reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny ze Śląska ...Em ka, Ania i wszystkie pozostałe mamusie 12-04 od godz.11 w Tarnowskich Górach (Park Wodny) odbędą się bezpłatne badania usg 3D/4D, il.miejsc ograniczona.
Ja sie wybieram, no i może załapię...bardzo bym chciała :-(

My już po kinie bajka chyba bardziej mamusi się podobała :-)

reklama
Hej :)

Miałam wrażenie, że czuję dziś ruchy Malucha - takie jakby pukanie w brzuchu, ciekawa jestem czy to to :)
Candy - pogoń tego swojego chłopa, niech się Tobą zaopiekuje, zabierze gdzieś, bo po porodzie pewnie będzie jeszcze ciężej

Miałam wrażenie, że czuję dziś ruchy Malucha - takie jakby pukanie w brzuchu, ciekawa jestem czy to to :)
Candy - pogoń tego swojego chłopa, niech się Tobą zaopiekuje, zabierze gdzieś, bo po porodzie pewnie będzie jeszcze ciężej

chcialabym on ma czest dzieci teraz 3 tyg i wiesz, a potem to mu sie nc nie chce,
a ja ...ja to bym chcial hehe tu tam , bo wiem potem to juz wogóle

kusiak placi niespelna 400zl :( a przedszkole on chodzi tylko 3 dni w tyg i 500zl idzie,
a stala praca ciezko bez doswiadczenia tym, bardziej teraz , i bym zarobila z 1000zl i tyle ale glownie chodzi ze nie mialabym z kim milosza zostawic jak chory lub jak bym konczyla pozniej

moj obecny na swoje dzieci placi po 3 tys. alimenty a ma ich 3

A nie myślałaś żeby wnieść o podwyższenie alimentów?

To napewno było to! Ja też tak to właśnie odczuwam i tak też nazywam. Mówie do męża, że mały puka bo to dosłownie takie pukanie, inaczej nazwać tego nie potrafie. Gratuluje więc pierwszych ruchów maluszka. :tak:

Candy,
nie zazdroszcze ci sytuacji. Musi ci być naprawde ciężko.

Doda dzięki za info ;( zaraz poszukam jakiegoś info ;) chyba ze podasz linka ? ;)

Candy słabo masz z tym chłopem hmm a nie myślałaś zeby samej wziąć pod opiekę jakiegoś dzieciaczka za kasę ? Dorabiać jako niania - doświadczenie masz bo przeciez Miloszek moze byc świadectwem :)

I tak jak pisały dziewczyny nie da sie zwiekszyć alimentów albo nie widuje sie z małym zebys złapała cos na dni np jego opieki nawet na zlecenie właśnie po to by miec swoją kasę i niekoniecznie truć sie biernie w knajpie ?

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

chyba do podwyzszenia trzeba jednak rachunki ale i tak to nie takie proste , ale moze bede musiala sprobować ,

zaraz wychodze powoli sie szykuje dzis tam jednorazowo i tak

reklama
Elleni nastrój poprawiłaś mi o 100% :-) Dzięki.

Candy ja też nie zazdroszczę sytuacji, ale może tak jak dziewczyny piszą wnieś o podwyższenie alimentów?

U nas od maja też Nela idzie do przedszkola prywatnego oczywiście :sorry2: za miesiąc płacimy 430zł, ale córa będzie w przedszkolu od 8 do 17.
A jako, że udało się właśnie mała na tak długo umieścić w przedszkolu Dominikiem przez cały dzień będzie się zajmować szwagierka. I dzięki Bogu bo inaczej żłobek małego kosztował by drugie tyle, a to już prawie 1000zł ...

Wchodzę na temacik bliźniaki niemowlaczki, a tam forumka która ma dwójkę dzieci 11 i 8letnie i do tego bliźniaki 10miesięczne jest w kolejnej ciąży bliźniaczej. Dziś się dowiedziała :szok:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry