Witam.
Ostatnio jakoś mniej się odzywam, nie wiem, za bardzo chyba się martwię tą cytomegalią... Za godzinę będę dzwonić, czy już jest wynik IgM. Mam nadzieję, że będzie ujemy, co oznaczałoby, że już przebyłam do dziadostwo...
Witam nowe wrześnióweczki. Trochę nas przybywa, trochę ubywa, bo niektóre przestają się udzielać...
Koko88 mam nadzieję, ze podobnie jak u Ani, okaże się że to fałszywy alarm. Tylko stres nie potrzebny...
candy n o ładnie Ci waga idzie. Oj cierpliwa jesteś dla tego Twojego faceta. Obyś była na prawdę z nim szczęśliwa...
a_nka trzymam kciuki za Twoje maluszki, oby jak najdłużej pozostały w brzuszku. Za dietkę cukrzycową również. Dla dobra maluszków wszystko... Zauważyłam, że zmieniłaś imiona dzieciaczków. A był moment, że chyba się zastanawiałaś bo nie było wcale... U nas też pewnie będzie problem z podjęciem decyzji.
katka, soniafka współczuję rozłąki z facetami. Też nie lubię, kiedy męża nie ma na noc w domu. Na szczęście za często się mu to nie zdarza. Chociaż wraca często bardzo późno. Praca u siebie jest gorsza niż u kogoś. Jak jesteś zatrudniony, wybija godzina i wychodzisz. A u siebie masakra...
Pisałyście o szpitalach i porodach w prywatnej klinice. Też jestem zdania, że lepiej wynająć sobie położną i rodzić w zwykłym szpitalu. Bo tak na prawdę całą robotę przy porodzie odwala położna, a lekarz TYLKO szyje. No i odbiera poród, gdy już wszystko GOTOWE.
A z tym narzekaniem to jest tak, że jeśli poród jest książkowy i nie ma żądnych komplikacji, to będziemy zadowolone. Dopiero, gdy coś jest nie tak, to wtedy narzekamy.
soniafka udanego wypoczynku w Polsce
Rajo007 kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytę. Mam nadzieję, że przyniesiesz same dobre wieści.
Nie pamiętam, co jeszcze komu chciałam naisać. Ale przynajmniej czas mi zleciał i juz nie godzinę, a pół i będę dzwonić do laboratorium. Dam znać, co wyszło.
Nie mam pomysłu na obiad. Może mizeria i jajeczko... Barszcz czerwony za mną chodzi, ale taki, jak gotuje moja mama. Ja takiego nie umiem zrobić.. . Muszę zapytać, kiedy robi, to się wkręcę na obiadek..