reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Mnie pierwsze kontrolne usg przez brzuch miałam na ostatniej wizycie w skończonym 11 tygodniu, a w ostatnią niedziele, był skończony 12 tydzień robił już dopochwowo. Dlatego pytam, niektóre z Was już miały więc doświadczone.

nexiss ja miałam przez brzuch :) tak jak chyba większość :)

katka super że z maluszkiem wszystko dobrze i bole brzucha nic nie znaczą :)

bubles może jedak spróbuj tej masci to jest dobre na katar a i bardzo tłuste więc też leczy tą podrażnioną skóre wokół nosa i nie szczypie :)

paulamc - Przykro mi bardzo :( aż ciśnienie mi skoczyło jak to przeczytałam. Ale tak jak mówi BubblesGirl może idź do innego lekarza jeszcze ? Trzymaj się kochana :*:*
Przez to ja mam czarne myśli, czy mojemu w ogóle zaczęło bić.. bo tego nawet nie wiem i jestem strasznie zła ! Ale wierzę, że jest wszystko okej.

reklama
Rajo trzeba myslec pozytywnie z Twoim dzieciatkiem jest napewno dobrze !!!
Jutro jade do szpitala wiec na sto procent mi potwierdza
Dwa tygodnie juz nie bije ehh drugi raz nie mam sil

Do góry