reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzien dobry w piątek :)

AnusiaSzymka super i bardzo sie cieszę ze wszystko fajnie ;) a co do płci masz jakieś przeczucia ?

Ritta u Ciebie tez ok? Zaraz spr na wizytowym, ale na pewno ;)

Katka przykro mi bardzo.. Wiem jaki to ból 3 lata temu przeżywałam to samo... Z moja Dianka... Najukochańszy niedźwiadek na świecie

Natalia to zycze aby sobota była najpiękniejszym dniem!!! ;) na pewno wszystko bedzie jak sobie wymarzyłas ;)

My tez mamy dylemat co zrobic tzn ja ;)
Zareczylismy sie 3 lata temu , pięknie było - totalne zaskoczenie niby nic specjalnego nie wymyślił ale Sinatra w tle droga do szczescia z świeczek , i On w środku zimy w samej koszuli na balkonie na 8 pietrze (za nim pięknie rozświetlona panorama Poznania)... I te wymarzone wyczekiwane słowa ... Było Bosko ;))) płakałam jak dziecko ;))) potem kolacja w ulubionej restauracji ;)))

A z Wesrlem grubsza historia - dwukrotny termin , dwa razy przekładany a za drugim razem restauracja nam odwołała bo niedojrchalismy podpisać z nimi umowy w dniu w ktorym zaczęłam ronic i wylądowałam w szpitalu wiec stwierdziłam ze mam w nosie i nie bede tam robić imprezy nawet w innym terminie, bo wypadałoby zadzwonic zapytac co sie stało a tak tylko pokazali klasę... Moze miejsce bajkowe ale faktycznie został niesmak ...
A teraz nie wiem czy robić chwilkę przed porodem czy poczekać juz do momentu az mały bedzie tuptac i zrobic Koscielny z mała imprezka bo juz mi sie odechcialo imprezy na100 osób ;) choć kto wie moze sie zmieni znowu ;)
Jedyne co to korca mnie te obrączki które juz ponad pól roku leżą i czekają na nas ;)))

reklama
EM ka ja bym nie wytrzymała :p ale ja już taka jestem jak sobie postanowię, że dzisiaj to dzisiaj! Nie za tydzień ;P Jak chcesz poszaleć to poczekaj jak maleństwo będzie już na świecie :). My nie robimy nic - dosłownie. Tylko cywilny i toast w sali obok (swoją drogą ładnie się cenią sala na 15min - 70zł), więc mi moje rozmiary nie będą przeszkadzać ;P

Hej hej kobietki! ;-)
U nas od rana pochmurnie ale jak tylko zaczęłam czytać o waszych zaręczynowych historiach od razu słonko zaczęło wyglądać ;-)
Anusiaszymka, cieszę się, że wszystko dobrze z dzidziusiem :-) ale z niego wstydliwe dziecko, że nie chce nawet rodzicom ujawnić kim jest :-D
Katka, bardzo mi przykro z powodu odejścia pieska...ja nigdy tego nie przeżyłam bo zwierzaczków nie miałam ale wystarczy, że widziałam jak moja przyjaciółka przeżywała odejście swojej bokserki, strasznie smutne :-(
Natalia, życzę Ci kochana najwspanialszego jutrzejszego dnia i duuużo słońca :-)
My z moim mężem znamy się od 10 lat. Miłość przyszła z czasem bo się przyjaźniliśmy bardzo długo i znaliśmy na wylot, aż pewnego dnia wybuchło. Jesteśmy dla siebie pierwszymi miłościami i nawet mój pierwszy pocałunek należał do niego ;-D a w lipcu tego roku będziemy 3 lata po ślubie :)
No a my dziś same spotkania biznesowe więc zajrzę do was wieczorkiem.
Trzymam kciuki za wizyty i życzę wam miłego słonecznego dnia :-)

Dzień dobry wszystkim
U nas coś dzisiaj wieje trochę. Obiad mam z wczoraj. Po południu przyjeżdżają dziadki i zabiorą chyba małego, bo nas czeka mały remoncik.:tak:

DOODA
jak się dzisiaj czujesz? czujesz maleństwo

nataliaa Gratulacje z okazji ślubu

Gosia 2712 o widzę, że ty ślubnie stażowo podobnie jak ja, nam 9 lat stuknęło w środę, ojjj kiedy to było

katka ojej współczuję

EM_Ka jak chcesz poszaleć to poczekaj, ewentualnie najpierw tylko cywilny

koko powodzenia na spotkaniach

Witam się i ja :)
U mnie rano jak wczoraj, gęsta mgła ok 6 a teraz już ładnie, czyste niebo i piękne słoneczko i zaczyna się robić coraz cieplej :)
Wczoraj M kupił zatrzask do drzwi balkonowych i już jak wychodzę na balkon mogę za sobą zamknąć drzwi, czy nawet jak M będzie coś malował to sobie wyjdzie na dwór i nie będzie smrodził w domu.
A w sobotę ma zamontować uchwyty na doniczki na balkonie, oby tylko pogoda dopisała :)

Katka współczuje :(

Natalina powodzenia jutro na ślubie, oby pogoda była super i czekamy na zdjęcia :)

Ja zaraz się szykuję i jadę na ploty i spacer z koleżanką, trzeba korzystać z pogody :) Potem jakiś szybki obiad, smażony kalafior dla M, sadzone jajo i pyrki :)

Wizytującym &&& :)
Miłego, słonecznego, ciepłego dzionka :)

Dołączam dzisiaj do kobitek, które mają już z górki.. 20. tydzień stuknął :-) ani się obejrzymy a będziemy pisać ze szpitala z porodówki ;-)
Ja od rana na badaniach a byłam już taka głodna, bo wieczorem nic nie jadłam, brzuch mnie jakoś bolał i nie wiedziałam cy to jelita czy co innego. Jak wleciałam do Lidla po świeżego crossainta, to tylko papierek w kasie miałam, żeby nie zapomnieć zapłacić :-)
Obkupiłam się dzisiaj w Rossmanie, bo jest promocja 40% na wszystkie podkłady, korektory itp no i jeszcze olejek dla mamusiek zakupiłam z kartą rossnę i dostałam całe 40 gr rabatu :-D
Czy też któraś z was ma tak, że jak trochę chodzi, zaczyna brzuch się naciągać jakoś, puszcza i potem znowu daje znać. Nie jest to jakoś uciążliwe, ale przypomina, żeby nie gonić.
Miłego dzionka wam życzę i takiej pięknej pogody jak u mnie :-)

Witam Was dziewczynki,

gratulację z okazji imprez ślubno-zaręczynowych.
My po ślubie 5 rok, bralismy , kiedy byłam w 17/18 tc, wtedy jeszcze nic nie było widać, ale wiadomo nie pobawiłam się tak do końca, ogólnie w związku jestesmy już 14 lat :).
Maltanka dziękuję, czuję się ok, maluszka czuję ale bardzo delikatnie, jestem przekonana że obrócił się plecami do mojego brzucha, bo czuję ruchy od wewnątrz, po narządach, pęcherzu...szkoda bo juz tak było fajnie, mam nadzieję, że się obróci w najbliższym czasie.

Ja dzisiaj na dwóch imprezach, pierwsza w przedszkolu, a wieczorem wypad z dziewczynami z pracy na obżarstwo :-)

Miłego dnia !

reklama
Joani to najprawdopodobniej napinanie brzucha (skurcze), lepiej wtedy troche uważać, po części macica już zaczyna ćwiczyc, ale czasami dosyć częste takie napięcie może być niebezpieczne (mnie lekarz prze[isał na to luteinę, doraźnie nospę i magnez).

Do góry