reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
wycieczka do galerii zakonczona... hmmm porazka :p poszlysmy do bartka kupic buty i dziecko jak tylko mialo przymierzac buty wpadlo w histerie - taki ryk ze szkoda gadac. Wiec nawet nie dalo sie wybrac rozmiaru, nie mowiac o modelu :] Ale Pani nam dala 2 dni na zwrot wiec mam nadzieje ze wieczorem dama zmieni zdanie i pobryka w nowych butkach ^^
Potem poszlysmy na gofra i ja chcialam odlamac jej kawalek swojego, ale Pani widzac mala gwiazde zaplakana dala jej za friko calego, bo powiedziala ze jest za maly i nie moze go sprzedac. I tym samym dama zadowolona, ja mniej bo potem mnie zlala ulewa i jeszcze wbilysmy w wielki korek. Ale juz jestesmy w domku i robie herbatke :]

wesolutka to niezla jazde mialas, tez musze buty na wiosne dla mojego
a wczoraj malo pod samochod wbiegl:szok: taki zywy , stracha milam

siedze na tej chacie i fioła już dostaje , poszlabym gdzies, ale kasy ni ma
, nawet za glupie tance nie mam z czego zaplacic 25zl, bo ten jeszcze nie przelal wiec nie za wesolo,
a jeszcze wyprawke bedzie trzeba za kilka mies , wszystko tyle kasy , a przychody zadne ,

dzis chyba pojde na nocke ale do 3 tylko za kolezanke do pubu moze jakies napiwki wpadna ale to i tak jednorazowo gorzej jak ludzi nie bedzie to lipa, tata moj zostanie z malym ma 80lat ale czasem odwiedz mnie i posiedzi z nami , a w tym pubie jarają te faje fuu, moja mama też to kopci u siebie

Ostatnia edycja:
Candy to nie ciekawie u Ciebie z brakiem kasy. A tata Milosza nie placi alimentow? Nie myslalas o jakiejs stalej pracy?

kusiak placi niespelna 400zl :( a przedszkole on chodzi tylko 3 dni w tyg i 500zl idzie,
a stala praca ciezko bez doswiadczenia tym, bardziej teraz , i bym zarobila z 1000zl i tyle ale glownie chodzi ze nie mialabym z kim milosza zostawic jak chory lub jak bym konczyla pozniej

moj obecny na swoje dzieci placi po 3 tys. alimenty a ma ich 3

Ostatnia edycja:
Elleni mam jasne, że mam :-D

Dzięki za radę jesteś Aniołem bo chyba przez tą ochotę na słodkie mam dziś taki wisielczy humor od razu mi lepiej Zobacz załącznik 619228

Dzięki!!

Ciasteczko idę po Ciebie :-D:-D

hahaha :-Dto się uśmiałam z twojego posta :-D pewnie smakowała wztka jak nigdy, co ? :rofl2:
Ja tam jak mam tak duże już parcie na coś to insuliną się ratuję i po prostu jem :-)fajnie,że poprawiłam tobie nastrój :-p

Ostatnia edycja:
Wiecie co.. zaczynam się już bać, bo zaczynają mi się ciazowe zachcianki.. smalec z ogórasem na początek a jak byłam w piekarni, to kupiłam kostke ciasta z bitą śmietaną...mmmmmm pycha... muszę zacząć siedzieć w domu, bo już się boję dalszych ekscesów :-D Doskonale rozumiem teraz te, które nie mogły się opanowac przed zachciankami :-)

joani na chlopca

kusiak co ty ona niestety sama zaczyna wymagac opieki zapomina , tata jest z nia ,tez nie jest super zdrowy juz ten wiek,
a mama nigdy nie chciala mi zostac z miloszem:( ciezko

reklama
Tak też myślę, że to chłopak... candy jedynie co mogę to współczuć i trzymać kciuki, że ułożysz sobie życie po twojej myśli i bez zmartwień.

Do góry