reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

to juz duzy Smerfik :)

Ja wlasnie na codzien mam motorek w .... a w ciazy wlacza mi sie taki len ze moge przespac caly dzien, ale to chyba przez spadek cisnienia w ciazy - ale to prawda ze ciezko sie przyzwyczaic do takich zmian - zreszta Ciebie organizm zmusza zawrotami , mnie ostrymi kluciami w brzuchu jsk za szybko wstane czy nawet zmieniee pozycje w lozku.
Zreszta w pierwszej ciazy jak pracowalam pierwszy miesiac odkad sie dowiedzialam i zanim mnie lekarz wyslal na L4, to wracalam do domu i nie bylam w stanie nawet ruszyc palcem, po powrocie tak mnie praca wykanczala... ale no nie byl to tez latwy okres to trzeba przyznac.

miejmy nadzieje ze duzo spraw do pozalatwiania bylo pozniej.

o wlasnie to mamy podobnie

smietana tak :) jutro 3ci dzien z rzedu bede jadla mizerie :) a dobrze ze nikt nie widzi jak wyjadam do sosow :)))
w zeszlym tygodniu chodzily u mnie kefiry i maslanki i powiem Wam ze chyba wzdecia mi wrocily jak przestalam sie tym delektowac;/

to trzymam kcciuki za prace!!

ale dlatego ze boli czy juz taki Ci sie brzuszek zrobil?

Brzuch mam taki twardawy i mi dokucza, mam rażenie, że leżę na kamieniu. A brzuszek troszke się uwypuklił.

reklama
Bubbles super!
Mam nadzieję, że ten tydzień wizyt, to będą same dobre wieści. Też nie mogę się doczekać, jak mi powie, że serducho bije i rączki ruszają się w każdą stronę....

Amaliee zwykla BAVARIA bezalkoholowa jest dobra, mi smakowala...
Nexiss trzymam kciuki za prace... Oby sie w koncu udalo!
Jeszcze 15 godzin... czekam jak na skazanie....
cos jest w tym ze im blizej tym gorzej sie czeka :) Wszystko bedzie dobrze nie martw sie!!

koko dobranoc:)
joani ah no tak, podobno espumisan pomaga ale sama ostatnio zapomnialam kupic wiec nie wiem czy sprawdzony, ale jak bylam w szpitalu to lekarz mowil.

anka// w ktorym szpitalu rodzilas?

Każde piwo bezalk. ma ok. 0,5. Ale nie pijesz tego cały czas przecież. Moja teściowa jak była w ciąży miała taki prykaz, żeby pić codziennie lampkę wina i jakoś mąż zdrowy, nie alkoholik ;-)
Wszystko z umiarem trzeba.

moja mama i mama mojego faceta mialy faze na czerwone wino - dodam ze obydwie na codzien nie pija i nie pily nawet wina, no i surowe mieso... kiedys nie bylo takich obwarowan jak dzis a z tym winem to wlasnei podobno wskazane bylo na krazenie dobre:)

Hello!

Ja dzis dluugi dzien mialam...bo oczywiscie w pracy...Potem wybralismy sie rodzinnie na jedzonko (jakas ochote mialam na curry) - zwykle by sie nam nie udalo, ale P. pracowal z domu, czyli byl po pracy od razu w domu ;-)(a nie 1.5h pozniej)...

Bubbles super, ze wizyta sie udala i twoj szkrabik rosnie :-)
maddlena nie stresuj sie....spokojnie idz spac, a jutro na badanie...na pewno wszystko bedzie ok. Trzymam kciuki;-)

Jeju....tak sie rozpisalyscie,ze juz nic nie pamietam, co przed chwila czytalam...
Mi ogolnie non stop przeszkadzaja wzdecia...a juz po tym curry, to normalnie mam taka zgage - ale takie dobre bylo:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Każde piwo bezalk. ma ok. 0,5. Ale nie pijesz tego cały czas przecież. Moja teściowa jak była w ciąży miała taki prykaz, żeby pić codziennie lampkę wina i jakoś mąż zdrowy, nie alkoholik ;-)
Wszystko z umiarem trzeba.

Bavaria ma 0% :-) Widziałam ją niestety tylko w Almie, w innych sklepach nie było. Ja to przed ciążą lubiłam w piątek wypić piwko. Teraz w ciąży jakoś się powstrzymuję, trochę boję się tego 0,5%. Jak dotrę do Almy, to kupię od razu zgrzewkę Bavarii :cool2: Są różne rodzaje, zwykła, pszeniczna, smakowa, więc można popróbować.

Bubbles gratulacje! Wspaniała wiadomość:happy:

reklama
hej :-)
No i dzionek zleciał. Sama nie wiem kiedy. Jutro w końcu do pracy , trochę zmienię otoczenie i pogadam z ''dużymi'' ludźmi :-D.
Wiecie coś faktycznie jest z tą śmietaną.. dziś mnie podkusiło na mizerię, ale z ogórków kiszonych :szok: Po chwili namysłu stwierdziłam,że to się może jednak złe skończyć. zjadłam parę ogórków, po czym zagryzłam łyżką śmietany. ech.

nexiss trzymam kciuki za pracę! Musi się udać &&&&

maddlena i minieme powodzenia na wizytach! Jutro śliczne fotki wklejacie :-)
bubbles gratuluję ! fajny już ten Twój bąbelek :-)

Miłego wieczorku kochane!

Do góry