reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
to szok:szok: buuu
no mnie nigdzie nie wysyłali a jestem zarejestrowana od 2 lat! i nic zadnej propozycji nie miałam , wieć teraz pewnie też nic , mam nadzieje:sorry2:
a sawi cos pisała że jej up wyplacał macierzyński czy może źle zrozumiałam
nie nie,mi nic nie płacili,ale te 6msc miałam ich z głowy,nie musiałam jeździć sie podpisywać,ani pracy nie szukali w tym czasie...

matko,ależ mnie skurcz złapał...musiałam sie połozyć na chwilę

o to serduszkowe takie zywkłe usg pytam,czy już wszystkie widziałyście serduszko bijące

Sawi ja dopiero jutro mam wizytę, jak juz wcześniej pisałam nie widziałam nawet pęcherzyka na 1 wizycie bo było za wcześnie.

Sawi, Smokyeyes, Nie stresujcie się. Zobaczycie jutro i będziecie się tym bardziej cieszyć bo się naczekałyście dłużej niż inne ;-)

reklama
sawi ja też nie widziałam serducha tylko mi doktor powiedziała, że jest (nie wiem jak ona je dojrzała :confused:)

Lane witaj, udanej wizyty

Kusiak ja brunatnie brudze teraz już tydzień non stop lekarka kazała mi sie nie przejmować choć nie powiem denerwujące to jest

Ja mykam spać :-p:zawstydzona/y:

Do góry