reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witaj23 :-) ten termin, to jeszcze będzie ci się zmieniał. Pamiętam, że moja siostra na każdej wizycie słyszała inny termin i w ogóle przestała na to patrzeć, bo jak przyjdzie czas, to kalendarz jest mało ważny ;-).

Dodaj suwaczek, żeby było widać termin

reklama
Witaj23 :-) ten termin, to jeszcze będzie ci się zmieniał. Pamiętam, że moja siostra na każdej wizycie słyszała inny termin i w ogóle przestała na to patrzeć, bo jak przyjdzie czas, to kalendarz jest mało ważny ;-).

Dodaj suwaczek, żeby było widać termin

No ale z OM to sie raczej nie zmieni, prawda?

No to oczywiste, że OM to termin stały, więc suwaczki będą wg OM, a USG pokazuje swoje... u jednych przyrost jest szybszy, u innych wolniejszy. WAŻNE, żeby rosło w siłę :-)

Anka czekamy na wiesci, mam nadzieje, ze jednak sie to u Ciebie dobrze skonczy, trzymam za was mocno kciuki &&&

Zula witaj:)

Mi z tego kalendarza wychodzi dziewczynka, ale wszyscy mi wroza chlopca:) zobaczymy co bedzie:D

maddlena nie, wszystko według OM, ale zalezy na jakiej stronie korzystam z kalkulatora :cool2: Trzymam się BB i Haczewskiego ale dla przykładu na kalkulatorze w serwisie mamazone.pl wychodzi mi data 27.09

reklama
Cześć dziewczyny! :) dopiero wróciłam do domu i jeszcze nie zdążyłam przeczytać waszych niedzielnych pogaduszek :) my dziś cały dzień u rodziców, najpierw jednych, potem drugich. Teraz już w łóżeczku jakiś film i spać bo padam na pysk, nie wspomnę już o wzdetym brzuchu..
miłego wieczoru i do jutra :)

Do góry