reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Anusiaszymka ja też jeszcze przed badaniami, właśnie za jakieś dwa tygodnie pójdę:tak: Ale jakoś mi się nie śpieszy, bo ja słabo reaguje na igły:p Będę musiała Męża albo mamę zabrać ze sobą, bo mam tendencję do omdleń po pobieraniu:dry:

Kusiak, Joani ale ja nie mam go sama piec:-D Chcę zamówić tort w stylu angielskim, tylko nie wiem na jakie dekoracje na nim się zdecydować, dlatego liczyłam na wasze podpowiedzi, może któraś z was już coś zamawiała na podobną okazję?:tak:

witamy sie i my :)

gratulujemy udanych wizyt!
maddlena, ciesze sie ze prenatalne w porzadku i kruszynka jest zdrowiutka :)

ja dzis z mloda na pobieraniu krwi i taka histeria, ze do tej pory chodzi z plastrem bo nie da sobie sciagnac lol :)

poza tym ja mam rzygulde od rana, wiec musialam sie poratowac pol szklanki coli, zeby sie nie odwodnic...

spacer odpada bo w krakowie 3krotnie przekroczone normy powietrza. Grrrr

co do baan, to ja od 8 tyg mam do zrobienia tsh i jakies tam hormonalne, ale ze mnie w nocy ssie z glodu i wymiotuje wiec musze cos przegryzc, to czekam az bede mogla jechac na czczo...

moje hormony tez szaleja, ale raczej zrobilam sie bardzo placzaca - nawet na reklamie P&G tez mamo nauczylas mnie byc silniejszym po upadku lzy mi leca do oczu :p

Bubbles, moze takie dekoracje zwykle, jak dwa ostatnie torty...
http://www.tortfantazja.blogspot.com/search/label/Imieniny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bubbles, mój ulubiony smak tortu to czarny las :) taki czekoladowy i na wierzchu też wiórki czekoladowe. A na taką niepowtarzalna okazję to pewnie zamówiłabym u jakiejś pani, żeby był domowy i na prawdziwym maśle ;)

Koko88 ja będę właśnie zamawiać tort:tak: Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego.. No nie wiem, chyba mojemu karze coś wymyślić, w końcu to dla jego mamy:p Co do smaku to będzie dobrany pod teściową, jak to ona mówi "ma być winny":p Ja bym pewnie wybrała inny smak, ale to ona ma być zadowolona:))

Przeszukałam mnóstwo stron z tortami i na razie znalazłam takie:
dfgfdgdfgsd.jpgdgxhxghgd.jpgDSCN6558+.jpghgfjujkuy.jpgP1054864.jpgróżane spa celiny 60 001.jpgtort na urodziny dla kobiety świdnica torty na wieczór panieński świdnica to.jpgtort_kapiel.jpgujkgkyi.jpg

Chcemy jej dać Voucher do SPA, chyba stąd tak mi się torty z tą wanną wkręciły:p

Załączniki

• dfgfdgdfgsd.jpg
    dfgfdgdfgsd.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 33
  • dgxhxghgd.jpg
    dgxhxghgd.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN6558+.jpg
    DSCN6558+.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 30
  • hgfjujkuy.jpg
    hgfjujkuy.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 35
  • P1054864.jpg
    P1054864.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 43
  • różane spa celiny 60 001.jpg
    różane spa celiny 60 001.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 38
  • tort na urodziny dla kobiety świdnica torty na wieczór panieński świdnica to.jpg
    tort na urodziny dla kobiety świdnica torty na wieczór panieński świdnica to.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 40
  • tort_kapiel.jpg
    tort_kapiel.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 37
  • ujkgkyi.jpg
    ujkgkyi.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Hej

Starsza ma wirusa, a młodsza zapalenie ucha - antybiotyk. Ja zrobiłam wreszcie badania i jak przyszło do płacenia to mnie miło zaskoczyli. Okazuje się że moja prywatna ma u nich 40% rabatu :szok: i za mocz, morfologie, glukoze, kiłe, hiv i coś tam jeszcze na H zapłaciłam niecałe 73 złote ;-) A byłam przygotowana na koło 150, było by ponad 120, ale bez rabatu.

Teraz robie placuszki gryczano-jaglane, ciekawe jak wyjdą (mąka gryczana + ugotowana kasza jaglana)

kasica zdrówka dla dziewczynek!nie wiem,czy dobrze pamiętam,ze mówiłaś o problemach ze słuchem? tak mi przyszło do głowy,jak napisałaś o stetoskopie. pewnie coś pokręciłam?

Nie, nie pokręciłaś od września 2012 nie słyszę, ale i wcześniej stetoskop był dla M nie dla mnie bo od 2006 nie dosłyszałam z dentencją do całkowitej utraty słuchu

Kusiak dobrze że już nie plamisz

Lilah super wieści

Poszukaj cukierni, w której robią torty na prawdziwj bitej smietanie. Oni mają przecież fotki różne, to wybierzesz coś na pewno.
A propos badań, to strasznie się męczyłam czekając godzinę w kolejce, bo ssało mnie okropnie ale jakoś miałam szczęście spotkać znajomą i rozmowa z nią mnie uratowała.

moje hormony tez szaleja, ale raczej zrobilam sie bardzo placzaca - nawet na reklamie P&G tez mamo nauczylas mnie byc silniejszym po upadku lzy mi leca do oczu :p

ja mam to samo a do tego ta reklama teraz tak często leci

Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego..

jak masz teściów z poczuciem humoru możesz poszukać czegoś śmiesznego, jak ci nic nie podpasuje to wybierzesz kwiaty:tak:

Hej

Starsza ma wirusa, a młodsza zapalenie ucha - antybiotyk.

zdrówka życzę, jej u nas to zapalenie ucha ciągnęło się za każdym przeziębieniem:no:

joani wspólczuję czekania na badania jej jeszcze na czczo, ja jak robiłam i zobaczyłam liczbę osób czekających też się przeraziłam, ale od razu mnie zawołali, gdzieś mieli zapisane widocznie kolejność

Nie, nie pokręciłaś od września 2012 nie słyszę, ale i wcześniej stetoskop był dla M nie dla mnie bo od 2006 nie dosłyszałam z dentencją do całkowitej utraty słuchu
To musi być trudne, współczuję. Jak sobie radzisz na co dzień z dziećmi i w ogóle ? (Mam nadzieję że to jest zbyt osobiste pytanie).I zdrówka dla córeczek

reklama
Bubbles, a może jakiś napis na torcie w stylu "zycie zaczyna się po 50"? :p albo cos wspomnac o babci - skoro wnuk/wnuczka w drodze :)

Do góry