temat remontów i mieszkań,
to my mamy dwa mieszkania własnosciowe,jedno 55 m2 (obecne) a drugie 108m2 w trakcie generalnego remontu,okna wymieniliśmy,łazienkę powiększyliśmy i kuchnię,wydzieliliśmy spizarnię,są to mieszkania w starej kamienicy
gdzie wysokość to 4m wiec jest co robić,ale musimy od podstaw bo wcześniejw tym mieszkaniu 108m2 była dwa mniejsze a my robimy jako jedno...hydraulika,elektryka tez do wymiany...nad ogrzewaniem myslimi,do tej pory były stare piece kaflowei jedna kuchnia węglowa ale wszystko rozebraliśmy....tak naprawde to mamy gdzie mieszkać ale śpieszy nam się z przeprowadzką bo zalezy nam na wynajeciu tego 55m2,bo mam kredyt do spłącania który wzięłam na rozręcenie firmy (salon urody) ale ze względu na ciaże narazie nie prowadzę (ale szukam lokalu) no a spłacac kredyt trzeba
pokazuj amaliee co tam się już pozmieniało,
ja mam myslec nad kuchnią
sawi kurcze to faktycznie roboty nie mało z rodzicami mieliśmy też mieszkanie właśnie w kamienicy 115m2 powieszchnia bardzo wielka nawet piętrowa łazięka była ale żeby to odremontować to kasy w brut trzeba.. a budynek stary już się rozlatywał.. szkoda tego no ale..
Dziewczyny jestem załamana niedosyc że dowiedziałam się o pozytywnym wyniku Hbs to jeszcze ft4 mam poniżej normy, naczytalam się cudów i jestem nie do życia. Jakie mialyscie poziomy ft4 w ciąży??
nie martw sie na zapas myśle że lekarze znają więcej takich przypadkow które dobrze się skończyły