reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A ja mam odgórny zakaz sprzątania i wykonywania innych czynności przez gin :-(, w domu taki bałagan, mąż całymi dniami pracuję, a przez okna nic już nie widać....
Muszę mamę poprosić,,,ona biedna też ma tyle obowiążków, opieka nad innymi wnukami, chorą babcią, wyprowadzanie psa sąsiadki, bo w szpitalu, do tego organizuje święta dla całej rodziny-podziwiam ją:no:

reklama
Cześć, pogoda się poprawia w końcu u mnie, słoneczko jest:-) tylko jeszcze trochę zimno. Zatoki wyleczone, ale ze spacerem poczekam chyba do jutra. Ja na święta tradycyjnie robię sernik i w tym roku spróbuję zrobić chyba murzynek, mało świąteczny, ale mam ochotę na coś czekoladowego:-) Maluch codziennie delikatnie kopie jak się kładę, to jest niesamowite! Jutro podglądanie:happy2:

Maddlena dobrze, że nic złego się nie stało. Znajomych córka zostawiając na gazie frytki niestety podpaliła mieszkanie. Ja to zawsze nastawiam minutnik jak wstawiam coś, bo boję się że zapomnę, gdy zajmę się czymś innym w międzyczasie. Kiedyś spaliłam czajnik, zostawiając go na gazie.

Wesolutka najważniejsze, by od razu wyłączyć kompa, no i najlepiej rozkrecić klawiaturę. Mój lapek przeżył już wodę, piwo, niestety zmywacza do paznokci już nie przetrwał;-) no i skończyło się wymianą klawiatury tylko na szczęście

Dziewczyny z malymi dziecmi czy Wasze maluchy jeszcze sypiaja w ciagu dnia?
Moj najstarszy przestal jak mial jakies 18miesiecy, od malego nie lubil spac i zawsze mial z tym problem. Moj drugi sypial pieknie w ciagu dnia i nie robil z tym zadnych problemow ale ostatnie 3 dni mi sie strasznie buntuje, placze, wyje i nie zasypia. Ma teraz 21 miesiecy i sie zastanawiam czy to juz koniec z jego spaniem?

Cześć dziewczyny, u mnie pogoda pod psem co mi przypomina o wyprowadzeniu moich dwóch łobuzów(ależ mi się nie chce) Od wczoraj męczy mnie straszny ból głowy, czy macie jakieś sposoby na migrene bo chyba eksploduje :-(

Maddlena dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.
Wesolutka mój mąż kiedyś wylał herbatę na laptopa ale osuszył i odpukać działa, nawet mocno się nie kleił mimo, że on pije jak dla mnie ulepek.
kusicie tymi rogalami, w pierwszej ciąży robiłam kilka podejść ale jakoś w końcu zapomniałam. karmiłam głównie na leżąco bo tak mi byo najwygodniej po cc no i przy zastojach pozycja spod pachy. Też mamy łóżko 160 ale niestety często w nim ląduje córa więc mogłoby być troszkę ciasno.
Dooda ten Twój śnieg dotarł wczoraj i do mnie...
Kusiak moja córka śpi w ciągu dnia ok 2h od 13 do 15, jednak przez ostatnie zawirowania pogodowe przez kilka dni nie miała drzemki.
Ja mam troszkę luzu bo jest u mnie moja mama i teraz jak coś trzeba zrobić to Weronika krzyczy babcia, do tej pory było tak, że jak tylko tata przekraczał próg to mama mogła zniknąć bo też do wszystkiego tata, najgorsze były pobudki nocne, bo mąż rano do pracy a tylko on ją uspokajał. Mam nadzieję, że te pobudki to efekt wybijających się piątek i szybko miną.

reklama
Witam.
Kochane przepraszam, że tak ni stąd ni zowąd wtryniam się na Wasze forum, ale chciałabym Was zaprosić na mojego bloga.
Wraz z przyjaciółkami stworzyłyśmy stronkę, na której prezentujemy nasze "dzieła". Większość z nich to obrazy, pamiątki ślubne czy komunijne, metryczki haftowane, jednak są i cudowne wózeczki ze wstążek, bukieciki i podusie.
Zapraszamy do obejrzenia i "ewentualnych" zamówień :)

ADRES BLOGA
BEB.cross-stitch

Tam również wszelki kontakt do nas.
basia3006@op.pl.
ZAPRASZAM!!

Do góry