reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ale tu dzisiaj cisza :) zaczynamy weekend :D

Wizyta u fryzjera bardzo udana :) i klachy przy okazji zaliczone i troszkę przypomniałam sobie zawód hehe :) do fryzjera iść jak do swojego zakładu to poprostu coś pięknego :) brakuje mi pracy i tego zakładu już chyba troszeczkę :)
A i przy okazji Natalia z tatusiem troszkę w parku pobiegała :)

miłego wieczorku mamuśki :*
buziaki

reklama
No to ania masz piękną fryzurkę :-)
mąż dzisiaj w ogrodzie skosił trawę, pod iglakami i krzewami nasypał korę a a sobie siedzialam w słoneczku z ksiązką i aż mi szkoda go było.. a teraz ja sobie piszę do was a on podłogi myje:-p mój stan coraz bardziej mi odpowiada :-D chociaż ja nie jestem typem kanapowca i mnie korci zrobić to czy owo,ale się oszczędzam. Bąbel ważniejszy aniżeli moja energia ;-)
Miłego wieczorku mamuśki.

Joani dokładnie :) chociaż w ciąży można odpocząć od obowiązków i nie mieć żalu że chłop coś robi:) mój obiecał że jutro okna ogarnie :)

nigdy nie zapomne jak byłam z córką w ciąży i miałam bardzo wielkiego krwiaka centralnie nad nią to M mi nawet do wanny pomagał wchodzić a ja tylko lezałam i pachniałam szykował przed pracą sniadanie picie przekąski piloty komputer żebym wstawać musiała tylko na siku :) i tak ciągle przez 2,5 miesiąca.. sprzątał gotował no masakra.. tyle go to kosztowało wtedy ale dziecko najważniejsze :)

No to mnie czeka koszenie, i jeszcże przeprowadzka nie wiem dokąd, okien część pomyłam, resztę porządków jutro sił nie mam czasem, ale ruch w ciąży się przyda sport to zdrowie;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :*

my już po śniadanku :) za oknem się rozpogadza więc może jakiś spacerek :)

Emka ty kochana lepiej w domku poleż sobie :) nie ryzykuj :) a i tak pieron wie czy się dostaniesz do tego usg jak tam tyle ludzi bedzie...

Candy a ty nie miałaś się przeprowadzać z Miłoszem do swojego??? coś mnie omineło? wszystko na twojej głowie biedaczko... :*

miłego dnia :*

No cześć:)

Witam sobotnio:)

Włączyłam gaz pod bigosem trzeba go skończyć:) I zaraz pewnie wstanie moje dziecię, trzeba będzie zrobić śniadanko i brać się za sprzątanie, planów na dziś jakiś konkretnych nie mam...Basen odpada bo jak byliśmy w ostatnim tygodniu to Mała coś kichała. Na szczęscie jej sie nie rozwineło, dostałam Rutinacee Junior, tran, Wapno, alergicznie dostaje jeszcze Jovesto i inhalacje jej robiłam..

Z Tego co widzę za oknem, zapowiada się fajna pogoda, słoneczko świeci na termometrze 17 stopni....:):) Może gdzieś na spacerek wyjdziemy, może do mojej babci skoczymy, nie mam pojęcia... ja z miłą chęcią wyszła by do ludzi, nie wiem gdzieś pogadać,
Mój małż do tej pory co jakiś czas przynajmniej raz w roku z klasą licealną robią sobie takie spotkania a ja? ja miałam taką beznadziejną klasę... szkoda gadać...

Hejka :)
Właśnie wstałam jem śniadanko, M już w trasie, pojechał do rodziców pomóc w nabijaniu kiełbaski i jej wędzeniu. Mam nadzieję, że się wyrobi bo na 17:30 mamy w kościele ostatnie spotkanie z nauk, chciałabym aby był ale jak nie to będę musiała iść sama.
Trochę ogarnę łazienkę i podłogi i pitole. Przede mną jeszcze filmy z wczoraj zaległe :-D

Co do pogody zapowiadali piękne słońce i wogóle a tu chmurzyska, słońca nie widać, ale dobrze że chociaż nie pada czy wieje.
Jakoś zleci ten dzień, jutro zakupowo też zleci i nowy tydzień.

Miłego dzionka dziewuszki :)

reklama
No właśnie Candy - jak nie wiesz gdzie??

A ja wczoraj na prenatalnych byłam - opiszę wszystko w odpowiednim wątku :)
Życzę udanej soboty - ja mam dziś ambitny plan, żeby mieszkanie ogarnąć, bo wygląda u nas koszmarnie, ale coś czuję, że będzie ciężko z wszystkim wyrobić..

Do góry