reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
kusiak przepraszam :*

kara
i jak udała się rozmowa ?:)

wesolutka
powodzenia &&& zaciśnięte :)

Doda
zdrówka dla synka :)

Ritta
rownież podziwiam :) ale ja dziś też pobiegałam.. dwojka dzieci na placu zabaw Nati rok i 2 miesiące i 2 i półroczny syn od koleżanki.. no masakra..ta na huśtawke ten na zjeżdzalnie w tym samym momencie..i jeszcze nie słucha...i
Joani ja z Nelą wyglądałam cud, miód, malina do tego miałam brzuch jak na chłopaka więc według przekonań i wierzeń mojej babci powinien być chłop, i ona do końca mówiła, że lekarz się pomylił :rofl2:

ja miałam tak samo hehe :) piekna cera długoiie paznokcie włosy miód malina brzuszek na chłopca wyszła mała dziewczynka :)

ja dzisiaj jak narazie zjadłam 1 pączusia z marmoladą :) ale m właśnie dzwonił i powiedział że dzisiaj zjadł już 10 ... ten to ma spust :) a chudy jak patyk :) u niego w pracy to każdy kupuje po parenaście a pożniej się nawzajem częstują hehe :)

za to mi bardzo smakuje princessa kokosowa w białej czekoladzie :)

Z checia podziele sie z Wami moja energia :) Ale to nie tak ze mam tak codziennie. Na poczatku byl wielki len teraz powoli jest coraz lepiej. Chyba taki urok I trymestru .

Bubbles w tak wyjatkowy dzien zrobilam sobie dyspense. Zjadlam juz 2, pyyyyszne.

Hej :-)

już po badaniu, napisze wieczorkiem we właściwym wątku, może z jakąś foteczką. Maluch zdrowy, ma 6 cm fika, bryka :)

dziekujemy za wsyztskie kciuki!!!

wesolutka, super i czekamy na relację :-)

A ja już zjadłam 3 pączka, a potem się dziwię, że w ciuchy już się nie mieszczę :confused2:

Jestem, jestem. Dopiero do domu weszłam. :-) Mój maluch też bryka i fika. Wszystko jest idealnie!! Szczegóły wrzucam na wizytowy.
Wielkie dzięki za kciuki. Przydały się. A stresowałam się co niemiara ;-)

Wesolutka, Soniafka czyli dobrze kciuki trzymałyśmy ;) gratki :)

U mnie rozmowa z szefową bardzo pozytywnie- ucieszyła się i w ogóle. Powiedziała też że pomyśli jak z moimi składkami pokombinować żeby macierzyńskie było wyższe :D (bo teraz niestety mam składki odprowadzane tylko od połowy tego co zarabiam więc wychodzi mi dość niskie macierzyńskie...)

Potem powiedziałam też reszcie ekipy z pracy i wszyscy mnie wyściskali i w ogóle :)

Poza tym właśnie biorę się za 6 pączka :)

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...

A, już wiem ;) pisałyście o wybieraniu imion- u mnie jest właśnie tak że na Mikołaja się mąż zgodził natomiast na wszystkie moje pomysły żeńskich imion jest na nie... A sam oczywiście nie ma pomysłów... Poza tym Mikołaj jest dla mnie od początku Mikołajem ;) myślę że ewentualna córka się nie obrazi ;)

Ostatnia edycja:
Hej :-)

już po badaniu, napisze wieczorkiem we właściwym wątku, może z jakąś foteczką. Maluch zdrowy, ma 6 cm fika, bryka :)

dziekujemy za wsyztskie kciuki!!!

Jestem, jestem. Dopiero do domu weszłam. :-) Mój maluch też bryka i fika. Wszystko jest idealnie!! Szczegóły wrzucam na wizytowy.
Wielkie dzięki za kciuki. Przydały się. A stresowałam się co niemiara ;-)
Dziewczyny - bosko!!! ide czytac wizytowy :)

Wesolutka, Soniafka czyli dobrze kciuki trzymałyśmy ;) gratki :)

U mnie rozmowa z szefową bardzo pozytywnie- ucieszyła się i w ogóle. Powiedziała też że pomyśli jak z moimi składkami pokombinować żeby macierzyńskie było wyższe :D (bo teraz niestety mam składki odprowadzane tylko od połowy tego co zarabiam więc wychodzi mi dość niskie macierzyńskie...)

Potem powiedziałam też reszcie ekipy z pracy i wszyscy mnie wyściskali i w ogóle :)

Poza tym właśnie biorę się za 6 pączka :)

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...

A, już wiem ;) pisałyście o wybieraniu imion- u mnie jest właśnie tak że na Mikołaja się mąż zgodził natomiast na wszystkie moje pomysły żeńskich imion jest na nie... A sam oczywiście nie ma pomysłów... Poza tym Mikołaj jest dla mnie od początku Mikołajem ;) myślę że ewentualna córka się nie obrazi ;)
no i po stresie - dobrzee ze tak zareagowala :)))

reklama
Super dziewczyny, że wszystko układa się jak trzeba i na wizytach i w pracy. Mnie już głowa zaczyna boleć na jutrzejszy dzień :no:

Do góry