reklama
nojaniewiem
Zaciekawiona BB
pewnie w jakimś większym supermarkecie tak, ale obok mnie tylko delikatesy centrum i nie ma , a do miasta za daleko !
i co ja teraz zrobię !!!?? hm chyba na kolację będą niezbyt zdrowe zapiekanki :-)
i co ja teraz zrobię !!!?? hm chyba na kolację będą niezbyt zdrowe zapiekanki :-)
Ja biorę witaminy ale to dlatego, że kazali mi brać oprucz kwasu foliowego jeszcze jod a jego ciezko dostac bez zestawu- zobaczymy co powie lekarz. Endokrynolog mnie dzis nie przyjal (bylam bez terminu) ale zapisala mnie na za tydzien takze ok.
U mnie mdlosci tylko na glodniaka. Zmeczona jestem bardzo ale nie wiem na ile to po chorobie.
U mnie mdlosci tylko na glodniaka. Zmeczona jestem bardzo ale nie wiem na ile to po chorobie.
Hej kobitki :**
drukujecie niesamowicie hehe
wesolutka gratuluje udanej wizyty no i malutkiej kropeczki :*
maddlena nie powiedziene ze u Ciebie nie bedzie widać u każdej kobiety inaczej jest
ja też mam problem ze spodniami przez wzdęcia najbardziej ale dzinsy już mnie i na podbrzuszu cisną...
mam spodnie takie materiałowe wysokie ala ciążowe to już w nich chodze bo to najwygodniejsze
termin porodu z Nati miałam na 21 z OM a 29 z USG no i urodziła sie w terminie usg
zawroty głowy i ogolnie słabo mi było tydzien temu już... jak narazie biorę folik i magnez póżniej wdrąże coś wiecej
nojaniewiem przegryzaj orzechy migdały owoce warzywa zapychanie jest najgorsze
tekila bedzie dobrze , nie martw się beta wyszła ładnie jeszcze dla porownania zrobic i bedzie kruszynka malutka :*
dzisiaj prawie cały dzien spędziłam u przyjaciółki ktora ma syna 4 miesiące starszego od NAti także dzieci sie ładnie bawiły a my poklachałyśmy teraz już odpoczywamy w domku po obiadku a po dzisiejszym spotkaniu przestałam troche panikować jak dam sobie rade z dwojką maluchów to jednak tylko rok i 9 miesięcy
drukujecie niesamowicie hehe
wesolutka gratuluje udanej wizyty no i malutkiej kropeczki :*
maddlena nie powiedziene ze u Ciebie nie bedzie widać u każdej kobiety inaczej jest
ja też mam problem ze spodniami przez wzdęcia najbardziej ale dzinsy już mnie i na podbrzuszu cisną...
mam spodnie takie materiałowe wysokie ala ciążowe to już w nich chodze bo to najwygodniejsze
termin porodu z Nati miałam na 21 z OM a 29 z USG no i urodziła sie w terminie usg
zawroty głowy i ogolnie słabo mi było tydzien temu już... jak narazie biorę folik i magnez póżniej wdrąże coś wiecej
nojaniewiem przegryzaj orzechy migdały owoce warzywa zapychanie jest najgorsze
tekila bedzie dobrze , nie martw się beta wyszła ładnie jeszcze dla porownania zrobic i bedzie kruszynka malutka :*
dzisiaj prawie cały dzien spędziłam u przyjaciółki ktora ma syna 4 miesiące starszego od NAti także dzieci sie ładnie bawiły a my poklachałyśmy teraz już odpoczywamy w domku po obiadku a po dzisiejszym spotkaniu przestałam troche panikować jak dam sobie rade z dwojką maluchów to jednak tylko rok i 9 miesięcy
W
wesolutka85
Gość
ania, między moimi szkrabami będzie póltora roku różnicy, więc podobnie. Będziemy się wspierać
Ania jak moj drugi sie urodzil to pierwszy mial 21 miesiecy dasz sobie rade spokojnie ja teraz z trzecim zaczynam myslec czy sobie poradze
Tekila beta rosnie a pecherzyk z dzidziusiem jeszcze zejdzie w odpowiednie miejsce i bedzie dobrze
Ritta jutro Twoja wizyta prawda? To &&&&&
Tekila beta rosnie a pecherzyk z dzidziusiem jeszcze zejdzie w odpowiednie miejsce i bedzie dobrze
Ritta jutro Twoja wizyta prawda? To &&&&&
tekila85
Fanka BB :)
DZIĘKUJE Dziewczyny nie chcę się już bardziej zamartwiać czy to mała beta czy nie...... zobaczymy w środę- nie chcę też się sugerować tygodniami ciąży innych dziewczyn- bo tak jak napisałam nie wiem kiedy była to owulacja- u jednym w 5 tyg coś widać u innych nie.... tak bywa....zobaczymy...........
no musimy dać rade ale trojka to dla mnie chyba już za dużo ogólnie plan jest taki że dwójkę odchowamy pójdą do przedszkola a ja do pracy w końcu ale może jeszcze się coś nam odmieni
teraz wizyty się posypią że nie nadążymy
tekila nie ma co myśleć za dużo bo zwariujesz... bedzie dobrze bo musi być :* z każdym bobikiem jest inaczej jak i w brzuszku tak i poza nim każde inaczej sie rozwija
teraz wizyty się posypią że nie nadążymy
tekila nie ma co myśleć za dużo bo zwariujesz... bedzie dobrze bo musi być :* z każdym bobikiem jest inaczej jak i w brzuszku tak i poza nim każde inaczej sie rozwija
Ostatnia edycja:
reklama
Manianka93
Zaciekawiona BB
No hej ja miałam samo badanie ręką usg 3.02 na 9.00
powiedział że dziecko już jest duże i to pewnie 9 tydzień jest
i dał mi skierowania na badania
powiedział że dziecko już jest duże i to pewnie 9 tydzień jest
i dał mi skierowania na badania