reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
kusiak przepraszam :*

kara
i jak udała się rozmowa ?:)

wesolutka
powodzenia &&& zaciśnięte :)

Doda
zdrówka dla synka :)

Ritta
rownież podziwiam :) ale ja dziś też pobiegałam.. dwojka dzieci na placu zabaw Nati rok i 2 miesiące i 2 i półroczny syn od koleżanki.. no masakra..ta na huśtawke ten na zjeżdzalnie w tym samym momencie..i jeszcze nie słucha...i
Joani ja z Nelą wyglądałam cud, miód, malina do tego miałam brzuch jak na chłopaka więc według przekonań i wierzeń mojej babci powinien być chłop, i ona do końca mówiła, że lekarz się pomylił :rofl2:

ja miałam tak samo hehe :) piekna cera długoiie paznokcie włosy miód malina brzuszek na chłopca wyszła mała dziewczynka :)

ja dzisiaj jak narazie zjadłam 1 pączusia z marmoladą :) ale m właśnie dzwonił i powiedział że dzisiaj zjadł już 10 ... ten to ma spust :) a chudy jak patyk :) u niego w pracy to każdy kupuje po parenaście a pożniej się nawzajem częstują hehe :)

za to mi bardzo smakuje princessa kokosowa w białej czekoladzie :)

Z checia podziele sie z Wami moja energia :) Ale to nie tak ze mam tak codziennie. Na poczatku byl wielki len teraz powoli jest coraz lepiej. Chyba taki urok I trymestru .

Bubbles w tak wyjatkowy dzien zrobilam sobie dyspense. Zjadlam juz 2, pyyyyszne.

Hej :-)

już po badaniu, napisze wieczorkiem we właściwym wątku, może z jakąś foteczką. Maluch zdrowy, ma 6 cm fika, bryka :)

dziekujemy za wsyztskie kciuki!!!

wesolutka, super i czekamy na relację :-)

A ja już zjadłam 3 pączka, a potem się dziwię, że w ciuchy już się nie mieszczę :confused2:

Jestem, jestem. Dopiero do domu weszłam. :-) Mój maluch też bryka i fika. Wszystko jest idealnie!! Szczegóły wrzucam na wizytowy.
Wielkie dzięki za kciuki. Przydały się. A stresowałam się co niemiara ;-)

Wesolutka, Soniafka czyli dobrze kciuki trzymałyśmy ;) gratki :)

U mnie rozmowa z szefową bardzo pozytywnie- ucieszyła się i w ogóle. Powiedziała też że pomyśli jak z moimi składkami pokombinować żeby macierzyńskie było wyższe :D (bo teraz niestety mam składki odprowadzane tylko od połowy tego co zarabiam więc wychodzi mi dość niskie macierzyńskie...)

Potem powiedziałam też reszcie ekipy z pracy i wszyscy mnie wyściskali i w ogóle :)

Poza tym właśnie biorę się za 6 pączka :)

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...

A, już wiem ;) pisałyście o wybieraniu imion- u mnie jest właśnie tak że na Mikołaja się mąż zgodził natomiast na wszystkie moje pomysły żeńskich imion jest na nie... A sam oczywiście nie ma pomysłów... Poza tym Mikołaj jest dla mnie od początku Mikołajem ;) myślę że ewentualna córka się nie obrazi ;)

Ostatnia edycja:
Hej :-)

już po badaniu, napisze wieczorkiem we właściwym wątku, może z jakąś foteczką. Maluch zdrowy, ma 6 cm fika, bryka :)

dziekujemy za wsyztskie kciuki!!!

Jestem, jestem. Dopiero do domu weszłam. :-) Mój maluch też bryka i fika. Wszystko jest idealnie!! Szczegóły wrzucam na wizytowy.
Wielkie dzięki za kciuki. Przydały się. A stresowałam się co niemiara ;-)
Dziewczyny - bosko!!! ide czytac wizytowy :)

Wesolutka, Soniafka czyli dobrze kciuki trzymałyśmy ;) gratki :)

U mnie rozmowa z szefową bardzo pozytywnie- ucieszyła się i w ogóle. Powiedziała też że pomyśli jak z moimi składkami pokombinować żeby macierzyńskie było wyższe :D (bo teraz niestety mam składki odprowadzane tylko od połowy tego co zarabiam więc wychodzi mi dość niskie macierzyńskie...)

Potem powiedziałam też reszcie ekipy z pracy i wszyscy mnie wyściskali i w ogóle :)

Poza tym właśnie biorę się za 6 pączka :)

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...

A, już wiem ;) pisałyście o wybieraniu imion- u mnie jest właśnie tak że na Mikołaja się mąż zgodził natomiast na wszystkie moje pomysły żeńskich imion jest na nie... A sam oczywiście nie ma pomysłów... Poza tym Mikołaj jest dla mnie od początku Mikołajem ;) myślę że ewentualna córka się nie obrazi ;)
no i po stresie - dobrzee ze tak zareagowala :)))

reklama
Super dziewczyny, że wszystko układa się jak trzeba i na wizytach i w pracy. Mnie już głowa zaczyna boleć na jutrzejszy dzień :no:

Do góry