Dziewczyny
wpadam na sek, bo padam na twarz! Dziekuje za kciuki
poskutkowaly z maluchem wszystko si
ma już 90mm
i ten lekarz też widzial czajniczek, wiec chyba mozna malowac pokoj na niebiesko
to najwazniejsze , ale inne wazne rzeczy się też udaly tj. Notariusz - dzięki Aniusiaszymka :*Ania// czasu zabraklo... Nie odebralam okularow slonecznych i nie oddalismy probki podlog bo zasiedzielismy się u znajomych, ale
A mój jeszcze chcial dziś pojechac po gniazdka i wlaczniki oraz drzwi pod prysznic o czym mi nie mowil i tego też się nie udalo, ale jest jeszcze sobota wspolna na to
Witam nowe mamusie
Co do kasy u nas od poczatku jest jak u Ritty chyba tj kazdy ma swoje konto ale też wspolne na ktorym mamy kase na zycie mieszkanie itd..a do tego mozemy sobie pozwolic na swoje zachcianki i nikt nikomu nie marudzi... U nas dlugo prawie 4lata było tak że ja zarabialam wiecej wiec mi było to na reke, ale na poczatku musialam ustawic chlopa jak nie potrafil pogodzic się z tym że za baletki dalam 400, to go szybko sprostowalam że moja kasa moja sprawa a dwa że wole kupic porzadne latajki i biegac w nich 4 lata niż co roku kupowac 3 pary i żeby wyszlo drozej, zrozumial
ale jemu też nie narzekam tzn przychodzil i mowil wiesz kupilbym komputer - kup poki nie mamy wydatkow innych mozemy sobie pozwolic kupuj, z kasa jest tak że raz jest a moze też jej nie być wiec trzeba wtwdy skorzystac a jak nie ma to trzeba zyc i cieszyc się chwila i malymi radosciami i najwazniejsze że to też potrafiny
Choc ja mam w domu goscia ktoey jest nauczony wyliczania i troche mnie to wk.. Ale skutecznie staram się go prostowac , nie jest niestety nauczony hojnosci i dzielenia.. Ja staram się go uczyc ale chyba się nie da, ale przez to i ja też dbam o siebie
ale to kwestia wychowania i tego co kto z donu wyniosl taka prawda. Ale wiemy że jak ktores zostanÍe bez pracy to moze liczyc na siebie