Ja też czytałam, że czasem już od 13 tygodnia jeśli ułożenie maleństwa na to pozwala to lekarz może domniemywać, że jest on bądz ona ale jest to wtedy informacja z bardzo dużą granicą błędu. Ja w każdym razie mam zamiar zapytać na czwartkowych prenatalnych ;-)
reklama
Cześć dziewczyny
Ja też, ja też. Nie wierze że już tyle zleciało.No leci ten czas niesamowicie szybko. Jutro już 12 tydzień kończymy!! A ty Maddlena znów masz wizytę? ;-)
Powodzenia na wizycie.Tak, znowu mam wizyte. Moj gin chce zobaczyc wyniki prenatalnych. I za dwa tyg znowu mam normalna wizyte, bo zwolnienie tak mi wypisal.No i faktycznie Soniafka, wchodzimy w 13 tydz.:-)
Ja też nie wierze że na tym etapie można rozpoznać płeć. Narządy płciowe dopiero się kształtują i wyglądają podobnie, a lekarz ma 50 % szans że trafina płeć to chyba trochę za wcześnie....
N
nexiss
Gość
Witam się poniedziałkowo,
Weekend zleciał bardzo szybko, słodkie lenistwo przy boku mojego M szkoda, że w przeciągu tygodnia jak pracuje to ewentualnie mogę sobie na niego popatrzeć jak śpi jak wróci z pracy, chociaż są te weekendy..
Już po śniadaniu, teraz opycham się suszonymi śliwkami oby coś pomogło..
Zaraz biorę się za pranie, trochę w domu ogarnąć i na obiadek dziś zapiekane papryki z mięsem mielonym, mniam
Popołudniu spacerki dwa z kumpelą i z mamą, się nałażę trochę..
paulamc trochę spóźnione ale wszystkiego najlepszego
maddlena &&& na wizytę
Miłego słonecznego dzionka życzę
Weekend zleciał bardzo szybko, słodkie lenistwo przy boku mojego M szkoda, że w przeciągu tygodnia jak pracuje to ewentualnie mogę sobie na niego popatrzeć jak śpi jak wróci z pracy, chociaż są te weekendy..
Zaraz biorę się za pranie, trochę w domu ogarnąć i na obiadek dziś zapiekane papryki z mięsem mielonym, mniam
Popołudniu spacerki dwa z kumpelą i z mamą, się nałażę trochę..
paulamc trochę spóźnione ale wszystkiego najlepszego
maddlena &&& na wizytę
Miłego słonecznego dzionka życzę
witamy sie i my po weekendzie :-) przezylysmy roczek Oli - Gwiazda poszla spac jak ostatni goscie wyszli czyli o 22:15
trzymamy kciuki za wizyty, wspolczujemy rzygajacym mnie od wczoraj nie meczy, wiec mam nadzieje ze to koniec.
Dziewczyny czy ktoras z Was na prenatalnych poznala juz plec dziecka? Ja mam w czwartek i jestem ciekawa czy juz sie dowiemy
fajnie że corcia wytrzymała tak długo moja w roczek olała gości i o 20 już smacznie spała
myśle że to za wcześnie jeszcze żeby płeć poznać na 100%
Cześć dziewczynyJa też, ja też. Nie wierze że już tyle zleciało.Powodzenia na wizycie.Ja też nie wierze że na tym etapie można rozpoznać płeć. Narządy płciowe dopiero się kształtują i wyglądają podobnie, a lekarz ma 50 % szans że trafi
a ty jutro już masz prenatalne zazdroszczę ja muszę czekać do 10.03...
Glowa mniej boli.
Powiem wam ze znajoma w 14tyg uslyszala ze bedzie dziewczynka. W 17tyg potwierdzil to inny lekarz, i nagle w 22 okazalo sie ze dorodny chlopak!!!
No i co? Nakupowala sukienuszek, rozowych ciuchkow i teraz nie ma co z nimi zrobic
Ja mam dzisiaj wizyte, na nfz, zobaczymy co mi lekarka powie ciekawego. Ide glownie po skierowania na badania bo nie usmievha mi sie placic
ja mialam podobnie w 17 tyg chłopczyk na 100% a w 25 że jednak dziewczynka
powodzenia na wizycie może uda się podejżeć maluszka
Witam się poniedziałkowo,
weekendy zawsze tak szybko zlecą ...
widzę że problemy z zaparciami?? może jakiś jogurt z owsianką albo jakieś jabłko do tych śliwek dołożyc trzymam kciuki żeby pomogło
kasica212
Sanka & Samka
Maddlena, Amaliee powodzenia na wizytach Ja jutro i nie moge sie doczekać
Bol ucha przeszedl na starsza od rana płacz ze ucho boli, jutro lekarz. My po poznym sniadanku' dzieci bajki a ja ksiażka, fajna jest zaraz zapodam tytuł w odpowiednim watku
Milego dnia
Bol ucha przeszedl na starsza od rana płacz ze ucho boli, jutro lekarz. My po poznym sniadanku' dzieci bajki a ja ksiażka, fajna jest zaraz zapodam tytuł w odpowiednim watku
Milego dnia
amellie no to &&& i ładne zdięcie jak się uda
ritta no niby 2 tygodnie podejżewam że to będą najdłuższe 2 tygodnie hehe
kurde dziewczyny miałam zachciankę kromkę chleba z masłem cebulką zieloną i solą zjadłam 2 i teraz mam taką zgagę że masakra....
ritta no niby 2 tygodnie podejżewam że to będą najdłuższe 2 tygodnie hehe
kurde dziewczyny miałam zachciankę kromkę chleba z masłem cebulką zieloną i solą zjadłam 2 i teraz mam taką zgagę że masakra....
reklama
smerfetka88
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny,
Nawet nie będę próbowała nadrabiać tylu stron, które mnie ominęły podczas mojej nieobecnośći. Z racji ferii zafundowałam sobie trochę odpoczynku u rodziców i nawet nie było kiedy włączyć kompa.
U mnie mdłośći może trochę się zmniejszyły, choć róznie to bywa. Nie wiem co sądzić o wadze, która dzisiaj pokazała mi -2,5 kg od ostatniego ważenia na początku miesiąca...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty
Nawet nie będę próbowała nadrabiać tylu stron, które mnie ominęły podczas mojej nieobecnośći. Z racji ferii zafundowałam sobie trochę odpoczynku u rodziców i nawet nie było kiedy włączyć kompa.
U mnie mdłośći może trochę się zmniejszyły, choć róznie to bywa. Nie wiem co sądzić o wadze, która dzisiaj pokazała mi -2,5 kg od ostatniego ważenia na początku miesiąca...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty