reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Jacyś niepoważni ludzie... A masz możliwość zmiany szpitala? Nie wiem, w mieście obok. Z takimi wariatami to ja bym już nie rozmawiała. Takie mają chore podejście do pacjenta.

reklama
Cześć dziewczyny.

a_nka fajny awatarek;-) My też wczoraj wykorzystałyśmy pogodę, córka rolki, ja niestety tylko spacerem ale zawsze to coś.

kara to zapraszam do mnie ;-) Od 3 miesięcy urządzamy salon i marnie nam idzie.

katka jeszcze raz powodzenia &&&&&&&&&&

Ja dziś wizytuję o 19:00. Mam nadzieję że będzie jakieś usg ale pewnie krótkie tylko żeby zobaczyć czy z maluchem wszystko ok.

Dobra jestem bo musiałam wracać bo sąsiadka do pracy, teściowa będzie w domu o 15, Dostałam skierowanie na oddział Ginekologiczny.

Ps. NexiS najbliższy szpital to 30km;/

Ostatnia edycja:
Dobra jestem bo musiałam wracać bo sąsiadka do pracy, teściowa będzie w domu o 15, Dostałam skierowanie na oddział Ginekologiczny.

Ps. NexiS najbliższy szpital to 30km;/
to kiedy pojedziesz?
daj znać

dziewcyznki a ja troszkę z innej beczki
czy któraś z Was jest dodatkowo ubezpieczona?
od nieszczęśliwych wypadków,od pobytu w szpitalu itd...
bo mi wszyscy głowe trują że powinniśmy sobie wykupic taki pakiet rodzinny
tym bardziej ze ja w każdej ciaży przed porodem leże 2-3 tyg. na patologii
a podobno są firmy któe za taki pobyt zwracają
a kolejna sprawa to ze ja muszę sie po porodzie zabrać za siebie,mam kilka dolegliwości z którymi trzeba zrobić porządek,ale pewnie bez zabiegów sie nie obędzie,a to moze wiązać sie włąsnie z dłuzszymi pobytami w szpitalu...

narazie pytam o indywidualne takie ubezpiecznia dla rodziny czy polecacie jakąś konkretną firme?
jesli nic ciekawego nei znajdę to pogadam z moim "pracodawcą" o grupowym

oczywiście zamęcze Was w tym temacie:-D

to kiedy pojedziesz?
daj znać

a kolejna sprawa to ze ja muszę sie po porodzie zabrać za siebie,mam kilka dolegliwości z którymi trzeba zrobić porządek,ale pewnie bez zabiegów sie nie obędzie,a to moze wiązać sie włąsnie z dłuzszymi pobytami w szpitalu...

narazie pytam o indywidualne takie ubezpiecznia dla rodziny czy polecacie jakąś konkretną firme?

Po 15 jade.

Moja koleżanka była tak ubezpieczona, a że miała problem z nerkmi to dość często w ciązy leżała w szpitalu 50 zł za dzień miała płacone.

Po 15 jade.

Moja koleżanka była tak ubezpieczona, a że miała problem z nerkmi to dość często w ciązy leżała w szpitalu 50 zł za dzień miała płacone.
ja tez mam chore nerki dlatego tez chce sie ubezpieczyc,
juz widze po moczu ze cos sie dzieje (pewnie białko juz jest)

a nie wiesz w jakiej firmie ma wykupione?

Ritta, dzięki i trzymam kciuki za wizytę :-)

Sawi ja niestety Ci nie pomogę, żadna znajoma nie wykupowała dodatkowego ubezpieczenia

Katka co za szpital. U nas kobiety w ciąży przyjmują bez skierowania. Współczuję.

Dobra dziewczyny zbieram dzieciaki i uciekam na rundkę po mieście.

Do później ewentualnie nawet do jutra ;-):-)

Ja mam dodatkowe ubezpieczenie wykupione u pracodawcy z PZU (mąż też ma). Ale w takich ubezpieczeniach obowiązuje karencja na urodzenie dziecka 9 miesięcy, na inne zdarzenia 6 miesięcy.
Ja ubezpieczyłam się jak zaczęliśmy się starać.

Aaa i chyba grupowe będzie korzystniejsze bo firmy zazwyczaj mają je juz przenegocjowane z ubezpieczycielem.

Ostatnia edycja:
Sawi, ja też mam ubezpieczenie grupowe PZU, ale jak wyżej pisała, jest karencja. Dostajesz za szpital i urodzenie dziecka. Nusisz popytac w innych firmach, może są mniejsze karencje. Ja też mam problem z nerkami, więc jsk w szpitalu byłam, to później zwracaja, nawet za wykonywany zabieg.
Sawi a ty się jakoś leczysz, czy jesteś pod opieką nefrologa?

reklama
Witajcie w kolejny słoneczny dzień
Ja się zaraz biorę za obiad
dzisiaj mam wizytę na 19 i już mnie stres łapie

anusiaszymka
to mówisz, że powoli kończycie przeprowadzkę

katka o akwarium macie, super, my musieliśmy zlikwidować, a mieliśmy 200 l

a_nka i jak udało się chwilę zdrzemnąć

nexiss super że udało ci się poodpoczywać wczoraj

Ritta to co wizytujemy dzisiaj? ja też o 19

Sawi nie pomogę z ubezpieczeniem

Do góry