reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzisiaj znów intensywny dzień na zakupach tym razem. Niedługo mam urodziny i mąż kupił mi kurtkę wiosenną, która będzie ze mną rosła. W moich starych guziki mi chyba zaraz wystrzelą hehe Kiedyś było tyle rzeczy dla ciężarnych, teraz znalazłam tylko kącik w H&M.
Byliśmy też przy okazji w sklpie z wózkami i trochę podpatrzyłam niektóre. Ten, który chcieliśmy dość ciężki ale gondola największa. Takze pierwsze przymiarki są ;-) Mąż czyta teraz info o fotelikach i coś tam wzdycha i mówi "a to ciekawe" :-D
Mówiłyście, że kasicy dawno nie było, to fakt, ale jeszcze parę osób by się nazbierało, ciekawe co z nimi, mam nadzieję, że ok.

reklama
W dziale mama czy ogolnie? Dla ciężarnych jest wypredaż jakichś tam sweterków i bluzek, ale jak dla mnie nic interesującego, same szerokie worki. Pewnie zależy co w jakim sklepie zostało.

sawi mnie właśnie dokładnie ta uczuliła, konsystencja fajna i nic więcej...niestety. Podobno fajna jest oliwka z HIPP ale jeszcze nie testowałam, więc nic nie powiem :-)

A mnie większość dnia upłynęło pod znakiem bólu głowy... Normalnie wzięłabym tabletki, ale nie chcę Maluchowi szkodzić i zaciskam zęby.
W sumie pogoda i tak nie sprzyjała wychodzeniu z domu, więc oprócz wyjścia na Mszę większość niedzieli przeleżane w łóżku. W sumie fajnie było - Mąż czytał na głos "Dziecko dla początkujących" Leszka Talko - uśmiałam się do łez, choć pewnie za kilka miesięcy nie będzie mi do śmiechu :)

Pozdrawiam wszystkich niedzielnie :)

Witajcie
Ja juz od wczoraj w domu probuje dojsc do siebie musialam wybrac imie i plec wiec wybralam Piotra ... okrutne to bardzo i przykre
10 godzin wywolywali mi skurcze az wreszcie doszlo do poronienia :(

Witajcie
Ja juz od wczoraj w domu probuje dojsc do siebie musialam wybrac imie i plec wiec wybralam Piotra ... okrutne to bardzo i przykre
10 godzin wywolywali mi skurcze az wreszcie doszlo do poronienia :(
Paulamc wiem, ze slowa Ci nie pomoga, doskonale Cie rozumiem i zycze Ci abys przszla swoja zalobe z mozliwie najmniejszym uszczerbkiem na swoim zdrowku i przede wszystkim jak juz oplaczesz swoja strate - duzo duzo sily do dalszej walki o swoje pragnienia! Przyjdzie taki dzien , ze Aniolki Ci pomoga w ich spelnieniu - mocno trzymam kciuki!

paulamc współczuję bardzo. Wiem, co czujesz. Daj sobie czas na żałobę, na pożegnanie Piortusia... Teraz to sie może wydawać niemożliwe, ale przyjdzie dzień, kiedy znów zaświeci dla Ciebie słońce. Za jakiś czas, z dnia na dzień będzie lepiej (wiem co mówię, sama to przeżyłam).
[*]
[*]
[*] dla Piotrusia.
A Tobie życzę dużo siły i wiary, że kiedyś znów będzie dobrze i marzenia się spełnią... Trzymaj się.

reklama
paula dołączam do dziewczyn. Życzę Ci dużo wytrwałości, wiary i siły do przetrwania tego trudnego czasu. Tobie w szczególności, lecz Twojemu mężowi również.

Swoją drogą dlaczego to był wywoływany poród?! Według mnie jest to bardzo okrutne w stosunku do kobiety. Ja miałam łyżeczkowanie w pełnej narkozie. Moim zdaniem, to bardziej ludzkie. Chociaż może nie zawsze jest taka możliwość?

My nadal w starym domku. Nie wyrobiliśmy się dziś do końca z przenosinami :-( Dobrze,że właściciele dali nam parę dodatkowych dni. Dobrzy z nich geje :-)

Do góry