reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja też czytałam, że czasem już od 13 tygodnia jeśli ułożenie maleństwa na to pozwala to lekarz może domniemywać, że jest on bądz ona ale jest to wtedy informacja z bardzo dużą granicą błędu. Ja w każdym razie mam zamiar zapytać na czwartkowych prenatalnych ;-)

reklama
Cześć dziewczyny
No leci ten czas niesamowicie szybko. Jutro już 12 tydzień kończymy!!:shocked2: A ty Maddlena znów masz wizytę? ;-)
Ja też, ja też. Nie wierze że już tyle zleciało.
Tak, znowu mam wizyte. Moj gin chce zobaczyc wyniki prenatalnych. I za dwa tyg znowu mam normalna wizyte, bo zwolnienie tak mi wypisal.No i faktycznie Soniafka, wchodzimy w 13 tydz.:-)
Powodzenia na wizycie.
na płeć to chyba trochę za wcześnie....
Ja też nie wierze że na tym etapie można rozpoznać płeć. Narządy płciowe dopiero się kształtują i wyglądają podobnie, a lekarz ma 50 % szans że trafi :)

Witam się poniedziałkowo,

Weekend zleciał bardzo szybko, słodkie lenistwo przy boku mojego M szkoda, że w przeciągu tygodnia jak pracuje to ewentualnie mogę sobie na niego popatrzeć jak śpi jak wróci z pracy, chociaż są te weekendy..

Już po śniadaniu, teraz opycham się suszonymi śliwkami oby coś pomogło..
Zaraz biorę się za pranie, trochę w domu ogarnąć i na obiadek dziś zapiekane papryki z mięsem mielonym, mniam
Popołudniu spacerki dwa z kumpelą i z mamą, się nałażę trochę..

paulamc
trochę spóźnione ale wszystkiego najlepszego :)

maddlena &&& na wizytę :)

Miłego słonecznego dzionka życzę :)

witamy sie i my po weekendzie :-) przezylysmy roczek Oli - Gwiazda poszla spac jak ostatni goscie wyszli czyli o 22:15 :)

trzymamy kciuki za wizyty, wspolczujemy rzygajacym :( mnie od wczoraj nie meczy, wiec mam nadzieje ze to koniec.

Dziewczyny czy ktoras z Was na prenatalnych poznala juz plec dziecka? :p Ja mam w czwartek i jestem ciekawa czy juz sie dowiemy :)

fajnie że corcia wytrzymała tak długo :) moja w roczek olała gości i o 20 już smacznie spała :)
myśle że to za wcześnie jeszcze żeby płeć poznać na 100%:)

Cześć dziewczynyJa też, ja też. Nie wierze że już tyle zleciało.Powodzenia na wizycie.Ja też nie wierze że na tym etapie można rozpoznać płeć. Narządy płciowe dopiero się kształtują i wyglądają podobnie, a lekarz ma 50 % szans że trafi :)

a ty jutro już masz prenatalne :) zazdroszczę ja muszę czekać do 10.03...

Glowa mniej boli.
Powiem wam ze znajoma w 14tyg uslyszala ze bedzie dziewczynka. W 17tyg potwierdzil to inny lekarz, i nagle w 22 okazalo sie ze dorodny chlopak!!!
No i co? Nakupowala sukienuszek, rozowych ciuchkow i teraz nie ma co z nimi zrobic :)

Ja mam dzisiaj wizyte, na nfz, zobaczymy co mi lekarka powie ciekawego. Ide glownie po skierowania na badania bo nie usmievha mi sie placic

ja mialam podobnie w 17 tyg chłopczyk na 100% a w 25 że jednak dziewczynka :)

powodzenia na wizycie:) może uda się podejżeć maluszka :)

Witam się poniedziałkowo,

Weekend zleciał bardzo szybko, słodkie lenistwo przy boku mojego M szkoda, że w przeciągu tygodnia jak pracuje to ewentualnie mogę sobie na niego popatrzeć jak śpi jak wróci z pracy, chociaż są te weekendy..

Już po śniadaniu, teraz opycham się suszonymi śliwkami oby coś pomogło..
:)

weekendy zawsze tak szybko zlecą ...:)
widzę że problemy z zaparciami?? może jakiś jogurt z owsianką albo jakieś jabłko do tych śliwek dołożyc :) trzymam kciuki żeby pomogło :)

Maddlena, Amaliee powodzenia na wizytach Ja jutro i nie moge sie doczekać ;)

Bol ucha przeszedl na starsza od rana płacz ze ucho boli, jutro lekarz. My po poznym sniadanku' dzieci bajki a ja ksiażka, fajna jest zaraz zapodam tytuł w odpowiednim watku :D
Milego dnia

Współczuję chorych dzieci. Tak, chociaż do przedszkola by poszły i kilka godzin można odpocząć. Trzymam kciuki, żeby jak najmniej boleśnie to przeszły :-)

amellie no to &&&:) i ładne zdięcie jak się uda:)

ritta no niby 2 tygodnie podejżewam że to będą najdłuższe 2 tygodnie hehe :)

kurde dziewczyny miałam zachciankę kromkę chleba z masłem cebulką zieloną i solą zjadłam 2 i teraz mam taką zgagę że masakra....

reklama
Cześć dziewczyny,
Nawet nie będę próbowała nadrabiać tylu stron, które mnie ominęły podczas mojej nieobecnośći. Z racji ferii zafundowałam sobie trochę odpoczynku u rodziców i nawet nie było kiedy włączyć kompa.
U mnie mdłośći może trochę się zmniejszyły, choć róznie to bywa. Nie wiem co sądzić o wadze, która dzisiaj pokazała mi -2,5 kg od ostatniego ważenia na początku miesiąca...

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty :)

Do góry