reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej dziewczyny witam się

Ritta rady bardzo fajne, ale dodam coś od siebie Baza nie jest jednoznaczna z większym bezpieczeństwem, wazne są crash testy (ADAC) fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena np. ten który my chcemy Cybex Aton 2 ma takie same oceny czy ma baze czy jej nie ma. A fotelik ten bo mam spacerówkę i można go do niej montować :-pCo do kursu pierwszej pomocy ja uważam, że każdy rodzic powinien go przejść, a przynajmniej jedno z rodziców, to które częściej przebywa z dzieckiem, u nas M jak i same dziewczynki są po kursie, wiadomo u dzieci było to bardziej w formie zabawy ale już wiedzą np. jak sprawdzić czy ktoś oddycha, gdzie dzwonić, jak założyć opatrunek.

Co do pogody u nas słoneczko i chmury na zmianę.

Niepamiętam co miałam jeszcze odpisać :confused: Samanta nie dała mi spaćw nocy i jestem zombi, zaraz ide pod kołdre

Kciukasy za wizytujące dziś ;-)

reklama
sawi wczoraj pisałaś że się źle czujesz i się musisz oszczędzać więc wywnioskowałam że odpuścisz. I chyba słusznie bo przeciągnęło się o godzinę. W domu byłam po 21 a mam bardzo blisko i padłam na ryjek:sorry2:

kasica to prawda, baza to dodatkowe udogodnienie ale jako tako nie zwiększa bezpieczeństwa, jedynie eliminuje nieprawidłowe/niedokładne przypięcie fotelika.

Ale się uśmiałam... Ostatnio poprosiłam moją chrzestną, że jak będzie chodzić po lumpach, niech wypatruje spodni ciązowych. No i wzięła to sobie do serce i i dzisiaj jedne przyniosła.. zatkało mnie chwilowo, a później parsknęłam śmiechem. Nie powiem, ładne były, ale- uwaga- w rozmiarze 46 :-D
Ja jej na to, że są przecież sporo za duże, a ona mi, że takie ładne szkoda było nie kupić, a przecież mi się później przydadzą ....:szok:
Wiecie co, mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie ze mną, ale patrząc na to, jak mi już brzuch poszedł do przodu, to kto wie.. OBY NIE :-)

Joani ja ostatnio kupiłam spodnie ciążowe. Pani w sklepie patrzy badawczo i mówi pod nosem S czy XS ? :szok:
Ja powiedziałam że raczej S i pomyślałam że to chyba słoniowa rozmiarówka :-D Myślę, że pochodzę w nich do końca bo są elastyczne i liczę że tylko brzuch będzie rósł.

A nawiasem mówiąc na tych warsztatach prawie same ciężarówki i w większości słonice i aż słabo mi się robi jak pomyślę, że tak będę wyglądać

Ja rozmiar s to nie jestem, trochę więcej jak ty,ale też nie jestem grubiutka, tak akurat.Ritta, nie wiem czy w elastycznych dasz radę do końca, jednak z panelem są niezawodne i nie uciskają. Trzeba tylko pamiętać, że materiał ma być jak najniżej, bo potem w brzuch ciśnie. Iim niżej panel się zaczyna, tym lepiej.

witam :)

mnie znowu poskładało... nogi i biodra bolą jakby miały zaraz wypaść każdą kość czuję :( znacie jakiś sposób na to dziewczyny??? już paracetamol biorę bo nie wyrabiam... wysmarowałam się nawet wodą z octem... pomogło na chwile ciągle leże pod kołdrą bo tylko wtedy moę to wytrzymać.... :( gorączki nie mam a zimno i dreszcze przechodzą.. no masakra poprostu...

przepraszam że tylko to ale nie daje rady ...

reklama
no właśnie katar jest ale ani gorączki ani nic... ale ból jak na grypę włąśnie...

ból też jakby na zmianę pogody.. albo z zimna...

Ostatnia edycja:
Do góry