emalia82
Fanka BB :)
Witam i ja. Narobiłam chruścików i padam na pysk. Ide poleżeć, bo trochę mnie muli od próbowania tego co mi wyszło
Trzymam kciuki za wizyty
Trzymam kciuki za wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joani ja z Nelą wyglądałam cud, miód, malina do tego miałam brzuch jak na chłopaka więc według przekonań i wierzeń mojej babci powinien być chłop, i ona do końca mówiła, że lekarz się pomylił
Hej :-)
już po badaniu, napisze wieczorkiem we właściwym wątku, może z jakąś foteczką. Maluch zdrowy, ma 6 cm fika, bryka
dziekujemy za wsyztskie kciuki!!!
Dziewczyny - bosko!!! ide czytac wizytowyJestem, jestem. Dopiero do domu weszłam. :-) Mój maluch też bryka i fika. Wszystko jest idealnie!! Szczegóły wrzucam na wizytowy.
Wielkie dzięki za kciuki. Przydały się. A stresowałam się co niemiara ;-)
no i po stresie - dobrzee ze tak zareagowala ))Wesolutka, Soniafka czyli dobrze kciuki trzymałyśmy gratki
U mnie rozmowa z szefową bardzo pozytywnie- ucieszyła się i w ogóle. Powiedziała też że pomyśli jak z moimi składkami pokombinować żeby macierzyńskie było wyższe (bo teraz niestety mam składki odprowadzane tylko od połowy tego co zarabiam więc wychodzi mi dość niskie macierzyńskie...)
Potem powiedziałam też reszcie ekipy z pracy i wszyscy mnie wyściskali i w ogóle
Poza tym właśnie biorę się za 6 pączka
Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...
A, już wiem pisałyście o wybieraniu imion- u mnie jest właśnie tak że na Mikołaja się mąż zgodził natomiast na wszystkie moje pomysły żeńskich imion jest na nie... A sam oczywiście nie ma pomysłów... Poza tym Mikołaj jest dla mnie od początku Mikołajem myślę że ewentualna córka się nie obrazi