reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Mnie jaki ostatnio dobry żurek wyszedł (pierwszy raz robiłam), na koniec dodałam paczkę barszczu białego z torebki i to dodało ten super smak :)

I ja się witam czwartkowo.
Widzę, że wiekszość z Was ma bóle kręgosłupa, krzyży ...maskara zaczęło się, a gdzie tam konieć. Któraś z Was wspominała o drętwiejącej nodze...jak sobie to wspomnę to ciarki mi przechodzą...u mnie zaczynała się rwa kulszowa w ten sposób, czyli ucisk na jakiś nerw, pod koniec ciąży wyłam z bólu z tego powodu i niejednokrotnie mąż wzywał rehabilitanta, po wstać nie mogłam:szok:.
Dużo zdrówka dla chorowitków, u mnie choroba ustępuję, jakoś wypędziłam ją domowymi sposobami.

Dziewczyny :) wpadam na sek, bo padam na twarz! Dziekuje za kciuki :) poskutkowaly z maluchem wszystko si ;) ma już 90mm :) i ten lekarz też widzial czajniczek, wiec chyba mozna malowac pokoj na niebiesko :) to najwazniejsze , ale inne wazne rzeczy się też udaly tj. Notariusz - dzięki Aniusiaszymka :*Ania// czasu zabraklo... Nie odebralam okularow slonecznych i nie oddalismy probki podlog bo zasiedzielismy się u znajomych, ale:)A mój jeszcze chcial dziś pojechac po gniazdka i wlaczniki oraz drzwi pod prysznic o czym mi nie mowil i tego też się nie udalo, ale jest jeszcze sobota wspolna na to :) Witam nowe mamusie:)Co do kasy u nas od poczatku jest jak u Ritty chyba tj kazdy ma swoje konto ale też wspolne na ktorym mamy kase na zycie mieszkanie itd..a do tego mozemy sobie pozwolic na swoje zachcianki i nikt nikomu nie marudzi... U nas dlugo prawie 4lata było tak że ja zarabialam wiecej wiec mi było to na reke, ale na poczatku musialam ustawic chlopa jak nie potrafil pogodzic się z tym że za baletki dalam 400, to go szybko sprostowalam że moja kasa moja sprawa a dwa że wole kupic porzadne latajki i biegac w nich 4 lata niż co roku kupowac 3 pary i żeby wyszlo drozej, zrozumial :) ale jemu też nie narzekam tzn przychodzil i mowil wiesz kupilbym komputer - kup poki nie mamy wydatkow innych mozemy sobie pozwolic kupuj, z kasa jest tak że raz jest a moze też jej nie być wiec trzeba wtwdy skorzystac a jak nie ma to trzeba zyc i cieszyc się chwila i malymi radosciami i najwazniejsze że to też potrafiny :) Choc ja mam w domu goscia ktoey jest nauczony wyliczania i troche mnie to wk.. Ale skutecznie staram się go prostowac , nie jest niestety nauczony hojnosci i dzielenia.. Ja staram się go uczyc ale chyba się nie da, ale przez to i ja też dbam o siebie:) ale to kwestia wychowania i tego co kto z donu wyniosl taka prawda. Ale wiemy że jak ktores zostanÍe bez pracy to moze liczyc na siebie :)

Dzień dobry :)

mmmm.. żurek też bym wszamała ale nie taki wodnity tylko taki fajny gęsty mniam :)
nexiss ale żęby biały barszczyk z tytki dodać to nie slyszałam :) sprobuję nastemtnym razem :)

EM Ka w sobote załatwiecie już wszystko :)

powodzenia na wizytach :) &&&&

My z Nati dzisiaj na klachy jedziemy ja do koleżanki a ona do starszego o 3 miesiące kolegi :)

miłego dnia :)

Witak się i ja z rana.
Wczoraj mnie rozłożyło na wieczór, nie dośc że było mi niedobrze to jeszcze mnie wszystko bolało tak jakby miało coś mnie brać. Może to przez to pogodę, bo u mnie deszcz i dzisiaj okropna mgła.

o ania// takiego gęstego żurku to i ja bym zjadła

Miłego dnia i kciuki za wizytujące dzisiaj.

Ja jutro na badania idę a w środę wizyta i już zaczynam mieć znowu stresa.:blink:

Widzę, że wczorajszy temat żurku dalej na tapecie, zaraziłam... ;-) Znowu pojawia się wyrażenie językowe "na klachy jedziemy", którego nie znam, może mnie oświecicie. Jesteśmy z różnych stron Polski i wiadomo, że każdy ma swoje powiedzenia :-)
Mnie głowa boli, ale chyba maltanka masz rację, taka jakaś dziwna pogoda dzisiaj i coś wisi w powietrzu. Idę do dentysty i nie wiem jak z dwoma bólami dam radę. Jak to niektórzy mówią: idź wyrwij zęba, to przestanie cię głowa boleć ;-)
Powodzenia na wizytach :-)
A i weszłam dzisiaj w nowy miesiąc.. jak ten czas szybko leci...

reklama
Znowu pojawia się wyrażenie językowe "na klachy jedziemy", którego nie znam,.

to nie jesteś sama, ja też nie bardzo wiem co to oznacza, :confused:
oj mnie wczoraj od rana tak głowa bolała, dzisiaj już jest lepiej, ale wczoraj to czułam się jakby powietrze ze mnie zeszło.
joani nie zazdroszczę jeszcze dzisiaj wizyty u dentysty, ale fakt idz do dentysty to głowa cię przestanie boleć;-)

Do góry