reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak no i ja nie mam zamiaru przez niego zmieniać, ale nie powiem, żeby mnie to nie wkurzyło, bo jednak ona w lipcu rodzi, więc pójdzie fama, że to my "odgapiliśmy" ;]

reklama
EMKA a ty dalej mdłości :szok:
Bubbles też chcem Lilianke podoba mi sie bardzo :)
maddalena widzisz wszystko jest super:))
musze byc cierpliwa, z tym żę on typ samotnik ale jak sie jest razem to nie powinno byc się samym o to chodzi ..ajjj

ja po lekarzu dalej żelazko na anemie,
i właśnie śmigam pod klatke myć auto bede miala z glowy na jakiś czas

Ostatnia edycja:
BŁAGAM NIE ZACZYNAJCIE TYLE NOWYCH WĄTKÓW które za chwilę umrą śmiercią naturalną !

Chcecie żeby wątek kosmetyczny pozostał czy przenieść post do zakupowego ?

Proszę Was o wypowiedź. Jeżeli chcecie, żeby został to go zostawię ;)
Bo to, że mi się wydaję niepotrzebny i szybko wyjąduje na ostatnim miejscu nie znaczy że tak musi być

Ok, wystarczyło upomnienie. Proszę usunąć wątek, przepraszam, że jako "nie znana" w ogóle pozwoliłam sobie cokolwiek pisać.
Dwa miesiące temu byłam przy zakładaniu głównych wątków, poźniej tylko czytałam bo miałam ciężko w pracy, a teraz jak mam więcej czasu chciałam trochę się do Was dołączyć. Nie szkodzi. Przepraszam wszystkich za utrudnienia :)

Wróciłam z łowów z .......... bratkami na balkon hihi Same dzisiaj szmatławce były i nic nie kupiłam. Szybko sadzę i lecę do kosmetyczki na pazurki.
My imię dla dziewczynki mamy, aa dla chłopca.. no cóż zaczynam coraz bardziej przekonywać się do tego wymarzonego przez mężaa Franusia. Nic mu naturalnie o tym nie mówię, ja imiona, które obstawiałam mąż przyjął gromkim śmiechem, bo jego przełożeni akurat tak mają na imię a wiecie, skojarzeń z pracą mężulek w domu nie chce mieć :-) no ale zobaczymy.
A co do wyników pappa, to jak pisałam w wątku wizytowym nawet przy wyniku 1:2 rodziły się zdrowe dzieci, więc trochę szczęścia trzeba mieć i meeeega wiarę, że się uda :-)

reklama
Ritta, ja w sumie nie mam zdania. Z jednej strony wątek kosmetykowy myślę, że tak jak napisałaś umrze śmiercią naturalną a z drugiej strony to ten nasz wątek zakupy to takie "mydło, widło i powidło". :sorry2:
Moim zdaniem brakuje wątku o wózkach, coś tam niektóre z dziewczyn naskrobały o pojazdach dla maluchów ale ja jestem zdania, że troche szkoda, że nie mamy osobnego miejsca do ich recenzjonowania. Ale to tylko takie moje skromne zdanie bo jako "pierworódka" o wózkach nie mam pojęcia. Zawsze mogę poczytać na innych wątkach :blink:

Do góry