joani
Fanka BB :)
Candy, przepraszam za szczerość, ale to jakaś dziecinada z jego strony. Ja sobie nie wyobrażam, że mój facet ma się cały dzień nie odezwać. To on przecież też powinien to czuć. Mój mąż mimo że do pracy idzie na 8h to dzwoni ze 2 razy i pyta o samopoczucie.no właśnie jak to będzie z tym odprowadzaniem do przedszkola , jeździć z takim maleństwem gdzie kupa zarazków i kaszlących jesienią , zimą dzieci , czy jak
ja z moim pokłócona smsowo wypomina mi że on umie ogarnąć przeprowadzke, dzieci , prace a ja pięknie siedze w domu i marudze mu że mógł w dzień zadzwonić , ps no bo gdyby chciał by mógł , a ja też mu pomagałam w przeprowadzce tyle że mnie tam nie ma i jak mam mu więcej pomóc grrrrr![]()
Ja wiem, że jesteś z nim w ciąży, ale ja porządnie bym się zastanowiła czy chcę być z kims, kto się mna nie interesuje. po co mi zbędna osoba, rozumiem, że będziesz miała dwoje dzieci i bycie samemu to trudne, ale gdzie tu twoje szczęście. Ja sobie tego nie wyobrażam i nie chcę oceniać, ale mi się to po prostu w głowie nie mieści.