reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się wizytowo :)
Ja już po wizycie, szczegóły na wątku :)
Samopoczuciowo nawet nawet choć pikawa wali to chyba po wizycie :-D
Trzymam &&& za pozostałe dzisiejsze wizyty.
Miłęgo dzionka :)

reklama
Witam się wtorkowo :)

My wczoraj byliśmy "na piwie" ze znajomymi- zapraszali nas na wesele 3 maja. bardzo lubię wesela, ale trochę się martwię jak będę wtedy wyglądać i w co się ubiorę ;/

Poza tym zaczynam się już coraz bardziej stresować moim egzaminem- dziś śniło mi się, że nie zabrałam sobie materiałów ze sobą, nie mogłam się wyrobić z pisaniem, było 10 minut do końca a ja prawie nic nie miałam... nie wiem jak ja wytrzymam nerwowo jeszcze te 15 dni a potem sam egzamin ;/

Wesolutka, Maddlena dużo zdrowia dla dzieciaczków!

Anuka24 wyniki za około tydzień, będą dzwonić jak już będą.

Powodzenia dla wszystkich wizytujących!!!

kara_13 będzie wszystko w porządku, trzymam && za egzaminy :)
Mnie dziś się śniło, że budzik nie zadzwonił i się spóźniłam na wizytę, przepadła i już nie chciał mnie przyjąć, przez co kilka razy w nocy się budziłąm i sprawdzałam godzinę, ajjj głupie sny, nie ma co im wierzyć :-p

Ritta z tego co pamiętam to miałam: morfologia, grupa krwi, WR, HIV, HBS, HCV, TSH, Toksoplazmoza IgG i IgM, mocz, glukoza na czczo. Część wyników może być już dzisiaj po południu, moja ginka mówiła, że powinnam wszystko mieć do tygodnia, a oni chyba mają ogólnie na to do 10 dni, dlatego tak powiedziała w razie jakby mieli jakieś opóźnienia. Gratuluję jeszcze raz II trymestru:-)

Maddlena, Sobiafka, Candy dla was też wielkie gratki, teraz to już z górki:))

Witam się wtorkowo,
u nas dzisiaj nieprzespana noc, męczyły mnie koszmary, śniła mi się wojna, musieliśmy uciekać z domu...masakra, oby ta sytuacja na Krymie została pokojowo załatwiona:-(.
My dzisiaj wizytujemy, mam strasznego stresa:-(

Cześć kochane :)

musiałam nadrobić hehe :)

Dziekuje. Chociaz jedna osoba mnie zrozumiala:-)

nie tylko jedna :) też rozumiem :) każdy wychowuję jak uważa.. też cholernie się boje jak to z tą zazdrością będzie i modle się żeby nie było tak jak u mnie w domu pierw był brat to był najukochańszy póżniej ja to on już szedł na bok a pożniej siostra to już oboje byliśmy na boku... teraz jeszcze dwoch małych braci i jest dokładnie to samo...
masakra poprostu :)

Cześć dziewczyny :)
limit faktycznie wyczerpany :) a pechowy weekend związany był z wieścią o popsutym silniku w niestarym aucie, popsutym piecu CO a na koniec popsuła się nam kabina prysznicowa, także wesoło...
ale za to dzisiejsze wieści przyćmiły to złe :-) wszystko opisane na wizytowym :)
Dobrej nocy i dziękuję za kciuki!!!! :*

faktycznie pecha mieliście strasznego żeby tyle na raz się stało... ale cieszę się żę wizyta udana :) z resztą nie mogło być inaczej :)

ja z moim pokłócona smsowo wypomina mi że on umie ogarnąć przeprowadzke, dzieci , prace a ja pięknie siedze w domu i marudze mu że mógł w dzień zadzwonić , ps no bo gdyby chciał by mógł , a ja też mu pomagałam w przeprowadzce tyle że mnie tam nie ma i jak mam mu więcej pomóc grrrrr :crazy:

podziwiam .. chyba bym tego nie wytrzymała psychicznie...
mam jednak nadzieję że się poukłada...:)

u nas noc kiepska nasza lala miała gorączkę i coś dalej gorączkuje.. teraz obserwuję czy katar albo kaszel dojdą czy to zęby..
ah.. biedne te dzieciaczki tak sie męczą...

pogoda całkiem całkiem ale i tak w domu trzeba siedziec,...

jeszcze 6 dni i prenatalne :) pięknie :D
Gratulację II trymestru dziewczyny :)
jeszcze tydzień i 3 dni dołączę do Was :) zresztą tak jak i inne dziewczyny :)

powodzenia dziś na wizytach :) &&& zaciśnięte :)

reklama
Dziewczyny, chodzicie już w ciążówkach ? Ja właśnie doszłam do wniosku, że moje jeansy już cisnął mnie nawet jak chodzę (jak siedzę to rozpinam już od jakiegoś czasu ;) Czas wybrać się po jakieś ciążowe spodnie.

Do góry