reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej dziewczyny!
U mnie znów pogoda ponura. W Norwegi od dziś zaczyna się świąteczne wolne więc mam męża w domku prawie tydzień. Muszę go zatem wykorzystać do świątecznego sprzątania bo mój kręgosłup niestety nie pozwala mi na wiekszy wysiłek niż codzienne upichcenie obiadu. :confused2: Ale święta i tak spędzamy u teściów więc żadnych gości się nie spodziewamy.
Wczoraj przyszedł mój rogal ale muszę przyznać, że wkurza mnie to jak szeleści. Wam to nie przeszkadza kiedy śpicie?:sorry:

reklama
Dzień dobry :-)
My z rana pojechaliśmy na szybkie zakupy, czego nam brak przed świętami, przede wszystkim dużo wody bo mąż pije jak smok a mnie lekarz zalecił 2l (będzie ciężko).
Pogoda mniamniuśna (hasełko siostrzenicy mojego szwagra). Dziś P będzie kosił trawkę, ja się wychylać nie będę by pyłkiem w nos nie zarobić ;) jeszcze odkurzanie, a dla mnie tylko mebelki i podłogi zostaną.
Obiadek na wczesny obiadek w lodówce, wczorajsze spaghetti, które mi wyszło jak nigdy ;D a że nie zostało z niego zbyt wiele to po południu zrobię pizzę. Brakuje mi witaminy B2 więc drożdże jak najbardziej ;) cały czas pękają mi kąciki ust i jakieś afty. Jem tak dużo wszystkiego ale widocznie Stefanek zawłaszcza wszystkie witaminki dla siebie, i dobrze ;-D
Dziewczyny, fajnie że się wybieracie na jakieś wyjazdy, odpoczniecie tak jak my, naładujecie baterie i maleństwa posłuchają szumu fal i lasów :)
wszystkim życzę udanego i miłego dnia :-)

Hej kochane ;) u nas pogoda ładna ;) ale ja sie póki co nie wychylam,moze za godz , wole nie przechodzić tego co wczoraj... Dzis wole odpocząć bo jutro wizyta w um a potem pieczenie ciast z Mamcia ;) ahh te święta ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Ja dziewczyny też uciekam do diabetologa bo niestety do szpitala muszę sama dojść a to pierwszy taki mój większy spacer od czasu pessara i troszkę się obawiam jak to będzie.

Do później!!

Hej :)

Martwi mnie Sawi, mam nadzieję, że po świętach się odezwie.
Ja tymczasem niespodziewanie szybko skończyłam swoje zawodowe sprawy i zdążyłam na zakupach być i prezenty ostatnie (mam nadzieję) kupić, bo u nas kwiecień bardzo urodzinowy. Teraz pozwoliłam sobie na podładowanie akumulatorów, a za chwilę ostatnie przed świętami porządki.
Bardzo się cieszę, że już triduum - bardzo lubię ten czas :)
Owocnego przeżycia triduum i przygotowania do świąt Zmartwychwstania Pańskiego :)

Dziewczyny dzięki za opinie w sprawie koncertu. No właśnie to taki klubowy koncert, z tańcami. Muszę to przemyśleć, bardzo chciałabym pójść, ale mam obawy. Bo nawet jak stanę w ostatnim rzędzie i nikt mnie nie uszkodzi, to jednak basy, wibracje mogą nie spodobać się maluszkowi.

Wróciłam z usg. Wszystko ok:-) zaraz napiszę na wizytowym.

Hej, zrobiłam dziś troche porządków, wpadłam na chwilkę bo nie wiem co mam robić:-:)eek: nie wiem czy się schizuję czy serio ale od jakiejś godziny kładę się co chwilkę do łóżka, zdałam sobie sprawę że od rana nie czuję ruchów, żadnego kopniaczka...nic...nie wiem co jest, ostatnio czułam go praktycznie nawet przy chodzeniu... a dziś nic... nie wiem małż nie odbiera, pewnie jest przy palniku na moście teraz... i nie słyszy.... pewnie oddzwoni jak zobaczy,..próbuje to moje dziecko jakoś pobudzić ale na razie mi nie wychodzi;/

reklama
Dziewczyny kurcze co mi się z brzuszkiem porobiło hehe :) aleeeeee rosnęęę :)

aż zdięcie wstawiłam na brzuszki :)

Katka naipij się dużo zimnego ale naprawde zimnego najlepiej słodkiego soku a jak nie masz to wody i zjedz czekoladę albo pare cukierkow i się połóż na spokojnie bo dzidzia stres też czuję spokojnie napewno się odezwie :*

Ostatnia edycja:
Do góry