BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Amaliee ja się codziennie do mojego śmieje, że jak jakaś stara baba jestem, bo po wejściu do mieszkania na drugie piętro też zadyszkę mam![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam tez ochote na placki ziemniaczane - ktos ma jakis dobry przepis ?Ja się właśnie powoli zwlekam z łóżka bo o 14 trzeba będzie pojechać po córcię do przedszkola... Na szczęście obiad już wczoraj machnęłam, gulasz. Ale ktoś wczoraj wspomniał o plackach i wciąż mi chodzą po głowie, więc pewnie po powrocie będę smażyc placki![]()
ja jak rozmawiam z rodzicami na spacerze z psem to ciagle pytaja co tsk dyszeAmaliee ja się codziennie do mojego śmieje, że jak jakaś stara baba jestem, bo po wejściu do mieszkania na drugie piętro też zadyszkę mam![]()
Ania// Mężul panele kładł(bo po wcześniejszych właścicielach, na podłodze były płytki) i przestawiliśmy trochę mebelkiAle do tych paneli trzeba było wynieść wszyściutko z pokoju i mój meble wstawił, a ja muszę do nich wszystko znowu poupychać, a trochę tego niestety jest
![]()
Weszłam po schodach i mam zadyszke... No wykoncze sie przez to przemeczenie
no wlasnie - ja bardzo zaluje czekam tylko na moment zebym chociaz joge mogla - wiec zazdroszcze mozliwosciA ja się zastanawiam czy dziś rowerek, szybki marsz na bieżni czy pilates w domu. Wiem, wiem, niektórzy patrzą na mnie jak na wariatkę a kolega wczoraj zapytał z wielkim zdziwieniem "Ćwiczysz w stanie błogosławionym ?" Ciężki oddech miałam tylko na początku (6-7 tydz). A swoją drogą strasznie mnie wkurza że we wszystkich klubach ćwiczenia dla ciężarnych są o 9-10 rano, kiedy ja jestem w pracy. Chyba jak ktoś jest na L4 to z jakiegoś powodu i nie powinien ćwiczyć.
A dlaczego nie możesz ?no wlasnie - ja bardzo zaluje czekam tylko na moment zebym chociaz joge mogla - wiec zazdroszcze mozliwosci![]()
Tu właściwie w prawie każdym klubie są ćwiczenia dla ciężarnych a że mam z pracy kartę Multisport to mam wejście do każdego. Tylko co z tego. Ale na zwykły pilates chociaż chodzę a instruktorka mówi mi czego nie mogę robić.Może myślą, że w ciaze zahcodza tylko kury domowe? Ale i tak fajnie, że jakieś cwiczenia są. U mnie w mieście aerobic nawet chetnych nie ma. Oprocz kilku emerytek![]()