catedra
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Człowiek idzie spać o 22 i już wszystko go omija. A potem siedzę z rana i nie mogę nadrobić, a jeszcze w piżamie jestem
MinieMe, Maddlena, aiwpa trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!!!
Catedra, przywitam Cię, ale powiem szczerze, że czytając twoje posty zastanawiałam się dlaczego ktoś ma w sobie tyle złości i żółć wylewa na naszym spokojnym forum, gdzie może i się adorujemy ale poważne tematy też były i byłyśmy w stanie poskromić nasze hormony. Każdy ma swoje zdanie ale... więc szanujmy się proszę, bo złość piękności szkodzip.s jesteś w 14 tygodniu już?? to chyba jesteś sierpniówką?? ja jestem w 10 i termin mam na 17 września...
Dziewczynki, co do winka, piwka itd. Bavaria jest na 100% wolna od alkoholu, pozostałe mają śladowe ilości lub 0,5%. Ja przez całą ciążę nie sięgnę nawet po kroplę. Skończyłam studia związane ze zdrowiem i wiem, że to naprawdę szkodzi. Oczywiście są kobiety, które się napiją i nic się nie stanie ale po co ryzykować FAS?? pomyślcie o tym proszę...
Idę się ubrać wreszcie, bo dziś jadę do siostry i będziemy piec pizzę i spacerować w blasku słoneczka
życzę wam wszystkim miłego i spokojnego dnia :-)
mam termin na 14 września. Więc jestem w 10tym...
Ja też jestem przeciwna picia jakiegokolwiek alkoholu w ciąży. Myślę, że te kilka miesięcy można wytrzymać. A wiecie czego mi najbardziej brakuje .... serów pleśniowych. Czytała, że nwet fety nie powinno się jeść![]()
mozna jeść wszystkie polskie i większość innych. Bo to chodzi tylko o to, że nie mogą być z niepasteryzowanego mleka. A te nasze turek itp są z pasteryzowanego. Przeczytasz na każdym opakowaniu.
amaliee tzn jego dziecko czyli w brzuchu po porodzie może ubezpieczyć , a moje dziecko już nie tzn Miłosza
kobieta w ciąży i dzieci są ubezpieczone przez Państwo. Nikt nie ma prawa odmówić opieki lekarskiej dziecku. Kobieta w ciąży z automatu jest objęta również ubezpieczeniem w pl