reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Kalimera kochane Mamusie!!! :-D
stęskniłam się za wami!!!
Wróciliśmy już do domku a więc wakacje dobiegły końca. Tak szybko nam zleciał ten tydzień, że aż nie mogę uwierzyć... ale to co dobre szybko się kończy ;) było wspaniale... słoneczko nas osmagało, mąż popływał w basenie, ja się ograniczyłam do moczenia stóp w morzu. Najadłam się świeżych sałatek, apetyt dzidzi dopisywał, a poza tym mnóstwo spacerów i zwiedzania. Dzidzia pozwoliła nam na bardzo wiele :-) osobom myślącym o wakacjach polecam Cypr wiosną, jest naprawdę przyjemny, mnóstwo zieleni, ciepło ale nie za gorąco, w sam raz dla ciężarnych ;) lot też minął spokojnie tylko trudno usiedzieć w miejscu. No i kupiliśmy pierwszą rzecz dla dzidzi - ceramicznego konika morskiego na ścianę, jak dorośnie powiemy, że to pierwsza jego pamiątka z wakacji :-)
Niestety nie nadrobię 400 nowych postów, które się narodziły pod moją nieobecność...mam nadzieję, że u każdej z was wszystko ok???
My już powoli myślimy o starych sprawach i dopada nas myśl, że wyniki NIFTY powinny przyjść na początku tygodnia, aż z tego wszystkiego przyśniły mi się dzisiaj w najgorszym koszmarze :/
U nas słoneczko, mam nadzieję, że będzie ciepło, bo zaaklimatyzować się ponownie jest ciężko ;)
Pozdrawiam ciepło!!!!

Koko super że wrociliście szczęśliwi i wypoczęci :) :*
a wyniki napewno za pare dni dostaniecie i będą napewno prawidłowe :) a przy okazji poznacie płeć już na 100% :)
my się też już doczekać wyników nie umiemy .. ale myśle że dostaniemy dopiero po świętach... ;/ staram sie nie myśleć o tym bo stres zżera :)

Dzień dobry kochane!

U nas dziś kiepska pogoda niestet, za to dopadł mnie jakiś nagły przypływ energii, posprzątałam domek, pranko się suszy, zmywarka wstawiona, obiadek przygotowany :-) Teraz uśpiłam moją rybkę i sama wskoczę do łóżęczka naładować bateryjki :-)

koko witaj!!! Cieszę się,że urlop udany:-) Od Twojego posta bije tyle słońca i radości,że czytałam ,aż dwa razy :-D miło z Twojej strony,że trochę ciepłych krajów koleżankom na forum przywiozłaś:tak:

ania, koko mam nadzieje dziewczyny,że dostaniecie wyniki przed świętami i zaczniecie się juz na całego cieszyć ciążą i zdrowymi maluszkami! Nawet nie pisze ,że trzymam kciuki, bo ja ich po prostu nie odpuszczam :-D

candy głowa do góry. oby jednak coś się w te Święta dla Ciebie zmieniło,żebyś nie spędzała ich sama!

sawi jak głowa? może zaaplikuj sobie paracetamol, albo posmaruj skronie amolem. Nie ma się co męczyć. Chyba,że jakaś kawka poprawiłaby ciśnienie?

Miłego dnia kobietki!

Koko witamy po wakacjach :-)

Dziewczyny u mnie już troszkę lepiej gorączka nadal lekka jest, ale gardło mniej boli.

Myślę, że przez weekend będę się mniej odzywać, wypocznę i wykuruje się.

W poniedziałek będę musiała przełożyć wizytę u endo :baffled: ehh

Miłego weekendu!! :tak:;-)

Witajcie weekendowo, w końcu chwila czasu, by usiąść przy kompie. Praca zaczyna trochę męczyć, ale nie poddaję się jeszcze. Niepokoi mnie brak przyrostu wagi, od miesiąca stoi w miejscu, no i cały czas na minusie. Brzuszek w końcu ruszył lekko, ale wszędzie indziej, to jak patyk wyglądam.

A_nka dobrze, że jest trochę lepiej. Leż i wypoczywaj, to najlepsze lekarstwo teraz. A jak cukry? Udało Ci się opanować je?

Koko Super, że wyjazd się udał! Aż poczułam nadchodzące ciepło, miejmy nadzieję, że wiosna w Polsce będzie przyjemna. Wyniki będą na pewno bardzo dobre, myśl pozytywnie

Anusia zaraziłaś mnie energią:-) Zaraz też zabiorę się za ogarnianie M, a potem może jakiś spacer

Miłego dnia dla Was! Oby pogoda dopisała:-)

A_nka no to dobrze, że ten kłopot masz z głowy:happy2: Dobrze pamiętam, że jesteś na Euthyroxie? Miałaś jakieś skutki uboczne po nim? Byłam u innego endo i ten przepisał mi Euthyrox 50, bo ft4 trochę leci i tsh cały czas ponad normę, no i czuję się po nim średnio

Bigbi, Ja od końca grudnia jestem cały czas na Euthyroxie 25 i dość często zdarza mi się miec rano takie specyficzne delikatne kołatania serca ale to akurat miałam już zanim zaczęłam brać więc nie przypisuje tego Euthyroxowi mimo, że jest jeden z wymienionych skutkó ubocznych. Teraz TSH nareszcie mam w normie. :sorry2:
Ale pamiętam jak ponad rok temu przez jakiś czas brałam codziennie 50ke to czułam się bardzo zmęczona i w ogóle bez energi do życia.

Ostatnia edycja:
reklama
Soniafka czuje kołatanie, duszności, wczoraj i dziś biegunka, powoli odpuszcza na szczęscie. Ja wcześniej kołatań i duszności nie miałam, więc obstawiam ten lek. Wziełam dziś 25, bo mam opakowania od 25, a do endo tak szybko się nie dostanę, może te dolegliwości będą mniejsze.

Do góry