reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Sawi z tabeli wychodzi mi chlopiec :) ciekawe :) chociaz i tak mam wrazenie ze to bedzie chlopiec bo jakos mi ciezko uwierzyc przy dwojce chlopcow ze moglaby byc dziewczynka :p

Ja teraz w pracy jestem takze za bardzo pisac nie moge :p

reklama
No i po romantyzmie... własnie zaczął sie super romantyczny film- Mission imp. i już mąż wrócił do rzeczywistości ;-)
Mi wg tego kalendarza wychodzi chłopiec, a wg innego dziewczyna hehe czyli na dwoje babka wróżyła.... ;-)

felicity, ja jeszcze może się dopnę w stare spodnie ale potem mam aż ślad jak mi się spodnie werżnęły w ciało. Dziś założyłam biodrówki i cały dzień się spisywały aż do wieczoru, hihi :zawstydzona/y: a po tej pizzy to już w ogóle wszystko mnie ciśnie :szok:
Poruszyłaś bardzo ważną kwestię czasu. Ja pracując z domu a i będąc na L4 mogę sobie pozwolić na bieżące czytanie. Ale dziewczyny chodzące wciąż do pracy a po pracy jeszcze dzieciaczki to się nie dziwię...podziwiam was! :-) ale i takie mają potrzebę tu zajrzeć i to się liczy :tak:
Martwię się o Nimfii... a jak wzięli ją do szpitala i dlatego nie pisze?? eh...

Mam podobnie, w ciągu dnia normalne jeansy spisują się dobrze, ale po południu ok. 16 wybija mi tak brzuch, że tylko getry wchodzą w grę. Od poniedziałku wracam do pracy i chyba będę musiała pomyśleć o spodniach luźniejszych do pracy, bo getry odpadają;-) Dzisiaj trochę załatwiania spraw miałam, ale też myślałam o Nimfii..

No i po romantyzmie... własnie zaczął sie super romantyczny film- Mission imp. i już mąż wrócił do rzeczywistości ;-)
Mi wg tego kalendarza wychodzi chłopiec, a wg innego dziewczyna hehe czyli na dwoje babka wróżyła.... ;-)

Mi też wychodzi chłopiec, a według jakiegoś sumowania dat dziewczynka - więc to wszystko z przymrużeniem oka traktuję;-) A moje przeczucie mówi mi, że będzie dziewczynka, zobaczymy, czy się sprawdzi, najważniejsze, by zdrowe:happy2:

mnie też wychodzi chłopczyk :)
zobaczymy :)

ja też śmigam sobie w wygodnych spodniach już :) dżinsy do ,mnie nie przemawiają :)

też podziwiam pracujące z dzieciaczkami a i tak się udzielają hehe :) organizacja dobra musi być :)

joani u nas mtv.. więc nie lepiej :p

już dzisiaj raczej nie zaglądnę goście :) więc życzę spokojnej nocy :) może i z przytulankami jak macie ochotę :)
dobranoc :**

mi też wychodzi chłopiec :-)
wg tej samej tabeli poprzednia ciąża , to dziewczynka, co się akurat sprawdziło. Z przymrużeniem oka można się w takie wyliczanki pobawić ;-)

Mi też wychodzi chłopiec, ale za to dwie poprzednie ciąże to dziewczynki, więc nie zgadza się;-).
Też cały dzień myślę o nimfii, w ogóle sie dzisiaj nie odezwała, boję się, że potwierdziło się najgorsze...
I amaliee też nie dała znać co i jak. Dziewczyny, czekamy na wieści!

reklama
Do góry