reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Koko super!!!!!! No widzisz! Mowilysmy ze bedzie dobrze ;) no naprawde sie ciesze :) gratuluje synka :)
a i fajnie ze urlop tez sie udal :)

reklama
Hej,
ja tylko na chwilę wpadam, pochwalić się wiadomością, że będzemy mieli CHŁOPCA, czyli wymarzonej parki nie będzie, ale i tak jestem szczęśliwa.

Ps Em Ka byłaś na warsztatach? Ja załapałam się na usg i tam właśnie dowiedziałam :). Mały ma 12 cm.

Koko super :) Dobrze, że zadzwoniliście i już nie musicie się zamartwiać.

Sobota mija pracowicie, a i tak nie udało się mi wszystkiego zrobić co zaplanowałam. Za chwilę jadę na zakupy, mam nadzieję, że nie będzie dzikich tłumów.

Dooda nie poszliśmy w koncu bo stwierdziłam ze jeszcze sie pooszczedzam bo nie czuje sie jeszcze w pełni na siłach

Ale bardzo sie cieszę ze chłopaka będziecie mieli i ze juz duży jest ;)

Mój jak mnie przyjmowali do szpitala w 16t1d to miał 11cm i podrósł bo wg crl miał 16t3d a cały czas był tydzien do tylu ;) wiec dobrze ze trzymam sie terminu om ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Koko, cudownie!!! Teraz możesz już odetchnąć z ulgą. :tak:
Doda, gratuluje synusia. :blink:

No i patrzcie dziewczyny, kolejne dwa chłopaki.:-D Wrzesień 2014 zapowiada się bardzo męsko. ;-)

Świetne wieści Koko :-) oj chyba jakaś wojna się szykuje, bo sami partyzanci rosną w nas ;-)
My dzisiaj cały dzień na dworze. Na szczęście ładna pogoda i ogród ogarnięty na tip top. Mąż jeszcze grilla będzie sam robił i zostanie nam tylko koszenie.
Mama chciała dzisiaj wyrzucić dwa plastikowe krzesełka dla małych dzieci, bo siostry maluchy już wyrosły.. na co mój M zareagował i zabrał do nas.Dosłownie zaćmiło każdego na chwilę, że co niepotrzebne wyrzucamy i zapomnieliśmy o naszym szkrabie, że jemu się za rok przyda. Zatem mamy pierwszą rzecz dla naszego pana :-)

reklama
Cześć wieczornie, mam chwilkę póki małż jeszcze siedzi na ogrodzie.

Dzień minął super, przed południem pojechaliśmy do mojej babci, wróciliśmy, troche się posprzeczaliśmy i jak położyłam małą spać to milczeliśmy, potem małż poszedł na ogródek bo teść ze szwagrem już palili grilla( teść miał wczoraj urodziny ale robili dziś) ja obudziłam małą o o 16,30 doszłam do nich, o 19 wróciłam z małą do domku bo już chłodno było, małż poszedł mi rozpalić w piecu, ale jakiiii onnnn był milutki po paru kieliszkach masakra dziewczyny... czy dam mu buziaka... ahaa . a ja dałam na odczepnego i powiedziałam mu żeby jeszcze szedł tam z nimi posiedzieć. wykąpałam Nadię, przyszła do niej teściowa a ja pojechałam zawieść szwagra na jakąś imprezkę.

Niedawno wróciła, wykąpałam się, teściowa poszła, zaraz robię małej kolacje i idziemy spać:D
Nie wiem o której On wróci więc nawet nie będę na niego czekać, tym bardziej ze trochę boli mnie brzuszek...:(

Do góry