reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Koko cieszę się również, że Wam się wyjazd udał.

Domek sprzątnięty, obiadu dziś nie mam, M się u rodziców naje, mnie się nie chce gotować. Może coś na wieczór zrobię.
Już jeden film obejrzany teraz włączam drugi.
Macie może do polecenia jakieś ciekawe filmy, obojętnie jaka tematyka, oprócz horrorów (kiedyś je uwielbiałam ale ostatnio - w ciąży - jak jeden obejrzałam to miałam w nocy koszmary także sobie pauzuje narazie) :)

reklama
Bigbi - nie przejmuj się tą wagą. Ja niewiele przytyłam i lekarze mówią, że nie ma co się martwić. Moja znajoma do 5 miesiąca ciąży nie tylko nie przytyła, ale schudła 8 kg - wymioty zrobiły swoje - a w następnych miesiącach te 8 kg jej wróciło, więc de facto była na 0..

nexiss zależy co lubisz, mnie koneser przypadł do gustu

Soniafka czuje kołatanie, duszności, wczoraj i dziś biegunka, powoli odpuszcza na szczęscie. Ja wcześniej kołatań i duszności nie miałam, więc obstawiam ten lek. Wziełam dziś 25, bo mam opakowania od 25, a do endo tak szybko się nie dostanę, może te dolegliwości będą mniejsze.
No to masz ewidentne skutki uboczne. Duszności też miałam. Dobrze zrobiłaś, że zmniejszyłaś dawke. Zobaczysz jak teraz będziesz się czuła. Ja odkąd biore 25ke czuję się bardzo dobrze i szczerze mówiąc też sama zmniejszyłam sobie dawke. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Bigbi - nie przejmuj się tą wagą. Ja niewiele przytyłam i lekarze mówią, że nie ma co się martwić. Moja znajoma do 5 miesiąca ciąży nie tylko nie przytyła, ale schudła 8 kg - wymioty zrobiły swoje - a w następnych miesiącach te 8 kg jej wróciło, więc de facto była na 0..

Dzięki, mam nadzieję, że w tym piątym miesiącu waga w końcu ruszy

No to masz ewidentne skutki uboczne. Duszności też miałam. Dobrze zrobiłaś, że zmniejszyłaś dawke. Zobaczysz jak teraz będziesz się czuła. Ja odkąd biore 25ke czuję się bardzo dobrze i szczerze mówiąc też sama zmniejszyłam sobie dawke. :sorry2:

Oprócz biegunki zwróciłam jeszcze wczoraj w całości pyszny obiad przygotowany przez M..aż mi głupio było:zawstydzona/y: a wymiotów już długo nie miałam. Bałam się sama zmniejszyć tę dawkę, ale teraz jestem spokojniejsza dzięki Tobie:tak: Dzięki!

witam :)

co do przeprowadzki , poprostu moze zostane gdzie jestem , moze gdzies indziej, nie wiem czy do niego bo ostatnio same kłótnie i nie czuje sie tu dobrze , niby w miare ale sa sytuacje ktore dobijają, wiec juz sama nie wiem ,\
poki co w pon ma byc kupiec jakis wiec moga byc nici z wynajmowania i wtedy to juz nie wiem co czy osobno czy jak..

dzien sloneczny ale zimny, brr

dziewczynki wracajcie do zdrowia

Dziewczyny kochane!!! Mam wyniki testu!! Dzidzius jest zdrowy! :-D Jestesmy tacy szczesliwi ze trudno opisac slowami. Rano moj maz zauwazyl jak mnie meczy stres, on sam tez sie przyznal ze sie zamartwia i postanowil zadzwonic do kliniki. Okazalo sie ze wyniki sa i bez wahania po nie pojechalismy. Wszystkie wykresy pokazuja low risk. Rodzina oszalala na te wiadomosc :-D No i wiemy tez kto mieszka pod serduszkiem - maly Misiaczek okazal sie byc synusiem :) myslimy teraz nad imieniem. Ale bylo zaskoczenie mojej mamy jak jej powiedzialam! W czerwcu urodzi sie Krzysiu mojej siostry a we wrzesniu moze maly Stefanek? :) kuzyni beda razem kopsac pilke :) dziekuje wam wszystkim za wsparcie i wszystkie kciuki :***

Czesc dziewczyny :)
Koko bardzo fajnie ze udało sie odpocząć i wyjazd udany!!

Koko, Ania na pewno bedzie wszystko dobrze - wszystkie w to wierzymy a taka wiara tylu mamus nie moze przynieść innego efektu jak dobrego dla Was wyniku ;)

Nexis cos Tobie chciałam napisac ale zapomniałam co...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Koko cudna wiadomość !!!! Aaaaa!!!! Gratuluje!!! Super!!!! Baaaardzo sie cieszę !!! Nie mogło byc inaczej ;))))
I gratuluje synusia!! ;)

To teraz tylko czekamy na dobre wiadomości u Ani!!!

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Do góry