reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

floo, mi nic nie pomaga, bo mam migreny a silnych leków nie można teraz. Jedynie uśmierzają mi ból plastry apap chłodzące na czoło. Praktycznie w każdym spożywczaku są, ok 6 zł za 2.

reklama
Madlena dobrze ze maz sie obudził a Antos pooddychal świeżym powietrzem;) o Franusia sie nie martw ;)

Wesolutka mam nadzieje ze sprzęty odratowane;)

Doda ja tez mam oficjalny zakaz ale juz dzis mam czysto ;) mozna rozpocząć święta ;)

Na szczęście zawroty i mdłości przeszły ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

A mój Franz dzisiaj pierwszy raz tak wyraźnie się odezwał do mamusi :-) puściłam mu muzę i tak zareagował na "dziadka do orzechów" aż się wystraszyłam, bo to był wyraźny kopniak, jeszcze nie taki mega mocny ale potem czułam jak się kręci i wierci. Super uczucie.. teraz już wiem co to znaczy z tymi bodźcami z wewnątrz ;-) Nic dziwnego, że potem spać nie można, jak to takie łupniaki niespodziewane...
Ja na jutro mam zamówione mycie okien u męża.. musiałam napisać podanie i dołączyć dwa zdjęcia :-D

Melduję się kochane po wizycie, u nas wszystko w jak najlepszym porządku :) opiszę zaraz w wizytowym :-)
Maddlena, całe szczęście, że nic wam się nie stało... i popatrzeć, że przez takie frytasy....
Po wizycie byliśmy w H&M i kupiliśmy Stefankowi urocze body, spodenki i czapeczkę, a wszystko w deseń hipopotamkowy :-D Idę się zaraz kąpać bo będziemy oglądać TopChefa:) a i mam nadzieję, że rogal jutro przyjdzie, tak zachwalacie, że się doczekać nie można :-D
Miłego wieczorku!!!

Pytałyście o spanie w dzień. Mój Antoś bardzo lubi spać. Mały śpioch potrafi spać od 12:30, 13 do 15;00.

Zarezerwowałam właśnie pokoik na majówkę w Łebie. 4 dni, krótko, ale zawsze. Odpoczniemy troszkę...

Cześć :)

Co z sawi? Nigdzie nie widzę informacji od niej :/
Ja dziś na krótko przelotem, przed świętami czasu nie ma - Mąż zasłony wiesza (wreszcie ;), a ja z wyciągniętymi do góry nogami leżę i odpoczywam po porządkach.

Wszystkim dziewczynom gratuluje udanych wizyt :) Oby już same takie były :)

reklama
Do góry