reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć...
Ja też coś spać nie mogę:( ostatnio budzę się przed 7, a dziś w nocy jeszcze pobudek miałam od zarąbania.

Dziś u mnie też zapowiada się przecudny piąteczek słoneczko świeci, kocham taką pogódkę:)
Pranie puściłam i piję kawkę,
Dziś ma przyjść w końcu ten dobry bok do szafy i małż ją w końcu poskręca:D bo córki pokój jest zawalony w naszych ciuchach, ręcznikach, pościeli:D

Dziś na obiad zrobię mu szybką wątróbkę zupę mam z wczoraj:D
Dziś siłownia więc na kolacje pewnie standardowo ryż z czymś albo coś z ryżem:D

Mam mrożone truskawki do sernika to zrobię mu z truskawkami:D

reklama
Paula tak bardzo mi przykro....

Przed chwilą dzwonili do mnie ze szpitala coś nie tak jest z wynikami krwi i moczu na 11 mam się zjawić u swojego gina.
:-:)-:)-(

Miłego dnia dziewczyny

Witam się porannie :)

Chyba wszystkie się wczoraj podłamałyśmy, bo nawet forum zamilkło na wieczór....

Ania, Nexiss, Hania bez stresu, będzie dobrze!!! Trzymam kciuki!!!

Soniafka, ja też ostatnio wstaję wcześniej z jakąś większą energią, tak że coś może rzeczywiście być w tym drugim trymestrze ;-)

U mnie też dziś pięknie słonko świeci- od razu humor lepszy :-) Niestety od jutra ma być jakieś załamania pogody, deszcz ze śniegiem i w ogóle :cool:

Na obiad w ogóle nie mam pomysłu, ale mam ochotę na coś "makaronowego"....

Miłego dnia!!!!

Witam się i ja, ja właśnie wstałam i z M szykujemy się na usg, oby wszystko było ok :-)

Napewno bedzie wszystko dobrze :)

Cześć dziewczyny . U mnie zapowiada się cuuudny słoneczny piąteczek. :-)
Ja o dziwo obudziłam się dziś bardzo wcześnie. Jeszcze przed budzikiem męża i czuje się taka wyspana i wypoczęta, że góry bym mogła przenosić. Ogólnie dopadł mnie jakiś przypływ energi. Może to ten drugotrymetrowy "miodowy okres ciąży". ;-):tak:

ja też sie rano obudzilam i siły tyle że hej :) ale teraz tak jakby już ta siła odchodzi...
ale właśnie tak ten drugi trymestr bedzie wyglądał że sił co nie miara :)

Przed chwilą dzwonili do mnie ze szpitala coś nie tak jest z wynikami krwi i moczu na 11 mam się zjawić u swojego gina.
:-:)-:)-(

Miłego dnia dziewczyny

Napewno będzie dobrze wszystko z dzieciaczkami :*

powodzeniia dziś na wizytach :) &&&& zaciśnięte :)

my dzis jedziemy do taty popołudniu bo wyjeżdza na delegacje na pare tygodni.. a póżniej na wieś pod wieczór także w weekend nie bedzie mnie z Wami :(

miłego dnia :)

Hej dziewczyny, sory ze tak ostatnio nie wypowiadam sie za czesto na forum ale jakos brak mi energii takze zazdroszcze tym co ja maja :) te zatoki i zapchane uszy tez juz mnie denerwuja i w ogole czuje sie zdolowana, nic mi sie nie chce. A nie odchodzace mdlosci tez nie pomagaja...

Anka mam nadzieje ze te zle wyniki to nic powaznego i ze latwo da sie to "naprawic" :)

Nexiss na usg na pewno wszystko bedzie dobrze :)

Kusiak, ja też przez ostatnie kilka dni jakoś nie mogłam się zebrać, żeby cokolwiek napisać, mimo, że akurat energi mi nie brakuje ostatnio;-)

Hania, miejmy nadzieje, że te wyniki to nic strasznego.

Katka, mój mąż też co drugi dzień na siłownie lata więc z obiadami mam podobnie, że musze brać pod uwagę to, żeby najadł się białka i węglowodanów :-p Ale dzisiaj piąteczek, dzień bez siłowni więc wyciagam go na jakiegoś pysznego "mało zdrowego" kebaba bo już za mną chodzi od kilku dni. Aż ślina mi cieknie jak sobie pomyśle. ;-)

Ostatnia edycja:
Już po usg, szczegóły na wątku :)
Hania trzymam && aby było wszystko ok :)
Za resztę dziewczyn też które mają dziś badania :)

Kusiak, ja też przez ostatnie kilka dni jakoś nie mogłam się zebrać, żeby cokolwiek napisać, mimo, że akurat energi mi nie brakuje ostatnio;-)

Hania, miejmy nadzieje, że te wyniki to nic strasznego.

Katka, mój mąż też co drugi dzień na siłownie lata więc z obiadami mam podobnie, że musze brać pod uwagę to, żeby najadł się białka i węglowodanów :-p Ale dzisiaj piąteczek, dzień bez siłowni więc wyciagam go na jakiegoś pysznego "mało zdrowego" kebaba bo już za mną chodzi od kilku dni. Aż ślina mi cieknie jak sobie pomyśle. ;-)

Soniafka no najgorsze są te obiady, bo ja mam nieraz dość piersi z kurczaka, ryż mogę jeśc z owocami, z jakimś jogurtem czy tak po prostu z mlekiem. Ale mam dość warzyw na patelni z piersią z kurczaka...

To jest fajne bo fajnie mieć zadbanego mężczyznę, nieraz sama go podziwiam że po całym dniu zapierdzielania na budowie ma jeszcze siłę na siłownie.

Dziś ciężki dzień, dla niego, nie dla mnie bo jak to lekarz powiedział nie wysilać się za bardzo, A więc skończę trochę ogarniać, sąsiadka zejdzie na kawkę i idziemy na spacerek, m wróci z pracy i jedzie po ten bok szafy, dziś ją poskłada i o 19 na siłownie, znając zycie wróci o 20,30 może 21. Dobrze że to w piwnicy to jest pod ręką. Wczoraj umyłam córce rowerek bo w tonie syfu był....

Cześć dziewczyny!
wczoraj nie miałam za bardzo czasu żeby posiedzieć na forum bo do wieczora pracowałam i dzisiaj będzie podobnie... I jak zaczęłam przeglądać nieprzeczytane posty to aż serce mi zamarło :/
Paulamc, naprawdę strasznie mi przykro :( nikt sobie nie zasłużył, żeby przechodzić coś takiego :( trzymaj się kochana!!!

Dziś u nas też piękne słoneczko, wypadałoby z niego skorzystać, skoro jutro jesień wraca...tylko kiedy??? a robotnicy wciąż asfalt kładą więc syf i smród :/

Kara, wybieramy się na Cypr. Kupiliśmy bilety lotnicze w tanich liniach więc mogę zabrać tylko bagaż podręczny - będzie ciężko ;) ale noclegu jeszcze nie rezerwujemy bo chyba się wstrzymamy do wizyty 26 żeby lekarz potwierdził raz jeszcze. W sumie moja sis leciała na wakacje na początku II trymestru i wszystko było dobrze, ale i tak będzie to pewnie stresująca podróż.

Dziewczyny dziś wizytujące, trzymam mocno kciuki!!!! musi być wszystko ok, nie ma innej opcji! :)

Pozdrawiam ciepło! :)

reklama
Powodzenia u lekarzy wszystkim :-) Ja się całą noc kręciłam, bzdury mi się śniły i jestem niewyspana, że hej... mąż ma dzisiaj wolne i będzie działał w ogrodzie, jakieś ogrodzenia na winogron robił i takie cuda.. już buszuje po sklepie ze śrubkami itp. Ja jak się wyszykuję, też się stawie i może coś "pomogę". Ponoć na 2 dni zima od jutra wraca, to sobie poleżę z książką w słoneczku i brzuchol wygrzeje ;-) Miłego dzionka.

Do góry