reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
wycieczka do galerii zakonczona... hmmm porazka :p poszlysmy do bartka kupic buty i dziecko jak tylko mialo przymierzac buty wpadlo w histerie - taki ryk ze szkoda gadac. Wiec nawet nie dalo sie wybrac rozmiaru, nie mowiac o modelu :] Ale Pani nam dala 2 dni na zwrot wiec mam nadzieje ze wieczorem dama zmieni zdanie i pobryka w nowych butkach ^^
Potem poszlysmy na gofra i ja chcialam odlamac jej kawalek swojego, ale Pani widzac mala gwiazde zaplakana dala jej za friko calego, bo powiedziala ze jest za maly i nie moze go sprzedac. I tym samym dama zadowolona, ja mniej bo potem mnie zlala ulewa i jeszcze wbilysmy w wielki korek. Ale juz jestesmy w domku i robie herbatke :]

wesolutka to niezla jazde mialas, tez musze buty na wiosne dla mojego
a wczoraj malo pod samochod wbiegl:szok: taki zywy , stracha milam

siedze na tej chacie i fioła już dostaje , poszlabym gdzies, ale kasy ni ma
, nawet za glupie tance nie mam z czego zaplacic 25zl, bo ten jeszcze nie przelal wiec nie za wesolo,
a jeszcze wyprawke bedzie trzeba za kilka mies , wszystko tyle kasy , a przychody zadne ,

dzis chyba pojde na nocke ale do 3 tylko za kolezanke do pubu moze jakies napiwki wpadna ale to i tak jednorazowo gorzej jak ludzi nie bedzie to lipa, tata moj zostanie z malym ma 80lat ale czasem odwiedz mnie i posiedzi z nami , a w tym pubie jarają te faje fuu, moja mama też to kopci u siebie

Ostatnia edycja:
Candy to nie ciekawie u Ciebie z brakiem kasy. A tata Milosza nie placi alimentow? Nie myslalas o jakiejs stalej pracy?

kusiak placi niespelna 400zl :( a przedszkole on chodzi tylko 3 dni w tyg i 500zl idzie,
a stala praca ciezko bez doswiadczenia tym, bardziej teraz , i bym zarobila z 1000zl i tyle ale glownie chodzi ze nie mialabym z kim milosza zostawic jak chory lub jak bym konczyla pozniej

moj obecny na swoje dzieci placi po 3 tys. alimenty a ma ich 3

Ostatnia edycja:
Elleni mam jasne, że mam :-D

Dzięki za radę jesteś Aniołem bo chyba przez tą ochotę na słodkie mam dziś taki wisielczy humor od razu mi lepiej Zobacz załącznik 619228

Dzięki!!

Ciasteczko idę po Ciebie :-D:-D

hahaha :-Dto się uśmiałam z twojego posta :-D pewnie smakowała wztka jak nigdy, co ? :rofl2:
Ja tam jak mam tak duże już parcie na coś to insuliną się ratuję i po prostu jem :-)fajnie,że poprawiłam tobie nastrój :-p

Ostatnia edycja:
Wiecie co.. zaczynam się już bać, bo zaczynają mi się ciazowe zachcianki.. smalec z ogórasem na początek a jak byłam w piekarni, to kupiłam kostke ciasta z bitą śmietaną...mmmmmm pycha... muszę zacząć siedzieć w domu, bo już się boję dalszych ekscesów :-D Doskonale rozumiem teraz te, które nie mogły się opanowac przed zachciankami :-)

joani na chlopca

kusiak co ty ona niestety sama zaczyna wymagac opieki zapomina , tata jest z nia ,tez nie jest super zdrowy juz ten wiek,
a mama nigdy nie chciala mi zostac z miloszem:( ciezko

reklama
Tak też myślę, że to chłopak... candy jedynie co mogę to współczuć i trzymać kciuki, że ułożysz sobie życie po twojej myśli i bez zmartwień.

Do góry