EM ka noc była tragiczna, przez katar nie mogłam oddychać nosem, więc cała buzia mi wyschła, jestem nie wyspana i rozdrażniona ehh Nie mam na nic siły ani ochoty, już nie wiem co mam stosować, żeby przeszło
)
A próbowałaś maść majerankową pod nos na katar? I woda morska QUIXX też super działa.
Dziś taka ładna pogoda, a mi się nie chce wózka wyciągnąć i iść z maluchami na spacer
Co ze mnie za matka...
Oj tam, oj tam. Każdy ma gorszy dzień i większego lenia niż zawsze. Zdarza się...
Katka dobre wieści. A co Ci powiedział na te bóle brzucha?
Ritta tobie też gratuluję udanej wizyty.I
Maltanka, Tobie również.
Jeśli którąś pominęLam, to sorki, gratuluję udanych wizyt.
Co do połówkowych, to sie zastanawiam, czy robić u mojego gina, ale prywatnie, bo tam ma dobry sprzęt, czy jechać tam, gdzie robiłam prenatalne. Ta lekarka proponowała, żeby między 20-22 tyg zrobić właśnie drugi raz..
Piszecie o przypadkach ginegologiczny w szpitalach. To ostatnio mówili w jakichś wiadomościach o szpitalu w Stalowej Woli chyba. Oddział gin-poł. ma 11 spraw w prokuraturze o błędy lekarskie. Masakra. Strach jechać do szpitala...
nexiss badanie powinno być raczej przez brzuch.
Kurcze, chciałam kupić sobie płaszczyk czarny, klasyczny, a w mojej zapyziałej mieścinie nie ma... Zła jestem..
Idę obudzić Antka, zjemy obiad i chyba pojedziemy na cmentarz, umyć pomniczek Julkowi, zawiozę wazon już i wstawię jakieś świeże kwiatki.