reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

maddlena, nie martw sie na zapas. na pewno Frankowi nie zaszkodzilo. dobry aniol nad wami czuwa ze maz sie w pore obudzil.

a moje dziecko dzis wylalo polowicznie na siebie, polowicznie na laptopa i moj telefon kubek herbaty - dobrze ze byla letnia, a nie goraca. Ale ciekawa jestem ile podzialaja jeszcze sprzety :/

reklama
Dziewczyny śpiące z rogalem i mężem- jakiej wielkości macie łóżka? Tak się zastanawiam czy my się pomiescimy na naszym...

Madlena dobrze że tylko tak się skończyło....

Ja na świta piekę zawijanke z makiem tylko...

U mnie na swieta z orzechami to wafelkowiec ;) pyszny :D i mega prosty :)

maddlena, nie martw sie na zapas. na pewno Frankowi nie zaszkodzilo. dobry aniol nad wami czuwa ze maz sie w pore obudzil.

a moje dziecko dzis wylalo polowicznie na siebie, polowicznie na laptopa i moj telefon kubek herbaty - dobrze ze byla letnia, a nie goraca. Ale ciekawa jestem ile podzialaja jeszcze sprzety :/

a mogę prosić o przepisy ??:*

wesolutka to mała dała popis dobrze że letnia herbata była.. a sprzęty spróbuj wysuszyć:) suszarka albo odkurzaczem jeśli dużo wylane :)

Maddlena, no to niezłą rozrywke ci mąż zafundował, całe szczęście, że w pore się przebudził. Wrrr aż strach pomyśleć co by się mogło stać. :dry:

Mój mąż właśnie dzwonił, że odebrał z poczty mojego upragnionego i wyczekanego rogala także od dzisiejszej nocy dołączam do grona śpiących z rogalem. :-D

Dziewczyny która z was jest z Częstochowy?? Bo pamiętam, że któraś z was wspominała ale nie mam pojęcia, która.;-)

Ostatnia edycja:
Ja już po plotach :-) nie mogłyśmy się nagadać jak zwykle.
Rogal, to cudowna rzecz, ale jak ktoś nie wykradnie w nocy ;-) my mamy łózko o szer.160.
Czekam na męża i jedziemy na zakupy, bo właśnie zjadłam ostatni plasterek sera z bułką i w lodówce cisza... na szczęście zjemy coś w mieście, więc mam spokój.
Ja na święta będę robiła dwa razy rybkę po grecku, bo wszyscy za nią przepadają i zawsze jakaś odskocznia od karkówy - najpierw u mamy, potem u teściowej. Mimo,że teściowa kucharka pierwsza klasa, to twierdzi, że ja najlepiej przyrządzam rybkę- no to urosłam :-D

reklama
Joani ale sie usmialam z Twojego meza z tym rogalem :D

Madlena o rety! Dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo! Mysle ze o Franka nie musisz sie martwic.

U mnie dzien mija na sprzataniu niestety... Nie lubie :(

Do góry