawia biore magnez i jest lepiej :) najgorzej jak muszę podnieść brzdąca albo schylić sie i wstać hehe :)
staruszka :D

wesolutka a są wg takie szpitale że przy cc mąż może być?? bo nie słyszłam o takich jeszcze u nas napewno nie można.. chyba że prywatnie przy zapłacie za cc ale tego nie wiem..

joani też tak mam, na szczęście mija po odpoczynku

A ja nie mogę doczekać się wieczora - mamy wreszcie szukać mebli i czegoś do pokoju dla Malucha :)

ania, u nas (w Krakowie) w jednym szpitalu na nfz moze byc maz obecny. Ostatnio sie dowiedzialam, dlatego pytam. Tam gdzie ja rodzilam i bede rodzic nie ma takiej mozliwosci ;) w ogole jak znieczulenie zewnatrzoponowe dstalam to maz musial wyjsc :)

wesolutka to widzisz nie wiedziałam :) fajnie..
w katowicach nawet przy amino nie pozwalają mężowi być przy wkłóciu a co dopiero przy cc.. a to daje tyle wsparcia.. :)

reklama
Haha, no mezowie bardzo przezywaja i wczuwaja sie w role (chociaz przy cc to chyba nie mieli by sie czym wykazac?) :) Moj sie zapieral ze nie bedzie przy porodzie, a jak przyszlo co do czego to nogi mi podciagal do brzucha, zeby mloda wyprzec ;) Podawal mi wode - mimo ze mialam kroplowke :D a w ogole to ja nic nie widzialam, wiec potem maz mi zrelacjonowal - łoo a widzialas lozysko jaki kawal miesa itp ;-)

Do góry