maddlena
Fanka BB :)
A to, ze osoba zarabiajaca 2000 nie powinna miec dzieci, to juz wogole przesada. To wiecie ile dzieci w polsce sie urodzilo, zaloze sie ze conajmniej o polowe! I co wtedy z naszymi emeryturami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Catedra, jeżeli nie należysz do naszej grupy wrześniówek, to wybacz, ale forum nie dla ciebie. Idź gdzie indziej podzielić się swoimi mądrościami. Mimo, że uważam jak ty, bo mi tż się nie należy, to dosadnie o tym nie mówię, żeby nikogo nie urazić a ty to zrobiłaś. Cel tego forum jest inny. My cieszymy się ciążą i nie cchemy ci współczuc bo tak ciężko pracujesz. więc poszukaj sobie miejsca na forum dla zapracowanych matek.
A ja uwazam ze takie wywody OBCEJ osoby, ktora tutaj sie niee udziela w naszych LUZNYCH pogaduszkach sa nam tu nie potrzebne. I po co obrazac osoby ktore nie maja ambicji zawodowych, bo wola zajac sie wychowaniem dzieci. Nie sa przez to gorsza kategoria czlowieka. I nie kazdego bylo stac, zeby sie uczyc iles lat, zeby potem moc zarabiac 20 tys. I tez nie jest to gorsza kategoria czlowieka. I nie potrzeba nam tu osoby ktora zionie nienawiscia do ludzi tylko dlatego, ze skoro cos od panstwa sie nalezy, to wyciagaja po to reke. Takie moje zdanie. Forum ma nam sprawiac przyjemnosc, a nie podnosic cisnienie jak post tej PANI!
Dlatego dziewczyny nie nakręcajcie sę, bo wiedziałam, że tak będzie. My mamy maleństwa, mężów bądź partnrów i jest nam dobrze a jadem samotnej matki na dwoch etatach się nie upijmy :-) To jest dobry żart na zakończenie dnia.![]()
A to, ze osoba zarabiajaca 2000 nie powinna miec dzieci, to juz wogole przesada. To wiecie ile dzieci w polsce sie urodzilo, zaloze sie ze conajmniej o polowe! I co wtedy z naszymi emeryturami?