maltanka
Fanka BB :)
candy przy ogólnej analizie moczu masz zawsze badany poziom białka
jej muszę coś na obiad dzisiaj wymyśleć i pomysłów brak
jej muszę coś na obiad dzisiaj wymyśleć i pomysłów brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasica zdrówka dla dziewczynek!nie wiem,czy dobrze pamiętam,ze mówiłaś o problemach ze słuchem? tak mi przyszło do głowy,jak napisałaś o stetoskopie. pewnie coś pokręciłam?
moje hormony tez szaleja, ale raczej zrobilam sie bardzo placzaca - nawet na reklamie P&G tez mamo nauczylas mnie byc silniejszym po upadku lzy mi leca do oczu
Tylko nie mam pomysłu na dekoracje, czy jakieś kwiaty z masy plastycznej czy raczej pójść w kierunku czegoś śmiesznego..
Hej
Starsza ma wirusa, a młodsza zapalenie ucha - antybiotyk.
To musi być trudne, współczuję. Jak sobie radzisz na co dzień z dziećmi i w ogóle ? (Mam nadzieję że to jest zbyt osobiste pytanie).I zdrówka dla córeczekNie, nie pokręciłaś od września 2012 nie słyszę, ale i wcześniej stetoskop był dla M nie dla mnie bo od 2006 nie dosłyszałam z dentencją do całkowitej utraty słuchu