maddlena
Fanka BB :)
Znowu produkujecie. że nie można doczytać

.
Zimno dzisiaj znowu...
jejku, jak mi lżej po tych badaniach.... Zupełnie inaczej sie czuję :-):-):-)
Ja tez bym wiecznie jadła., właśnie przed chwilą wciągnęłam rybę w galarecie, a teraz jemy z Antonim lizaki Nimm2, pyszne, takie owocowe...Czy Wy też jesteście ciągle takie głodne ? U mnie szczególnie rano jest jakaś masakra. I tak do pracy biorę troszkę więcej jedzenia ale ciągle burczy mi w brzuchu. Gdybym siedziała w domu zawiasy od lodówki byłyby gorące![]()
No to super. Oby nic więcej się nie działo.Ja juz nie plamieco mialo wyleciec to wylecialo
juz jestem spokojniejsza, dzieki dziewczyny za wsparcie
![]()
OJ, a myślałam, że bez lekarza się obejdzie. Zdrówka dla nich...A mi obie dziewczyny już gorączkująi to nie mało bo jak tylko minie czas działania leku to nachodzi 39 :-( Więc niespałam do 12 a przed 7 już na nogach M pojechał po numerki do doktor jak się nie dostaniemy to będzie trzeba prywatnie iść bo to temperatura je strasznie męczy
,
Współczuję, nigdy nie miałam migreny, ale z tego co inni mówią, to straszne. Oby za często Ci się nie zdarzały...Wcxoraj od południa myślałam, że się wykończę. Mam migreny i wczoraj mnie dopadła, ledwo żyłam, całą noc się kręciłam a jak wstałam do toalety, to jeszcze zaliczyłam bliskie spotkanie z drzwiami. Ja zawsze otwieram, a mąż przymknął do sypialni... no i był huk, że się zerwał też na równe nogi.Miałam na tyle szczęscia, że miałam plaster na głowie chłodzący i w nuego strzeliłam, także nie ma śladu na szczęście.
Lekarz mówił, że w ciązy migreny ustępują, ale nie u mnie... fakt, że ne trwają 3 dni tylko 1 ale ból jest okropny. Jak ktoś nigdy nie miał, nie zrozumie..
Najważniejsze, że teraz już jest ok.
Gratuluję udanej wizyty, oby tak dale. A widok rzeczywiście coś wspaniałego, podglądać maluszka jak sobie fika. Ja mam płytę z wczorajszego badania i mogłabym oglądać i oglądać...Mały człowiek ma już ponad 1,5 cm i serce jak dzwon
[/B]
Na usg widziałam już główkę rączkę i małą nóżkęWszystko jeszcze takie mocno rozmazane, no ale widać, że jest i się rozwija jak trzeba.
Krwiak się wchłania więc mogę powoli się zacząć ruszać. Na razie mam sprawdzić jak bedzie po małym spacerze a potem może bedę mogła ruszać się bardziej![]()
Ja też zawsze zamawiam takie fantazyjne torty. Mam takie dwie znajome, które robią piękne torty i u nich zamawiam. Np na urodziny Antosia miałam taki:
Kusiak, Joani ale ja nie mam go sama piecChcę zamówić tort w stylu angielskim, tylko nie wiem na jakie dekoracje na nim się zdecydować, dlatego liczyłam na wasze podpowiedzi, może któraś z was już coś zamawiała na podobną okazję?
![]()

Zimno dzisiaj znowu...
jejku, jak mi lżej po tych badaniach.... Zupełnie inaczej sie czuję :-):-):-)